Academia Manacor

Academia Manacor

Sobre el centro

Acadèmia Manacor i Acadèmia Portocristo estan situades al municipi mallorquí de Manacor i ofereixen diversos tipus de formació.
En un primer pla, s'imparteixen classes de reforç per a totes les assignatures tant de Primària com Secundària.
En un segon pla s'ofereixen cursos d'idiomes, informàtica i cicles formatius. A més s'ofereixen cursos subvencionats com per exemple: cursos d'Anglès i alemany per atenció al Públic, Rus per a la gestió comercial, Docència per a la formació professional per l'ocupació, direcció i Coordinació d'activitats de lleure,
Els idiomes que s'imparteixen són el rus, l'alemany i l'anglès, en tots els nivells i per a grans i petits.

L'Acadèmia Manacor també organitza programes de nadal com la Christmas School, destinat als més petits on aprendràn la llengua anglesa mentre desenvolupen la seva imaginació i creativitat.
Per als més grans, s'ofereixen cursos d'informàtica per Sènior, on es repassen els elements més bàsics de la informàtica, per a que tothom hi pugui tenir accés.

Acadèmia Manacor i Acadèmia Portocristo són dues acadèmies mallorquines que ofereixen formació subvencionada amb el programa de la Fundació Tripartita, col·laboren amb el Servei d'Ocupació de les Illes Balears i amb el Govern de les Illes Balears.

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Cursos destacados

Auxiliar Administrativo Academia Manacor

...con una amplia lista de empresas que nos dan su confianza tanto del sector de la hostelería como del comercio y cada año somos más: Asociación Hotelera de Calas de Mallorca... Aprende sobre: Auxiliar administrativo, Funcionario público, Función pública... Ver más

  • Preparación de oposiciones
  • Manacor
Añadir al comparador
Ver más

Precio a consultar