Finançament sense interessos. Desde 140€/mes.

Accés a la Universitat per a majors de 25 anys

UOC Xtended Studies
Online

1001-2000
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Información importante

  • Curso
  • Online
  • Duración:
    Flexible
  • Cuándo:
    A elegir
Descripción

Tens més de 25 anys i vols accedir a la universitat? Si és així no ho dubtis més i preparat a fons amb aquest curs en el que podràs accedir a la formació necessària per superar les proves d’accés a la universitat per a majors de 25 anys.

Per poder superar les proves d’accés a la universitat se’t prepararà amb les assignatures genèriques (llengua castellana, literatura i llengua estrangera) i podràs escollir entre dues assignatures englobades dins de les cinc branques per escollir: arts i humanitats, ciències, ciències de la salut, ciències socials i jurídiques i per últim enginyeria i arquitectura.

Aquest és un curs ofert i organitzat pel centre d’ensenyament EducaciOnline i que ha sigut publicat a emagister.com. En aquesta web, podràs trobar altres projectes formatius de diverses característiques que poden resultar-te interessant. Es tracta d’una formació que es farà a distancia. Rebràs en el teu domicili el temari del curs i a més tindràs accés a un campus virtual amb material complementari. Per més informació només has de fer “click” al botó de demanar més informació a aquesta pàgina d’emagister.com.

Información importante
Instalaciones y fechas

Dónde se imparte y en qué fechas

Inicio Ubicación
A elegir
Online

Preguntas Frecuentes

· Titulación

Titulació expedida per la Universidad UOC, en virtud de l'art.34.1 de la Ley Orgánica 4/2007 de Universidades (MEC), i adaptada a l' Espai Europeu d'Educació Superior en crèdits oficials ECTS.

Opiniones

J
Jordi B. V
12/03/2014
Lo mejor Gràcies! Vaig superar el curs amb vosaltres a la vegada que feia un cicle formatiu superior. El meu #FF per @EducaciOnline i el munt de grans professionals que hi treballen!

A mejorar .

¿Recomendarías este curso? No.
¿Te ha ayudado esta opinión? (0)
Pregunta a los Antiguos Alumnos qué les pareció.

Su experiencia te será de mucha ayuda para decidirte.

¿Qué aprendes en este curso?

Accès a la universitat 25 anys
Enginyeria
Aqruitectura
Arts i humanitats
Ciències socials i jurídiques

Temario

El Curso de acceso a la universidad para mayores 25 años te prepara para superar las pruebas de acceso a las enseñanzas universitarias oficiales de Grado, organizadas anualmente por las diferentes universidades públicas y privadas del estado.

El REAL DECRETO 1892/2008, de 14 de noviembre, por el que se regulan las condiciones para el acceso a las enseñanzas universitarias oficiales de grado y los procedimientos de admisión a las universidades públicas españolas, establece en el art. 28 que las personas mayores de 25 años de edad podrán acceder a las enseñanzas universitarias oficiales de Grado mediante la superación de una prueba de acceso.

Con el objetivo de facilitar la superación de dichas pruebas, EducaciOnline organiza un curso de preparación, estructurado en las dos partes que la componen y adaptado a las diferentes vías de acceso:
· Artes y Humanidades
· Ciencias
· Ciencias de la Salud
· Ciencias Sociales y Jurídicas
· Ingenieria y Arquitectura

Nuestro servicio de asesoría personalizada, ampliará la información específica de cada comunidad autónoma.

Logros de este Centro


Usuarios que se interesaron por este curso también se han interesado por...
Ver más cursos similares