ACTIVITATS AUXILIARS DE MAGATZEM

5.0
2 opiniones
  • Recomiendo 100% a todos este centro de formación para tener un empleo porque enseñan muy bien las lecciones al detalle sobre en mi caso para ser auxiliar de almacén y un punto muy fuerte e importante es que sin decir nada cuando no entiendes alguna cuestión, te dicen que actividades no sabes hacer para ayudarte a aprender y saberlo para siempre.????????????☺️
    |
  • Correcta alta calidad y formación
    |

Curso subvencionado para desempleados

En Manresa

Curso gratis
subvencionado por el Estado

Más información

¿Necesitas un coach de formación?

Te ayudará a comparar y elegir el mejor curso para ti y a financiar tu matrícula en cómodos plazos.

900 49 49 40

Llamada gratuita. Lunes a Viernes de 9h a 20h.

Descripción

  • Tipología

    Subvencionado a desempleados

  • Nivel

    Nivel básico

  • Lugar

    Manresa

  • Horas lectivas

    440h

  • Duración

    4 Meses

  • Inicio

    Enero

  • Prácticas en empresa

Curs subvencionat per persones en atur

El curso de Organización del Transporte y la Distribución impartido por la Fundació Emi-Manresa está dirigido a todo aquel profesional en activo y desempleado que quiera dedicar su carrera laboral o especializar sus conocimientos en el sector del transporte. Si quieres conocer más sobre el curso consulta la página de Emagister en: emagister.com.

El programa docente que engloba va desde estudios de distribución capilar, de 70 horas de duración, formación en transporte de larga distancia o en optimización de la cadena logística, de 90 horas de duración cada una hasta aprendizaje de inglés a nivel profesional y formación complementaria. Asimismo, el plan docente incluye estudios dedicados a la inserción laboral, la sensibilización medioambiental, la igualdad de géneros o la prevención de riesgos. Las clases que la enseñanza comprende están divididas en clases teóricas y ejercicios prácticos, por lo que el centro dispone de un módulo de prácticas profesionales no laborales, para una completa formación del alumno.

La metodología que la institución lleva a cabo para la ejecución del programa es presencial, ya que apuesta por el contacto directo profesor-alumno. La duración de los estudios es de 440 horas en total repartidas en un periodo de tiempo de 4 meses, realizables por las mañanas. El taller está 100% bonificado y tras la finalización de los estudios la Fundació Emi-Manresa otorgará a los alumnos un certificado de asistencia. Para más información consulta la web emagister.com.

Instalaciones y fechas

Ubicación

Inicio

Manresa (Barcelona)
Ver mapa
Passeig Pere III 96, 1º 1ª, 08242

Inicio

EneroMatrícula abierta

A tener en cuenta

- Organizar, gestionar y controlar la distribución capilar de mercancías.
- Organizar, gestionar y controlar las operaciones de transporte de larga distancia.
- Colaborar en la optimización de la cadena logística con los criterios establecidos por la
organización.
- Comunicar en ingles con un nivel de usuario independiente en las relaciones y actividades de
logística y transporte internacional

• Títol de batxiller o equivalent a efectes acadèmics
• Certificat de professionalitat del mateix nivell del mòdul o certificat de professionalitat al qual es vol
accedir.
• Certificat de professionalitat de nivell 2 de la mateixa família i àrea professional al qual es vol accedir
• Prova d’accés als cicles formatius de grau superior
• Complir els requisits acadèmics d’accés als cicles formatius de grau superior
• Prova d’aceso a la universitat per a majors de 25 anys

CERTIFICADO DE PROFESIONALIDAD

Nos podremos en contacto contigo. Nuestro número de teléfono de contacto es 938 734 599

Preguntas & Respuestas

Añade tu pregunta

Nuestros asesores y otros usuarios podrán responderte

¿Quién quieres que te responda?

Déjanos tus datos para recibir respuesta

Sólo publicaremos tu nombre y pregunta

Opiniones

5.0
  • Recomiendo 100% a todos este centro de formación para tener un empleo porque enseñan muy bien las lecciones al detalle sobre en mi caso para ser auxiliar de almacén y un punto muy fuerte e importante es que sin decir nada cuando no entiendes alguna cuestión, te dicen que actividades no sabes hacer para ayudarte a aprender y saberlo para siempre.????????????☺️
    |
  • Correcta alta calidad y formación
    |
100%
4.7
excelente

Valoración del curso

Lo recomiendan

Valoración del Centro

Marcos Hernández Pérez

5.0
17/03/2024
Sobre el curso: Recomiendo 100% a todos este centro de formación para tener un empleo porque enseñan muy bien las lecciones al detalle sobre en mi caso para ser auxiliar de almacén y un punto muy fuerte e importante es que sin decir nada cuando no entiendes alguna cuestión, te dicen que actividades no sabes hacer para ayudarte a aprender y saberlo para siempre.????????????☺️
¿Recomendarías este curso?:

Tiaouil Lahcen

5.0
06/11/2023
Sobre el curso: Correcta alta calidad y formación
¿Recomendarías este curso?:
*Todas las opiniones recogidas por Emagister & iAgora han sido verificadas

Materias

  • INEM
  • Transporte
  • Logística
    1

    1 alumnos han indicado haber adquirido esta competencia

  • Almacenaje
    1

    1 alumnos han indicado haber adquirido esta competencia

  • Tránsito
  • Distribución
  • Transporte Logístico
    1

    1 alumnos han indicado haber adquirido esta competencia

  • Transporte de larga distancia
  • Inglés
  • Cadena logística
    1

    1 alumnos han indicado haber adquirido esta competencia

  • Inserción laboral
    1

    1 alumnos han indicado haber adquirido esta competencia

  • Carretillas elevadoras
    1

    1 alumnos han indicado haber adquirido esta competencia

Profesores

Antoni Martínez Carmona

Antoni Martínez Carmona

Professor de Logística

Temario

1. Estructura i tipus de magatzem. – Concepte i funcions del magatzem. – Tipologia de magatzems. ▪ Per tipus d'empresa i mida. ▪ Per tipus de mercaderies. ▪ Per funcions. – Disseny d'un magatzem. ▪ Plànol i distribució del magatzem. ▪ Disposició d'àrees. ▪ Zones de treball. – Flux de mercaderies al magatzem. ▪ Magatzem i cadena de subministrament. ▪ Concepte de flux de mercaderies intern. ▪ Entrades i sortides. ▪ Càrregues i descàrregues. ▪ Transbordament (cross-docking).
2. Operacions d'emmagatzematge. – Activitats de recepció. ▪ Molls de descàrrega. ▪ Documentació. – Activitats de col·locació i ubicació al magatzem. ▪ Situació al magatzem. ▪ Atenció i prevenció davant de moviment de mercaderies. – Agrupatge de mercaderies. ▪ Activitats d'agrupatge. ▪ Equips i eines. – Cross-docking. ▪ Concepte. ▪ Moviment intern dins del magatzem. – Expedició. ▪ Preparació de la càrrega per a l'expedició. ▪ Documentació d'expedició. – Aprovisionament de línies de producció. ▪ Concepte. ▪ Característiques de l'aprovisionament. ▪ Colls d'ampolla i proveïment.
3. Treball en equip a les operacions auxiliars d'emmagatzematge. – Equip de treball i treball en equip al magatzem. ▪ Interdependència en les relacions professionals del magatzem i operacions logístiques. ▪ Responsabilitat i interacció de l'operari del magatzem. ▪ Relacions amb els superiors jeràrquics. ▪ Relacions amb altres operaris. ▪ Relacions amb altres operadors externs a l'empresa. – Aplicació del concepte de treball en equip. ▪ Esperit d'equip. ▪ Sinergia.
– Identificació dels paràmetres per a una actuació professional integrada. ▪ Indicadors de qualitat del servei de magatzem. ▪ Integració d'hàbits professionals. – Seguretat i cooperació en l'ús de mitjans i en la realització d'activitats.
4. Documentació bàsica del magatzem. – L'ordre de treball. ▪ Elements fonamentals del document. ▪ Exemples. ▪ Errors documentals habituals. – Notes de lliurament. ▪ Elements fonamentals del document. ▪ Exemples. ▪ Errors documentals habituals. – L'albarà. ▪ Elements fonamentals del document. ▪ Exemples. ▪ Errors documentals habituals. – Full de comanda. ▪ Elements fonamentals del document. ▪ Exemples. ▪ Errors documentals habituals. – Llista de paqueteria. ▪ Elements fonamentals del document. ▪ Exemples. ▪ Errors documentals habituals. – Full de transport. ▪ Elements fonamentals del document. ▪ Exemples. ▪ Errors documentals habituals.
5. Equips de manutenció del magatzem. – Equip d'emmagatzematge. ▪ Prestatgeries: característiques. ▪ Tarimes: característiques. ▪ Rolls: característiques. – Unitats de manipulació i emmagatzematge de mercaderies. ▪ Tipologia i normalització de les unitats de manipulació. ▪ Paletització, instal·lació en contenidor i apiladores. – Equips i mitjans per a la protecció física de la mercaderia: envasos i embalatges. ▪ Precintes i equips de senyalització. – Equips i mitjans per al moviment de càrregues i mercaderies al magatzem. ▪ Transpalets: característiques. ▪ Carretons manuals i automotors: característiques. ▪ Apiladores: característiques.
6. Sistemes d'identificació, localització i seguiment de mercaderies. – Identificació, localització i seguiment de mercaderies. ▪ Necessitat i avantatges dels sistemes d'identificació i seguiment. ▪ Control informàtic de mercaderies. – Codificació i etiquetes. ▪ Tipus d'etiquetes. – Mitjans. ▪ Terminals de radiofreqüència: exemples d'ús. ▪ PDA: exemples.
▪ Lectors de barres: exemples. – Terminals portàtils i sistemes de reconeixement de veu.
7. Seguretat i prevenció a les operacions auxiliars d'emmagatzematge. – Riscos i accidents habituals al magatzem. – Adopció de mesures preventives. – Ordre i neteja al magatzem: entorns de treball segurs i saludables. – Hàbits de treball i activitats fonamentals. – Neteja: mètodes, equips i materials. – Normes bàsiques d'actuació en cas d'emergències i incendis.
8. Manteniment de primer nivell dels equips del magatzem. – Plans d'inspecció i manteniment dels equips del magatzem. ▪ Plans d'inspecció i manteniment: objecte, necessitat i obligatorietat. ▪ Períodes de garantia i instruccions del fabricant. ▪ Emmagatzematge prolongat: posada a punt. ▪ Seguretat i medi ambient. – Plans de manteniment en carretons. ▪ Vida útil d'un carretó: concepte. ▪ Unitats de tracció: motor tèrmic, elèctric. ▪ Tren de rodatge: en tricicle, sobre quatre rodes. ▪ Detecció d'anomalies bàsiques. ▪ Muntatge i desmuntatge de peces. ▪ Recanvis i operacions habituals de manteniment. – Recomanacions i mesures de prevenció dels carretons en entorns especials. ▪ Mercaderies perilloses. ▪ Grans volums.

Más información

¿Necesitas un coach de formación?

Te ayudará a comparar y elegir el mejor curso para ti y a financiar tu matrícula en cómodos plazos.

900 49 49 40

Llamada gratuita. Lunes a Viernes de 9h a 20h.

ACTIVITATS AUXILIARS DE MAGATZEM

Curso gratis
subvencionado por el Estado