Quality Seal Emagister EMAGISTER CUM LAUDE

Aprendre a analitzar els estats de l'economia

Màster oficial en anàlisi econòmica, en anglès

Anàlisi econòmica

UAB - Universitat Autònoma de Barcelona.
En Cerdanyola Del Valles

Precio a consultar
También puedes llamarnos al

Información importante

 • Master oficial
 • Cerdanyola del valles
 • Duración:
  2 Años
 • Cuándo:
  Septiembre 2016
 • Créditos: 120
Descripción

Emagister.com afegeix al seu catàleg formatiu el màster oficial europeu. Té una durada de dos anys i es realitza a temps complet, de manera presencial i en anglès. El primer any és de fonamentació i el segon d'especialització. El màster conclou amb la presentació de la tesina de final de màster. L'estudi pot continuar amb la realització de doctorat específic del programa IDEA, International Doctorate in Economic Analysis.

Información importante

Documentos

Instalaciones y fechas

Dónde se imparte y en qué fechas

Inicio Ubicación
Sep-2016
Cerdanyola Del Valles
Campus Universitat Autònoma, S/N, 08193, Barcelona, España
Ver mapa

Preguntas Frecuentes

· ¿Cuáles son los objetivos de este curso?

Aquest màster ha obtingut la nova distinció International Master's Programme (IMP) atorgada per la Generalitat de Catalunya. El màster en Anàlisi Econòmica / Economic Analysis (IMEA) és un màster en Economia que proporciona una base sòlida i reconeguda per a treballar a nivell internacional o per a continuar amb els estudis acadèmics amb un doctorat. Les persones que vulguin cursar aquest màster poden beneficiar-se d'una de les beques que concedeix La Fundació Catalunya-La Pedrera destinades a la realització de màsters oficials. Per aquest màster es concedeix un ajut dotat amb 10.000 euros. Per accedir-hi, cal tenir un expedient acadèmic excel•lent i la nacionalitat espanyola, i cal cursar el màster a dedicació completa. El màster en Anàlisi Econòmica / Economic Analysis es basa en el model anglosaxó. El programa està dividit en dos cursos acadèmics, de 60 crèdits cadascun. Tota la docència s'imparteix en anglès. El primer curs dóna a l'alumne les bases teòriques necessàries per tenir una formació sòlida com a economista. El segon forma a l'alumne en l'especialització que ell o ella hagi seleccionat. El màster conclou amb la redacció d'una tesina en un tema rellevant en Economia sota la supervisió d'un professor de la Facultat. Acabat el programa IMEA, si l'estudiant compleix determinats requisits (tenir un expedient acadèmic excel•lent, haver aprovat el treball de fi de màster a nivell de doctorat i haver aprovat els exàmens Prelims), l'estudiant podrà continuar els estudis en el programa de doctorat IDEA (InternationalDoctorate in Economic Analysis).

· ¿A quién va dirigido?

Els alumnes i les alumnes d'aquest màster han d'estar en possessió d'un títol de grau o títol equivalent en Economia, Finances, Matemàtiques, Enginyeria o Física o qualsevol altre títol amb coneixements quantitatius equivalents als títols anteriors. Hauran de tenir un nivell avançat d'anglès (B2). A més necessiten unes sòlides aptituds analítiques i quantitatives

· Requisitos

- Llicenciatura / Grau en Economia, Administració i Direcció d'Empreses, Finances, Matemàtiques, Enginyeria, Física o titulacions equivalents. - Nivell avançat d'anglès (equivalent al nivell B2 del Marc Europeu de Referència per a les llengües del Consell d'Europa).

Opiniones

J

01/09/2007
Lo mejor El programa IDEA és un programa reconegut mundialment, com vaig poder comprobar en incorporar-me a la feina el 2008. L'ambient d'investigació em va permetre beneficiar-me de l'orientació, la dedicació i l'experiència dels meus mentors. Amb tot, no només ho considero un punt de trobada interessant per debats interdisciplinaris i intercanvi d'informació sinó, per sobre de tot, un lloc on neixen amistats vertaderes.

A mejorar L'he trobat excel·lent.

¿Recomendarías este curso? Sí.
¿Te ha ayudado esta opinión? (0)
Pregunta a los Antiguos Alumnos qué les pareció.

Su experiencia te será de mucha ayuda para decidirte.

¿Qué aprendes en este curso?

Macroeconomía
Fonaments d'economia
Mètodes quantitatius
Models econòmics
Economía aplicada
Economia quantitativa
Microeconomia avançada
Temes de macroeconomia
Temes de microeconomia
Tècniques d'investigació en economia

Profesores

Caterina Calsamiglia
Caterina Calsamiglia
Director

Assistant professor at Universitat Autònoma de Barcelona. PhD from the Department of Economics at Yale University. Focuses on Public Economics with an emphasis on school choice, affirmative action and welfare economics.

Temario

Aquest màster s'estructura en 2 anys acadèmics (60 + 60 ECTS), essent el primer de fonamentació i el segon d'especialització. D'entre les matèries de fonamentació, obligatòries i de 15 ECTS, hi trobem:
 • Economia I
 • Economia II
 • Mètodes quantitatius
 • Models econòmics
En el segon curs, les obligatòries són de 10 ECTS:
 • Immersió en la literatura específica
 • Treball de final de màster
En endavant l'alumne escull la seva línia d'especialització, amb ajuda de les següents assignatures optatives de 10 ECTS:
 • Economia aplicada i quantitativa
 • Microeconomia avançada
 • Temes de Macroeconomia
 • Macroeconomia avançada i finances
 • Tèniques d'investigació en economia
 • Temes de microeconomia

Información adicional

El preu del màster per a no residents, provinents de països externs a la Unió Europea és de 13560 €. Curs 2013-2014

Beques: Si vols accedir a més informació sobre les beques de la UAB, pots consultar l'enllaç de la web del Màster.

Compara este curso con otros similares
Ver más cursos similares