• Els millors analistes econòmics a la UAB

Anàlisi econòmica

UAB - Universitat Autònoma de Barcelona. Màsters Oficials
 • UAB - Universitat Autònoma de Barcelona. Màsters Oficials
Beca

7.800 
IVA inc.

El programa IDEA és un programa reconegut mundialment, com vaig poder comprobar en incorporar-me a la feina el 2008. L'ambient d'investigació em va permetre beneficiar-me de l'orientació, la dedicació i l'experiència dels meus mentors. Amb tot ...

LA OPINIÓN DE Joana Pousset
¿O prefieres llamar ahora al centro?

Información importante

 • Master oficial
 • Bellaterra
 • Duración:
  2 Años
 • Cuándo:
  Octubre
Descripción

Emagister.com afegeix al seu catàleg formatiu el màster oficial europeu. Té una durada de dos anys i es realitza a temps complet, de manera presencial i en anglès. El primer any és de fonamentació i el segon d'especialització. El màster conclou amb la presentació de la tesina de final de màster. L'estudi pot continuar amb la realització de doctorat específic del programa IDEA, International Doctorate in Economic Analysis.

Información importante
¿Qué objetivos tiene esta formación?

El màster, elaborat per la Universitat Autònoma de Barcelona, té com objectiu proporcionar a l’alumne una formació sòlida i qualificada en economia i anàlisi econòmica d’abast internacional. El pla d’estudis compta amb l’aval de qualitat docent (International Master’s Programme – IMP) expedit per la Generalitat de Catalunya.

¿Esta formación es para mí?

El màster va dirigit a totes aquelles persones que estiguin en possessió d’un títol universitari de grau o llicenciatura d’economia, administració d’empreses, finances, enginyeria o altres titulacions equivalents, que puguin acreditar un nivell d’anglès B2 i estiguin interessats en formar-se en economia.

¿Qué pasará tras pedir información?

Després d’efectuar la matrícula disposaràs d’un material didàctic de qualitat i rebràs formació de professionals altament qualificats i amb experiència en el sector. A més a més, les classes són d’un màxim de 25 alumnes, per la qual cosa, l’ensenyament és més personalitzat. Pots demanar més informació a través d’emagister.com.

Beca: Consulteu les beques pròpies de la UAB i les generals aplicables a estudis oficials de postgrau: Fundació Catalunya-La Pedrera, entre d'altres.

Requisitos: És necessari comptar amb una titulació acadèmica de grau o llicenciatura d'economia, administració i direcció d'empreses, finances, matemàtiques, enginyeria, física o altres titulacions amb coneixements similars. Nivell B2 d'anglés.

Titulación oficial: Màster oficial universitari - Ministerio de Educación

Orientación académica

Créditos: 120


Documentos

Instalaciones y fechas

Dónde se imparte y en qué fechas

Inicio Ubicación
Octubre
Bellaterra
Campus de la UAB - Bellaterra, 08193, Barcelona, España
Ver mapa

Opiniones


24/07/2013
Lo mejor El programa IDEA és un programa reconegut mundialment, com vaig poder comprobar en incorporar-me a la feina el 2008. L'ambient d'investigació em va permetre beneficiar-me de l'orientació, la dedicació i l'experiència dels meus mentors. Amb tot, no només ho considero un punt de trobada interessant per debats interdisciplinaris i intercanvi d'informació sinó, per sobre de tot, un lloc on neixen amistats vertaderes.

A mejorar L'he trobat excel·lent.

Curso realizado: Septiembre 2007 | ¿Recomendarías este curso? Sí.
¿Te ha ayudado esta opinión? (0)

¿Qué aprendes en este curso?

Macroeconomía
Fonaments d'economia
Mètodes quantitatius
Models econòmics
Economía aplicada
Economia quantitativa
Microeconomia avançada
Temes de macroeconomia
Temes de microeconomia
Tècniques d'investigació en economia

Profesores

Caterina Calsamiglia
Caterina Calsamiglia
Director

Assistant professor at Universitat Autònoma de Barcelona. PhD from the Department of Economics at Yale University. Focuses on Public Economics with an emphasis on school choice, affirmative action and welfare economics.

Temario

Aquest màster s'estructura en 2 anys acadèmics (60 + 60 ECTS), essent el primer de fonamentació i el segon d'especialització. D'entre les matèries de fonamentació, obligatòries i de 15 ECTS, hi trobem:
 • Economia I
 • Economia II
 • Mètodes quantitatius
 • Models econòmics
En el segon curs, les obligatòries són de 10 ECTS:
 • Immersió en la literatura específica
 • Treball de final de màster
En endavant l'alumne escull la seva línia d'especialització, amb ajuda de les següents assignatures optatives de 10 ECTS:
 • Economia aplicada i quantitativa
 • Microeconomia avançada
 • Temes de Macroeconomia
 • Macroeconomia avançada i finances
 • Tèniques d'investigació en economia
 • Temes de microeconomia

Información adicional

El preu del màster per a no residents, provinents de països externs a la Unió Europea és de 13560 €. Curs 2013-2014