• Prepara’t per pujar un esglaó al mon de la sanitat amb aquest màster en gestió sanitària.

Gestió sanitària

UIC - Universitat Internacional de Catalunya. Màsters Oficials
 • UIC - Universitat Internacional de Catalunya. Màsters Oficials

7.200 
IVA inc.

Un gran encert al meu parer el constitueix la possibilitat de realitzar pràctiques en centres hospitalaris. En el meu cas, he conegut una manera de gestionar diferent de la que estic acostumada i ha resultat molt interessant, a més a més d'haver ...

LA OPINIÓN DE Marta Guzmán Fernández
¿O prefieres llamar ahora al centro?
Llamar ahora

Información importante

 • Master oficial
 • Sant cugat del valles
 • Duración:
  1 Año
 • Cuándo:
  Octubre
Descripción

Si vols adquirir les competències necessàries per poder dur a terme una gestió sanitària eficient i poder ocupar càrrecs de gestió a les àrees bàsiques de salut, Emagister.com t'ofereix el Màster Universitari en Gestió Sanitària. Es tracta d'una formació presencial dissenyada i impartida per la Universitat Internacional de Catalunya que et permetrà treballar per millorar el sistema sanitari.

Información importante
¿Qué objetivos tiene esta formación?

El Màster està dirigit a professionals del camp de la salut que vulguin adquirir competències en el camp de la gestió i l'administració. Coneixeràs els diferents models i sistemes sanitaris, aprendràs a identificar les necessitats de la població i a implementar millores per al funcionament del sistema de sanitat i aprendràs a organitzar els recursos existents per gestionar les organitzacions sanitàries. Et formaràs en gestió financera, gestió dels recursos humans i podràs analitzar les necessitats de cada sistema i aplicar solucions de gestió. Podràs treballar a les àrees d'atenció primària, centres hospitalaris o en àrees bàsiques de salut.

¿Esta formación es para mí?

El Màster està destinat a professionals del sector de la sanitat que vulguin especialitzar-se en l'àmbit de la gestió sanitària. La formació té un any de durada i es realitza de manera presencial. Tindràs a la teva disposició material didàctic de qualitat i comptaràs amb un equip docent amb àmplia experiència en el sector.

Requisitos: Llicenciats i diplomats universitaris en ciències de la salut o disciplines amb interessos en el sector sanitari, amb experiència o sense en gestió sanitària.

Titulación: Màster oficial universitari

Ambas orientaciones

Créditos: 60


Documentos

Instalaciones y fechas

Dónde se imparte y en qué fechas

Inicio Ubicación
Octubre
Sant Cugat Del Valles
Josep Trueta, s/n, 08195, Barcelona, España
Ver mapa

Opiniones


24/07/2013
Lo mejor Un gran encert al meu parer el constitueix la possibilitat de realitzar pràctiques en centres hospitalaris. En el meu cas, he conegut una manera de gestionar diferent de la que estic acostumada i ha resultat molt interessant, a més a més d'haver conegut professionals de tots els camps de la gestió que mostren la seva feina i el seu dia a dia amb total naturalitat i transparència, la qual cosa és molt d'agrair.

Curso realizado: Septiembre 2011 | ¿Recomendarías este curso? Sí.
¿Te ha ayudado esta opinión? (0)

¿Qué aprendes en este curso?

Gestió d'organitzacions sanitàries
Models i sistemes sanitaris
Sistemes d'informació i control de gestió
Gestió assistencial i de pacients
Gestió econòmico-financera i serveis generals
Gestió de recursos humans
Gestió de processos

Profesores

Xavier Corbella Virós
Xavier Corbella Virós
Director del máster

Doctor en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona (2000). Màster en Direcció en Institucions Sanitàries (UAB). Director gerent de l'Hospital Universitari de Bellvitge. Professor associat de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC).

Temario

Adjuntem a aquesta informació un document amb la informació competa del temari.

El màster es divideix en 4 mòduls:
 • Mòdul 1. Models i sistemes sanitaris
 • Mòdul 2. Gestió de les organitzacions sanitàries
 • Mòdul 3. Gestió dels processos assistencials
 • Mòdul 4. Formació pràctica rotatòria