course-premium

Oposicions Auxiliars Administratius d’Administració General

Preparación de oposiciones

Semipresencial Mataró

800 € IVA inc.

Más información

¿Necesitas un coach de formación?

Te ayudará a comparar y elegir el mejor curso para ti y a financiar tu matrícula en cómodos plazos.

900 49 49 40

Llamada gratuita. Lunes a Viernes de 9h a 20h.

Prepara't les oposicions d'auxiliar administratiu de la Generalitat de Catalunya i assegura el teu futur professional!

  • Tipología

    Oposiciones

  • Metodología

    Semipresencial

  • Lugar

    Mataró

  • Duración

    4 Meses

  • Inicio

    Fechas a elegir

Vols dedicar-te professionalment a l’administració? Necessites preparar-te les oposicions de la Generalitat de Catalunya i no saps com fer-ho? A Emagister.com tenim la formació perfecta per a tu. Afegim al catàleg formatiu aquesta formació Oposicions Auxiliars Administratius d’Administració General que t’ofereix el centre Triangle Acadèmia. S’imparteix amb modalitat semipresencial i té una duració de 4 a 12 mesos.

Al principi de curs coneixeràs al professorat que s’encarregarà de supervisar els teus estudis i et donaran accés a una plataforma virtual on et facilitaran el material progressivament, tant el teòric com el d’avaluació (qüestionaris i supòsits pràctics). A més, podràs accedir a un tutor virtual durant la duració del curs i amb un compromís de resposta de 48 hores així com l’assistència a una sessió mensual de 2 hores.

Podràs complementar la teva formació quan la finalitzis amb mòduls de manteniment. Aquests et permetran ajustar al màxim la teva preparació per a la convocatòria. Si vols més informació sobre aquests estudis, pots posar-te amb contacte amb nosaltres per tal que el centre pugui respondre els teus dubtes sense cap compromís.

Información importante

Administración: Generalitat de Catalunya

Instalaciones y fechas

Ubicación

Inicio

Mataró (Barcelona)
Ver mapa
Carrer Sant Josep Oriol, 21, 08302

Inicio

Fechas a elegirMatrícula abierta

A tener en cuenta

- Haver complert 16 anys i no excedir l’edat de jubilació.

- Tenir la nacionalitat espanyola o d’algun estat membre de la Unió Europea.

- Acreditar un nivell acadèmic de GRADUAT EN ESO o equivalent.

Preguntas & Respuestas

Añade tu pregunta

Nuestros asesores y otros usuarios podrán responderte

¿Quién quieres que te responda?

Déjanos tus datos para recibir respuesta

Sólo publicaremos tu nombre y pregunta

Opiniones

Materias

  • Administrativo
  • Oposiciones
  • Preparación de oposiciones
  • Generalitat de Catalunya
  • Administración general
  • Cuerpo administrativo
  • Funcionario público
  • Funcionarios
  • Ofimática
  • Procesador de texto
  • Hojas de cálculo
  • Documentos administrativos
  • Auxiliar administrativo

Profesores

gemma Navarro

gemma Navarro

formadora oposicions

Temario

PRIMERA PROVA.

Consta de tres exercicis

PRIMER EXERCICI: COMPETÈNCIES PROFESSIONALS.De caràcter obligatori i no eliminatori.El temps no podrà ser superior a 45 minuts. Qualificació: de 0 a 5 punts.

Consisteix en respondre un qüestionari sobre competències professionals amb respostes alternatives i orientat a avaluar el grau d’adequació dels/de les aspirants al perfil de competències professionals que consta a l’annex 2, en relació amb les tasques i funcions a desenvolupar pròpies de l’escala administrativa del cos administratiu de la Generalitat.

SEGON EXERCICI: CONEIXEMENTS.De caràcter obligatori i eliminatori.El temps no podrà ser superior a 1 hora (torn lliure) / 45 minuts (promoció interna). Qualificació: de 0 a 5 punts (mínim 2,5).

Torn de promoció interna: consisteix a respondre un qüestionari de 30 preguntes més 3 de reserva, amb quatre respostes alternatives, de les quals només una és correcta, dels temes 7 a 12, ambdós inclosos, i dels temes 15 al 25, ambdós inclosos, del temari.

Torn lliure: consisteix a respondre un qüestionari de 50 preguntes més 3 de reserva, amb quatre respostes alternatives, de les quals només una és correcta, sobre el contingut de tot el temari que figura a l’apartat 1.2 d’aquestes bases.

TERCER EXERCICI: SUPÒSIT PRÀCTIC.De caràcter obligatori i eliminatori.El temps no podrà ser superior a 1,5 hores. Qualificació: de 0 a 10 punts (mínim 5).

Consisteix en resoldre un supòsit pràctic que pot consistir en el desenvolupament de diferents qüestions sobre l’aplicació dels coneixements de tot el temari que figura al punt 1.2 d’aquestes bases i les funcions a desenvolupar pròpies de l’escala auxiliar administrativa del cos auxiliar d’administració de la Generalitat, a les quals fa referència la base 1.1.Per a la realització del supòsit pràctic, les persones aspirants no poden disposar de material ni de documentació en suport paper, llevat que el tribunal qualificador acordi el contrari. Per a la valoració d’aquest exercici, es tindran en compte tant els coneixements acreditats per les persones aspirants com la capacitat per aplicar-los a situacions de la pràctica laboral, la capacitat analítica, de síntesi i la qualitat de l’expressió escrita en la seva realització.

SEGONA PROVA.

Coneixements de llengua catalana i castellana (si escau)

Más información

¿Necesitas un coach de formación?

Te ayudará a comparar y elegir el mejor curso para ti y a financiar tu matrícula en cómodos plazos.

900 49 49 40

Llamada gratuita. Lunes a Viernes de 9h a 20h.

Oposicions Auxiliars Administratius d’Administració General

800 € IVA inc.