Bettatur Escuela de Turismo

Bettatur Escuela de Turismo

Sobre el centro

La Escuela privada de Turismo Bettatur lleva más de 30 años formando profesionales del turismo en Tarragona a todos los niveles, incluso como centro universitario durante los últimos 20 años. En el curso 2012-2013 Bettatur ha iniciado una nueva etapa como centro de Formación Profesional, comenzando a impartir Ciclos Formativos de Grado Superior en Turismo en su edificio, en el centro de Tarragona. Esta iniciativa se ha consolidado con éxito y ya disponemos de los dos años del ciclo implantados y con la 1a promoción de técnicos superiores de turismo. Ofrecemos un proyecto formativo basado en la calidad, la flexibilidad y la atención personalizada, adaptándonos a las necesidades de cada alumno, y permitiéndo combinar trabajo y estudios con nuestro sistema semipresencial.


Centro adscrito a Universitat Rovira I Virgili
excelente 8.6/10
¿Quieres hablar gratis con un asesor sobre este curso?

Opiniones (10)

Operador de Planta Química


30/01/2012
Sobre el curso En realidad espero que este curso me ayude a capacitarme y a emprender una mejora en mi vida profesional, ya que servira de mucha ayuda en los actuales momentos que me encuentro realizando un curso de operador de plantas, espero aprender y utilizar estos conocimientos que voy a obtener en cualquier campo labora. Por todos los comentarios el curso me parece excelente..

¿Recomendarías este curso? Sí.
¿Te ha ayudado esta opinión? (0)

Curso Acceso Universidad Mayores de 25 y 45 Años


31/10/2011
Sobre el curso Este tipò de temario es muy importante para las personas que como yo (mayores de edad) quieren superarse tanto laboralmente como socialmente

¿Recomendarías este curso? Sí.
¿Te ha ayudado esta opinión? (0)

Adaptación del Teat a la Diplomatura Turismo


25/06/2011
Sobre el curso Resulta interesante para aquellos que tienen alguna asignatura pendiente o no hicieron la revalida para la obtención de la diplomatura de Turismo, antes TEAT. Además te facilitan el pago sin intereses y te buscan becas y te las tramitan. Excelente atención al alumno.

¿Recomendarías este curso? Sí.
¿Te ha ayudado esta opinión? (0)

Catalán Nivel B


24/05/2011
Sobre el curso Me gusta como enseñan es muy facil aprender

¿Recomendarías este curso? Sí.
¿Te ha ayudado esta opinión? (0)

Creación de Empresas


01/05/2011
Sobre el curso el curso muy bueno se ajusta a la realidad y puede ponerlo0 en practica

¿Recomendarías este curso? Sí.
¿Te ha ayudado esta opinión? (0)
Ver más

Profesores

Ester Pijuan
Ester Pijuan
Subdirectora (economista y experta marketing)

Eva Alonso Rodrigo
Eva Alonso Rodrigo
Directora (doctora en derecho fiscal)

Noemí Busquets
Noemí Busquets
Subdirectora (psicóloga y pedagoga)

Historia

L'Escola Universitària de Turisme Bettatur ha estat un centre privat, adscrit a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona, fins al 2012. Som la primera Escola que va iniciar estudis universitaris de Turisme a la província de Tarragona ja que estem formant professionals del sector turístic des de l'any 1987. Aquests 25 anys d'experiència han permès que la Diplomatura en Turisme que impartim, tingui un gran prestigi en el sector universitari i dins del mercat turístic, ja que han passat per les nostres aules prop de 1000 alumnes

Ventajas de estudiar aquí

 SERVEI DE TUTORITZACIÓ CONSTANT DE L’ALUMNE: seguiment i tutorització individualitzada permanent per part del professorat i de l’equip directiu del centre.
 SERVEI D’ORIENTACIÓ ACADÈMICA I PROFESSIONAL: suport per part d’un professor tutor que t’oferirà informació i assessorament personal en diferents àmbits:
o Informació en matèria de continuació d’estudis: si l’alumne vol, li informem i l’assessorem perquè pugui seguir formant-se com a universitari.
o Assessorament laboral sobre sortides professionals més adients en funció dels interessos de l’alumne, del seu perfil, dels seus punts forts, etc.
o Orientació i assessorament per continuar estudis, aprendre idiomes o treballar a l’estranger.
Els nostres alumnes ho són tota la vida i el nostre compromís de servei amb ells, també: els ajudem mentre estudien amb nosaltres i els seguim ajudant quan ja estan al mercat laboral amb recursos com l’orientació per seguir estudiant, l’orientació laboral i la borsa de treball.
 SERVEI D’INFORMACIÓ ALS PARES SOBRE L’EVOLUCIÓ ACADÈMICA DE CADA ALUMNE: els pares poden sol•licitar una entrevista amb els tutors i l’equip directiu del centre per conèixer l’evolució acadèmica del seu fill o filla, així com per comunicar informació o dades d’interès.
Per tot això...
 BETTATUR ÉS UNA OPCIÓ DE QUALITAT COM A CENTRE DE FORMACIÓ PRIVADA:
 QUALITAT DOCENT: el nostre equip docent està format per professors experts en cada matèria i col•laboradors docents que porten molts anys treballant al sector turístic.
 QUALITAT DE SERVEI: volem formar professionals responsables, per això el nostre model ha de transmetre responsabilitat i, per aconseguir-ho, garantim la impartició de les classes amb professorat substitut en cas de malaltia, continuïtat de classes, etc.
 MODEL DE FORMACIÓ INTEGRAL: amb nosaltres podràs desenvolupar habilitats complementàries que et convertiran en un professional integral: disciplina i ordre a la feina, treball en equip, tecnologia, gestió del temps...
 PROJECTE DE FORMACIÓ PROPI: amb nosaltres, a banda de les assignatures i continguts obligatoris, pots aprofitar aquests dos anys per aprendre moltes més coses:
o Possibilitat d’aprendre un tercer idioma
o Et formarem en tècniques d’expressió perquè disposis de tots els recursos d’oratòria per parlar i expressar-te correctament davant un grup
o T’ajudem a preparar l’examen per obtenir el carnet de guia oficial de la Generalitat
o Podràs realitzar pràctiques tutoritzades en les millors empreses
o Possibilitat d’estudiar parts d’algunes assignatures en anglès
 TÍTOL PROPI COMPLEMENTARI DE DIRECCIÓ HOTELERA: pots cursar diverses assignatures complementàries cada curs i obtenir el títol propi de l’Escola de Turisme Bettatur que t’obrirà les portes al món de les empreses d’allotjament turístic.

Temáticas en las que se especializa

Turisme