Club d'Esgrima SAM

Club d'Esgrima SAM

Sobre el centro

Sempre t’ha cridat l’atenció l’esgrima i t’agradaria practicar-la? O ja tens un cert nivell i necessites seguir millorant? L’escola d’Esgrima del SAM (Sala d’Armes Montjuïc) imparteix diferents tipus de formacions d’esgrima, segons el nivell i l’edat dels seus alumnes. Així doncs, podràs trobar cursos d’iniciació tant per a adults com per a infants, i inclús formació per a persones amb cadira de rodes, ja que aquest esport no entén de discapacitats. A part, a l’estiu se solen organitzar cursos intensius d’esgrima teatral, tant de nivell inicial com d’avançat.

Si, malgrat tota aquesta formació, creus que el que tu necessites és millorar una tècnica específica i individual, sempre pots sol•licitar classes particulars. A més a més, si no estàs del tot segur a practicar aquest art de lluita, pots cursar el bateig d’esgrima, on t’iniciaran en una hora i mitja en aquesta tècnica.

L’escola d’Esgrima del SAM està situada a Barcelona. Nascuda l’any 1995, el seu principal objectiu és formar nens i nenes per a que en un futur s’uneixin al club i als seus equips de competició. D’entre les moltes capacitats que permet desenvolupar l’esgrima, destaquen les capacitats físiques bàsiques, les coordinatives i les de concentració i presa de decisions.

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Cursos destacados

...¿Siempre has sentido curiosidad por el noble arte de la esgrima? Con este Curso presencial en Barcelona de Iniciación a la Esgrima aprenderás los fundamentos... Ver más

  • Curso
  • Barcelona
  • 12 horas lectivas
  • A elegir
Añadir al comparador
Ver más

75 
IVA inc.