Com dirigir una companyia

Direcció d'empreses i sistemes de producció

UIC - Universitat Internacional de Catalunya
En Barcelona

7.750 
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Información importante

Tipología Master oficial
Lugar Barcelona
Duración 1 Año
Inicio Octubre
Créditos 60
  • Master oficial
  • Barcelona
  • Duración:
    1 Año
  • Inicio:
    Octubre
  • Créditos: 60
Descripción

Si vols adquirir noves competències en la direcció d'equips de treball i en mètodes per a la gestió dels processos i sistemes de producció, Emagister.com et presenta el Màster Universitari en Direcció d'empreses i sistemes de producció. Es tracta d'una formació presencial dissenyada i impartida per la Universitat Internacional de Catalunya.

Información importante

Orientación profesional


Documentos

Instalaciones y fechas

Dónde se imparte y en qué fechas

Inicio Ubicación
Octubre
Barcelona
Inmaculada 22, 08195, Barcelona, España
Ver mapa
Inicio Octubre
Ubicación
Barcelona
Inmaculada 22, 08195, Barcelona, España
Ver mapa

Preguntas Frecuentes

· ¿Cuáles son los objetivos de este curso?

El Màster té l'objectiu de formar professionals capaços d'adquirir coneixements teòrics i pràctics sobre mètodes per a la gestió de sistemes de producció, capaços d'analitzar les necessitats de l'empresa i de proposar estratègies i solucions per al funcionament dels sistemes organitzatius. Amb el Màster adquiriràs formació en diferents àrees de l'empresa com l'organització en el màrqueting, et formaràs en direcció de projectes, en economia financera i adquiriràs metodologies per a la innovació i el desenvolupament del producte. A més obtindràs competències per garantir la qualitat dels processos.

· ¿A quién va dirigido?

El Màster està dirigit a professionals que vulguin orientar la seva carrera professional cap a la direcció i gestió d'empreses de producció i serveis. La formació té un any de durada i es realitza de manera presencial. Per completar la teva formació tindràs un mòdul de pràctiques en empreses, material didàctic de qualitat i un equip de docents especialitzats en la matèria.

· Requisitos

Titulació europea de grau o equivalent (Llicenciatura, diplomatura..., etc.), homologada si s'ha obtingut en una universitat estrangera a la UE.

· Titulación

Màster oficial universitari

Opiniones

F
Federico Peruccio
01/09/2011
Lo mejor Els estudis en direcció d'empreses i sistemes de producció conjunten l'estudi en profunditat de la gestió d'empreses amb un conjunt d'experiències clau que t'ajuden a convertir-te en un gran professional: estar i conversar amb directius de fama internacional, realitzar pràctiques en empreses destacades de diferents sectors i enfrontar la problemàtica de l'international business i les solucions tecnològiques de darrera generació. A més, viure a dos països diferents i estudiar en dues prestigioses universitats com la UIC i el politècnic de Torino t'ajuda a veure el món des de dos punts de vista diferents i a constatar com un empresa és, especialment, el conjunt de persones que la formen.

¿Recomendarías este curso? Sí.
¿Te ha ayudado esta opinión? (0)
Pregunta a los Antiguos Alumnos qué les pareció.

Su experiencia te será de mucha ayuda para decidirte.

¿Qué aprendes en este curso?

Logística internacional
Economía internacional
Economía política
Economia financera
Marqueting
Innovació i desenvolupament de producte
Logística i gestió de materials
Política d'empresa
Comportament organitzatiu
Direcció de projectes

Profesores

Miquel Bastons Prat
Miquel Bastons Prat
Director

PhD. en Filosofía por la Universidad de Navarra (1988). PhD. en Dirección de Empresas por el IESE-Universidad de Navarra (1997). Licenciado en Filosofía por la Universidad de Navarra (1984). Facultad de ciencias económicas y sociales.

Temario

no Botín. aquesta informació un document amb el desenvolupament complet del plà d'estudis.

El primer semestre s'estudia presencialment a la seu de la UIC a Barcelona. Consta de 30 ECTS principalment dedicats a classes teòriques. Per contra, en el segòn semestre es porten a terme pràctiques en empreses per una carga equivalent de 24 ECTS. Les pràctiques poden fer-se a Espanya o a l'estranger.

A final de curs, els alumnes hauran de presentar una tesi final de màster.

Usuarios que se interesaron por este curso también se han interesado por...
Ver más cursos similares