Com treballar d'Auxiliar d'Infermeria en hospitals

Auxiliar d'Infermeria d'Hospitals.

Orbita Gironina, S.L.
Semipresencial Girona

Precio a consultar
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Información importante

 • Oposiciones
 • Semipresencial
 • Girona
 • Duración:
  Flexible
 • Cuándo:
  A elegir
Descripción

T’agradaria treballar com Auxiliar d’Infermeria? Cursa aquesta formació semipresencial i aconsegueix la feina que desitges! El curs és ofertat pel centre d’estudis Orbita Gironina, es realitza íntegrament en català, i està dirigit a majors de 18 anys que siguin Tècnics Auxiliars de Clínica (FP 1), Tècnics Auxiliars d'Infermeria (mòdul professional nivell 2) o Tècnics en Cures Auxiliars d'Infermeria (FP de Grau Mig). D’altra banda, aquest curs no imposa uns horaris estrictes donat que la seva duració és flexible: podràs gestionar el teu temps com millor et convingui.


El temari recull tots els punts bàsics per a que puguis desenvolupar amb excel•lència aquesta activitat professional. Aprendràs com realitzar funcions i cures, a la vegada que adquiriràs coneixements sobre Anatomia, Fisiologia i Fisiopatologia. També, coneixeràs la vessant jurídica d’aquesta professió, en tant que estudiaràs la Constitució Espanyola, així com els drets i deures fonamentals en l’àmbit de la Salut. A més a més, cada unitat didàctica disposa d'autoavaluacions que permeten seguir la teva evolució.


Donat que el curs és semipresencial, una part dels estudis els realitzaràs des del teu domicili particular, però sempre guiat per un tutor especialitzat que, a través d’internet, t’ajudarà a resoldre qualsevol dubte. No deixis passar aquesta oportunitat. Millora el teu currículum amb aquesta formació i treballa d'Auxiliar d’Infermeria. Inscriu-te!

Información importante

Administración: Administraciones del Estado

Instalaciones y fechas

Dónde se imparte y en qué fechas

Inicio Ubicación
A elegir
Girona
C/ Bernat Bodes, 9, 17005, Girona, España
Ver mapa

Preguntas Frecuentes

· Requisitos

Veure en el temari.

Opiniones

No hay opiniones de este curso todavía
Pregunta a los Antiguos Alumnos qué les pareció.

Su experiencia te será de mucha ayuda para decidirte.

¿Qué aprendes en este curso?

Català
Anatomía
Fisiología
Fisiopatología
Funcions i cures
Constitució Espanyola
Deures i drets fonamentals
La Salut en la Constitució
Sistema Sanitari Públic
Règim Jurídic-Sanitari
Auxiliar d'Infermeria

Temario

Temari:


Part I:

 • Funcions i cures de l''auxiliar d''infermeria.


Part II:

 • Anatomia, Fisiologia i Fisiopatologia.


Part III:

 • Constitució Espanyola: Deures i drets fonamentals.
 • La Salut en la Constitució.


Part IV:

 • Sistema Sanitari Públic. Règim Jurídic-Sanitari.

Logros de este Centro

Información adicional

GARANTIES
Preparació des de casa teva i amb l''ajuda de personal especialitzat en la matèria. Textos revisats i actualitzats. Assistència personal al centre, o bé seguiment per correu, fax o telèfon, durant tot el període de formació, resolent tots els dubtes que puguin sorgir. Cada unitat didàctica disposa d''autoavaluacions que permeten seguir l''evolució de l''alumne. Actualització davant qualsevol canvi que hi pugui haver durant el període de formació. Atenció personalitzada, mitjançant un preparador personal, que farà un seguiment continuat del progrés de l''alumne en el temari i els tests psicotècnics. Realització de simulacres de proves. Informació a l''alumne de les convocatòries. Orientació en la tramitació de sollicituds.

Compara este curso con otros similares
Ver más cursos similares