EASD Deià

EASD Deià

Sobre el centro

Deià, l’Escola d’Art i Superior de Disseny té una oferta formativa centrada en estudis superiors i cicles formatius de Grau Superior d’Interiorisme. Al catàleg d’aquest centre formatiu podràs trobar propostes de cursos relacionats amb els fonaments del disseny, llenguatges i tècniques de representació i comunicació, ciència aplicada al dissemy i historia de les arts i el disseny. Pel que fa als cicles de grau superior podràs trobar ofertes com projectes i direcció d’obres de decoració, moblament, arquitectura efímera, aparadorisme, elements de jardí, etc.

L’Escola d’Art i Superior de Dissemy Deià és l’escola oficial que depèn del Departament d’Ensenyament. La seva especialitat són els estudis Superiors de Diseeny d’Interior i Cicles formatius de grau superior. La seva metodologia d’aprenentatge se centra ens els coneixements i procediments tècnics, tecnològics, artístics i culturals com a base de treball dels professionals del disseny. A més, l’alumne pot fer pràctiques a l’empresa i durant tota l’etapa formativa es tenen en compte exposicions, viatges culturals, conferències i xerrades.

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Cursos destacados

...materias sólidas y los fluidos, así como de sus características y propiedades mecánicas, térmicas, ópticas, electromagnéticas y químicas. Estudio y análisis... Aprende sobre: Decoración de interiores... Ver más

  • Grado
  • Barcelona
  • 2730 horas lectivas
Añadir al comparador
Ver más

Precio a consultar