Edist Escuela de Idiomas

Edist Escuela de Idiomas

Sobre el centro

L'oferta formativa del centre Edist està centrada en l'ensenyament de llengües estrangeres. La finalitat d'aquests cursos és potenciar les habilitats de comunicació entre els alumnes. Per això la comprensió, redacció i expressió de l'idioma és bàsic dins la filosofia del centre.
El material utilitzat a classe sempre és innovador i pràctic per tal de facilitar la participació i fomentar la comunicació a classe.
S'imparteixen els següents idiomes: anglès, francès, alemany, italià, rus, xinès, espanyol per a estrangers, japonès i català per a estrangers. A Esdit s'ofereixen diversos tipus de cursos, per a tots els públics: cursos d'estiu, cursos per a nens a partir de 4 anys, classes privades, cursos per a adults, cursos per a empreses i cursos de conversa.


El centre d'estudis Edist està ubicat tant a Barcelona com a Salou i dedica a l'ensenyament d'idiomes i a la traducció.
L'equip humà que hi treballa està format per professors nadius o altament qualificats en filologia, traducció i interpretació.
Les classes s'imparteixen en grups reduïts i això facilita l'aprenentatge i la comunicació.

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Cursos destacados

Idiomas / Traducciones Edist Escuela de Idiomas

...Idiomas / Traducciones Método: Presencial/Online Duración: A elegir Temario: La finalidad principal de nuestros cursos es mejorar la capacidad de comunicación... Aprende sobre: Interpretación de lenguas, Traducciones oficiales, Traducción de textos... Ver más

  • Curso
  • Online
Añadir al comparador
Ver más

Precio a consultar
Idiomas / Traducciones Edist Escuela de Idiomas

...Idiomas / Traducciones Método: Presencial/Online Duración: A elegir Temario: La finalidad principal de nuestros cursos es mejorar la capacidad de comunicación... Aprende sobre: Traducciones oficiales, Traducción de textos, Interpretación de lenguas... Ver más

  • Curso
  • Salou
Añadir al comparador
Ver más

Precio a consultar