Quality Seal Emagister EMAGISTER CUM LAUDE

Erasmus Mundus Master in Quality in Analytical Laboratories

Màster Erasmus Mundus de Qualitat en Laboratoris d'Anàlisi

Universitat de Barcelona - Màsters Oficials
En Barcelona

6.000 
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Información importante

Tipología Master oficial
Inicio Barcelona
Inicio clases Octubre
  • Master oficial
  • Barcelona
  • Inicio clases:
    Octubre
Descripción

El Màster Erasmus Mundus EMQAL és un màster oficial europeu organitzat per un consorci de 8 universitats europees entre les quals s'hi troba la Universitat de Barcelona. Té una duració de dos anys acadèmics que es configuren de la manera següent: el primer any s'estudia a la Universitat que coordina el màster (escollida per torn anualment) i el segon any s'investiga a qualsevol altra de les universitats participants a: Barcelona, Cadis, Portugal, Noruega, Polònia, Xina, Rússia o Brasil.

Información importante

Orientación académica

Instalaciones y fechas

Dónde se imparte y en qué fechas

Inicio Ubicación
Octubre
Barcelona
C/ Martí i Franquès, 1-11, 08028, Barcelona, España
Ver mapa
Inicio Octubre
Ubicación
Barcelona
C/ Martí i Franquès, 1-11, 08028, Barcelona, España
Ver mapa

Preguntas Frecuentes

· ¿Cuáles son los objetivos de este curso?

El màster oficial en Qualitat en laboratoris d'anàlisi química forma experts capaços de posar en marxa i controlar sistemes de qualitat en laboratoris químics analítics i altres entorns sotmesos a sistemes de qualitat de laboratoris químics acreditats. S’imparteix en llengua anglesa i ofereix tres possibles itineraris d'especialització de crucial importància per a un director de laboratori químic: direcció de qualitat, mètodes analítics i anàlisi de dades.

· ¿A quién va dirigido?

Aquesta formació està dirigida a directors de laboratori i científics. Els coneixements assolits en aquesta especialitat podran aplicar-se en diferents entorns en el context d'un laboratori químic i de control de qualitat d'aigües de consum.

· Requisitos

Reconeguts antecedents acadèmics en les disciplines corresponents: diploma en educació superior emès per una autoritat d’educació superior que justifiqui la finalització d’un grau equivalent al primer cicle (180 ECTS) en un camp en què l’estudi analític en laboratoris jugui un paper important. Domini demostrat de l’anglès: comprensió oral i escrita amb suficient competència per assolir la majoria de mòduls, que seran impartits en anglès. Recursos econòmics suficients.

Opiniones

S
Susan Stegen
01/09/2012
Lo mejor L'excepcional experiència amb estudiants internacionals, amb vàries cultures i tradicions, va ser per a mi una de les experiències més enriquidores en la meva carrera professional, no només acadèmicament sinó també a nivell personal. Tenir l'oportunitat de transmetre la meva experiència en acreditació de laboratori i el contacte dia a dia que s'estableix amb els estudiants m'han portat a la conclusió d'haver estat amb un grup de persones destacables, va ser emocionant!

A mejorar Res

¿Recomendarías este curso? Sí.
¿Te ha ayudado esta opinión? (0)
Pregunta a los Antiguos Alumnos qué les pareció.

Su experiencia te será de mucha ayuda para decidirte.

¿Qué aprendes en este curso?

Calidad total
Control de calidad
Calidad del laboratorio
Disseny d’un sistema de qualitat
Desenvolupament d’un esquema de qualitat de control
Tècniques avançades d’anàlisi
Noves tècniques i mètodes d’anàlisi
Programa de validació per a un determinat mètode d’anàlisi
Aspectes crítics en un mètode d’anàlisi
La incertesa davant d’un resultat analític
Materials de referència
Estudis de col•laboració
Estat de la estandardització a nivell mundial

Temario

L’EMQAL és un curs extremadament flexible. Està organitzat en 3 disciplines principals que són fonamentals per ser un director de laboratori d’èxit.: - Direcció de qualitat (QM) – 10 ECTS. – Mètodes analítics (AM) – 10 ECTS. – Anàlisi de dades (DA) – 10 ECTS. – Una disciplina opcional de 30 ECTS.

Cada disciplina està formada per mòduls separats, que normalment són de 2 ECTS cadascun. Tenen una duració d’una setmana i estan impartits per un especialista en el camp corresponent.

Els estudiants han d’escollir 5 mòduls opcionals per a cada disciplina principal per obtenir al final un total de 10 ECTS, més mòduls addicionals per completar la disciplina opcional.

Cada mòdul té 2 ECTS, de manera que cada estudiant haurà de cursar 30 mòduls durant 1 any. S’han de fer com a mínim 5 mòduls de cadascuna de les tres disciplines: Direcció de qualitat, Mètodes analítics i Anàlisi de dades. Els estudiants tenen llibertat per escollir el mòdul que vulguin dins de cada disciplina. Els 15 mòduls restants es podran escollir segons l’experiència de l’estudiant i el seu desenvolupament professional.

Logros de este Centro

2017

Usuarios que se interesaron por este curso también se han interesado por...
Ver más cursos similares