Escola D'art Pigment

Escola D'art Pigment

Sobre el centro

L’Escola d’Art Pigment imparteix classes sobre el món de les arts plàstiques i artístiques, més concretament sobre Dibuix, Pintura i Escultura. Els cursos es completen amb sortides organitzades a museus i exposicions del mateixos alumnes, entre d’altres activitats que posaran en contacte l’alumne amb l’art i la cultura. A més, l’única pauta d’inici és l’edat i la franja horària. L’atenció és personalitzada i, per tant, l’alumne treballa i millora al seu propi ritme de treball, malgrat que comparteixi aula amb altres estudiants. Els preus per a menors de 17 anys són de 40 euros mensuals per una classe a la setmana, però si en són dues es redueix a 60. Per a majors de 17 anys, el preu segueix sent ajustat però una mica superior.

Nascuda a l’any 2004, l’Escola d’Art Pigment està situada a Arenys de Munt, al mig de la població i de la natura, just al costat del mar. Després de 10 anys d’èxit, l’acadèmia ha vist com ha rebut estudiants d’arreu del país, malgrat ampliar la seva oferta només als municipis veïns. A més, disposa de 200 metres quadrats totalment equipats per a realitzar la formació que a Art Pigment s’imparteix. També disposa d’una botiga per poder oferir als seus alumnes el material necessari.

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Cursos destacados

...al alumno para su crecimiento artístico y plástico. -Dibujo de bodegones, del natura, arquitectónico, etc. -Pintura al Óleo, acrílica, acuarela... Aprende sobre: Pintura al pastel, Pintura sobre madera, Dibujo a mano alzada... Ver más

  • Curso
  • Barcelona
  • 6 horas lectivas
Añadir al comparador
Ver más

46 
IVA inc.

Historia

Impartiendo clases de arte desde 2004.

Ventajas de estudiar aquí

Enseñanza personalizada por profesores Licenciados en Bellas Artes.

Temáticas en las que se especializa

Temáticas artísticas y plásticas