• Tecnologies avançades. Plantejaments i mètodes innovadors

Física avançada

UB - Universitat de Barcelona. Màsters Oficials
 • UB - Universitat de Barcelona. Màsters Oficials

2.760 
IVA inc.

És una formació avançada en diferents vessants de la física: teoria fonamental, mètodes computacionals, tècniques experimentals i aplicacions. Un ampli espectre de coneixements i tècniques.

LA OPINIÓN DE Francesc Salvat, Coordinador
También puedes llamarnos al

Información importante

 • Master oficial
 • Barcelona
 • Duración:
  1 Año
 • Cuándo:
  Octubre
Descripción

Emagister.com et presenta el Màster de Física Avançada, una docència dissenyada i impartida per la Universitat de Barcelona (UB). La formació es duu a terme de manera presencial a la Facultat de Física i consta de 60 crèdits ECTS que es realitzen durant un any acadèmic. La llengua d'impartició és únicament l'anglès.

Información importante
¿Qué objetivos tiene esta formación?

El màster té com a objectiu completar els coneixements adquirits a la carrera universitària i aplicar-los tant a la recerca com a l'experiència professional. El pla d'estudis et prepararà, mitjançant una formació especialitzada, en les diferents àrees de la física (assumint mètodes computacionals, tècniques experimentals, metodologies de recerca, etc.).

¿Esta formación es para mí?

Aquesta formació es dirigeix a graduats en física interessats especialment en física fonamental i en recerca. Tindràs a la teva disposició material didàctic de qualitat i un professorat de dilatada experiència en el sector. Continua a emagister.com per descobrir tota la informació que necessites sobre aquest curs.

Requisitos: Grau europeu en física o equivalent. Altres titulacions poden ser admeses si es demostra una formació científica sòlida en matemàtiques i física. B2 d'anglès.

Titulación: Màster oficial universitari

Ambas orientaciones

Créditos: 60

Instalaciones y fechas

Dónde se imparte y en qué fechas

Inicio Ubicación
Octubre
Barcelona
Av. Diagonal, 647, 08028, Barcelona, España
Ver mapa

Opiniones


20/09/2013
Lo mejor És una formació avançada en diferents vessants de la física: teoria fonamental, mètodes computacionals, tècniques experimentals i aplicacions. Un ampli espectre de coneixements i tècniques.

Curso realizado: Septiembre 2012 | ¿Recomendarías este curso? Sí.
¿Te ha ayudado esta opinión? (0)

¿Qué aprendes en este curso?

Ingeniería mecánica
Ingeniería física
Estadística
Atomic structure
Collision theory
Quantum theory of radiation
Thermodynamical fluctuations
Small systems
Numerical methods
Optical spectroscopy
Diffraction techniques
Surface spectroscopies

Profesores

Francesc Salvat Gavaldà
Francesc Salvat Gavaldà
Coordinador

Profesor catedrático de universidad. Departamento de estructura y constituyentes de la materia perteneciente a la facultad de física de la Universidad de Barcelona, UB. Investigador en el grupo de investigación FAN.

Temario

El màster es composa de 60 crèdits ECTS dels quals:
 • 18 són obligatoris: mecànica quàntica aplicada, ampliació de física estadística, tècniques espectroscòpiques i de caracterització.
 • 18 pertanyen a matèries a escollir entre les opcions que es proposen: física de materials i de dispositius avançats, temes de física estadística i de matèria condensada, temes de física teòrica i altres assignatures.
 • 24 pertanyen al projecte final de màster

Información adicional

El preu del màster per a estudiants estrangers no residents a Espanya, que no siguin nacionals d'estats membres de la UE, Islàndia, Noruega, Liechtenstein, Suïssa o Andorra és de 82 € per crèdit ECTS.