Formació en indústries alimentaries

Curso

En Reus

Precio a consultar

Más información

¿Necesitas un coach de formación?

Te ayudará a comparar y elegir el mejor curso para ti y a financiar tu matrícula en cómodos plazos.

900 49 49 40

Llamada gratuita. Lunes a Viernes de 9h a 20h.

Descripción

  • Tipología

    Curso

  • Lugar

    Reus

Instalaciones y fechas

Ubicación

Inicio

Reus (Tarragona)
Ver mapa
Mª Aurelia Capmany, 4, 1-2, 43205

Inicio

Consultar

Preguntas & Respuestas

Añade tu pregunta

Nuestros asesores y otros usuarios podrán responderte

¿Quién quieres que te responda?

Déjanos tus datos para recibir respuesta

Sólo publicaremos tu nombre y pregunta

Opiniones

Temario

Dins de la formació en indústries alimentaries, podem separar entre aquelles que es refereixen a normes ja conegudes i certificables, així com a altres activitats formatives relatives a la higiene i que també tenen la seva reglamentació pròpia.
  1. Formació en Sistemes de Qualitat Alimentaria basats en la Norma ISO 22000:2005. Aquest apartat també es contempla en el punt nº 3 de formació en industries alimentaries.
  2. Formació en Higiene alimentaria. Cursos bàsics adreçats a qualsevol empresa i treballador que estigui en qualsevol punt de la cadena alimentaria. Amb aquest tipus de cursos es pretén que el personal de les empreses conegui la implicació que els pot comportar l'aplicació del Paquet d'higiene Alimentària (coneixement de la legislació, Llibre Blanc de Seguretat Alimentària, implicacions a nivell pràctic segons cada cas, ...)
  3. Formació per a manipuladors d'aliments. Aquesta és una formació reglamentada que segons el Reial Decret 202/2000 que defineix que tota aquella persona que hagi de treballar dins el sector alimentari ha d'estar en possessió del Carnet de manipulador d'aliments.
  4. Formació per a tècnics en APPCC. Aquesta formació pot anar adreçada a qualsevol empresa o treballador que estigui dins de l'àmbit agroalimentari. Es pretén assentar les bases del que suposa l'aplicació d'un Sistema APPCC (detecció i control de punts Crítics, desenvolupament d'un Pla de APPCC, implantació i seguiment del Pla APPCC per poder corregir i detectar nous perills ocasionats per modificacions dins la pròpia cadena).
  5. Formació en el Disseny i la elaboració de Fitxes de Dades de Seguretat a les empreses que manipulin productes químics (punt relacionat amb la propera aplicació del Reglament REACH).
    Donar suport tècnic i legislatiu en empreses del camp de l'alimentació animal (normatives de substàncies indesitjables, additius, etiquetat de productes,

Más información

¿Necesitas un coach de formación?

Te ayudará a comparar y elegir el mejor curso para ti y a financiar tu matrícula en cómodos plazos.

900 49 49 40

Llamada gratuita. Lunes a Viernes de 9h a 20h.

Formació en indústries alimentaries

Precio a consultar