Fundació Josep Finestres

Fundació Josep Finestres

Sobre el centro

La Fundació Josep Finestres ofereix a través dels seus hospitals universitaris els equipaments i el suport necessaris per a la realització de pràctiques universitàries per part dels alumnes de grau de la Facultat d'Odontologia i de l'Ensenyament de Podologia de la Universitat de Barcelona.

Així doncs, de manera conjunta amb la Universitat, el centre ofereix els estudis de Grau, Màsters i Postgraus en les carreres professionals d'Odontologia, Podologia i Infermeria, a més de cursos d'especialització i formació continuada.

La Fundació Josep Finestres va néixer per a gestionar l'Hospital Odontològic i l'Hospital Podològic Universitat de Barcelona, en els quals l'alumnat duu a terme pràctiques clíniques. Amb el temps, els objectius fundacionals s'han ampliat i avui en dia promociona, organitza i gestiona altres centres i serveis vinculats a les Ciències de la Salut.

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Cursos destacados

Postgrado de Estética en Odontologia Fundació Josep Finestres

...Estética y fotografia oral 3.- Raduilogia y diagnostico 4.- Materiales y técnicas 5.- Comunicación con el laboratorio 6.- Principios en oclusión 7... Aprende sobre: Materiales dentales, Laboratorio dental, Blanqueamiento dental... Ver más

  • Postgrado
  • Barcelona
  • 5 Meses (500 horas lectivas)
Añadir al comparador
Ver más

6.850 
IVA exento