GRAU DE BIOTECNOLOGIA

UB - Universitat de Barcelona. Graus.
En Barcelona

Precio a consultar
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Información importante

Tipología Título propio
Inicio Barcelona
Inicio clases Fechas a elegir
Créditos 240
  • Título propio
  • Barcelona
  • Inicio clases:
    Fechas a elegir
  • Créditos: 240
Descripción

Formar professionals preparats per a la demanda de les empreses biotecnològiques i per a l'accés a estudis de postgrau de l'àrea. Formar en les aplicacions de la biotecnologia per a la sostenibilitat de sistemes de producció i bioremediació del medi; en els aspectes bàsics de la legislació, gestió i comercialització de productes i serveis biotecnològics, i en l'esperit emprenedor, la transferència de coneixement i l'elaboració de patents. Proporcionar formació i habilitats per al desenvolupament de la recerca biotecnològica (tecnologies i estratègies de frontera), amb vista a l'aplicació posterior. Donar a conèixer mètodes i tècniques en gestió tant a escala de recerca com d'empresa (elaboració i gestió de projectes d'R+D+I). Fomentar la implicació en el treball de laboratori segur i propiciar el coneixement d'aspectes ètics i bioètics de l'àrea.

Información importante

Documentos

Instalaciones y fechas

Dónde se imparte y en qué fechas

Inicio Ubicación
Fechas a elegir
Barcelona
Avda. de la Diagonal, 696, 08034, Barcelona, España
Ver mapa
Inicio Fechas a elegir
Ubicación
Barcelona
Avda. de la Diagonal, 696, 08034, Barcelona, España
Ver mapa

Preguntas Frecuentes

· Requisitos

Segons els estudis previs hi ha diferents vies per accedir als ensenyaments de grau de la UB. Pots consultar-les a Admissions a ensenyaments de grau. En el cas que hi accedeixis des de les proves d'accés a la universitat (PAU) o des d'un cicle formatiu de grau superior (CFGS), et recomanem que també visitis les pàgines següents de la Generalitat de Catalunya (Departament d'Economia i Coneixement, Universitats i Recerca), on trobaràs, permanentment actualitzades, les especificitats per a l'accés.

Opiniones

J
Jaume Vela Albesa
03/08/2014
Lo mejor La parte teórica es realmente interesante.

A mejorar Se podría complementar mejor el grado con más práctica en sus contenidos.

¿Recomendarías este curso? Sí.
¿Te ha ayudado esta opinión? (0)
Pregunta a los Antiguos Alumnos qué les pareció.

Su experiencia te será de mucha ayuda para decidirte.

¿Qué aprendes en este curso?

Biotecnología
Bioquímica

Temario

La totalidad de los Grados propuestos por la Universitat de Barcelona (UB) contienen asignaturas de Formación básica (FB), Formación Obligatoria (OB), Formación Optativa (OT), además de prácticas externas obligatorias y un trabajo de final de grado de carácter, también, obligatorio.

Para conocer más información sobre el itinerario formativo, menciones, distribución y fechas de las asignaturas, podéis consultar en los PDFs anexos en cada página de grado:

Información adicional

El perfil d'accés recomanat per a tots els estudiants és el del batxillerat de Ciències i Tecnologia previst en la Llei orgànica d'educació actual. Per als estudiants procedents d'altres sistemes educatius, els coneixements bàsics necessaris per poder desenvolupar eficaçment els estudis són els continguts actuals de batxillerat de biologia, química, física i matemàtiques, com també un nivell suficient de llengua anglesa.

Usuarios que se interesaron por este curso también se han interesado por...
Ver más cursos similares