GRAU DE CINEMA I MITJANS AUDIOVISUALS

UB - Universitat de Barcelona. Graus.
En Barcelona

Precio a consultar
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Información importante

Tipología Título propio
Lugar Barcelona
Inicio Fechas a elegir
Créditos 240
  • Título propio
  • Barcelona
  • Inicio:
    Fechas a elegir
  • Créditos: 240
Descripción

Generar professionals amb coneixement teòric i pràctic del mitjà audiovisual, capacitats per a l'anàlisi i l'assimilació de les possibilitats de les tecnologies audiovisuals. Proporcionar coneixements de tecnologia audiovisual, aspectes del llenguatge audiovisual i els processos industrials implicats. Estimular la reflexió crítica i productiva sobre conceptes, instruments i estructures en l'evolució del cinema i els mitjans audiovisuals. Inculcar sensibilitat experimentadora sobre les possibilitats expressives i els plantejaments creatius. Proporcionar metodologia rigorosa en l'estudi, l'anàlisi i la pràctica creativa de l'expressió audiovisual. Propiciar la interacció entre especialitats o departaments en el desenvolupament d'un projecte audiovisual. Aconseguir la convergència entre plantejaments formatius i necessitats del sector audiovisual, afavorint el contacte directe entre aules i professionals.

Información importante Instalaciones y fechas

Dónde se imparte y en qué fechas

Inicio Ubicación
Fechas a elegir
Barcelona
Avda. de la Diagonal, 696, 08034, Barcelona, España
Ver mapa
Inicio Fechas a elegir
Ubicación
Barcelona
Avda. de la Diagonal, 696, 08034, Barcelona, España
Ver mapa

Preguntas Frecuentes

· Requisitos

Segons els estudis previs hi ha diferents vies per accedir als ensenyaments de grau de la UB. Pots consultar-les a Admissions a ensenyaments de grau. En el cas que hi accedeixis des de les proves d'accés a la universitat (PAU) o des d'un cicle formatiu de grau superior (CFGS), et recomanem que també visitis les pàgines següents de la Generalitat de Catalunya (Departament d'Economia i Coneixement, Universitats i Recerca), on trobaràs, permanentment actualitzades, les especificitats per a l'accés.

Opiniones

No hay opiniones de este curso todavía
Pregunta a los Antiguos Alumnos qué les pareció.

Su experiencia te será de mucha ayuda para decidirte.

¿Qué aprendes en este curso?

Cine
Medios digitales

Temario

La totalidad de los Grados propuestos por la Universitat de Barcelona (UB) contienen asignaturas de Formación básica (FB), Formación Obligatoria (OB), Formación Optativa (OT), además de prácticas externas obligatorias y un trabajo de final de grado de carácter, también, obligatorio.

Para conocer más información sobre el itinerario formativo, menciones, distribución y fechas de las asignaturas, podéis consultar en los PDFs anexos en cada página de grado:

Información adicional

S'ha de tenir una base formativa sobre la base d'uns pilars sòlids en els àmbits de la comunicació i l'expressió, les actituds socials, la recerca i la tecnologia: Domini de les llengües castellana i catalana. Capacitat de comunicació en llengua anglesa. Aptituds analiticocrítiques respecte al llenguatge. Expressió no verbal. Tractament de la informació i extracció de conclusions Cerca d'informació a través de fonts diverses. Ús d'entorns no presencials de comunicació digital. Treball amb eines ofimàtiques i de producció audiovisual. Capacitat creativa i emprenedora. Compromís ètic i social. Actitud respectuosa, receptiva i sociable. Es recomana de cursar les assignatures següents de batxillerat: Artístic: Cultura Audiovisual, Dibuix Artístic, Disseny, Història de l'Art, Literatura Universal i Arts Escèniques. Ciències i Tecnologia: Dibuix Tècnic, Física i Matemàtiques. Humanitats i Ciències Socials: Economia d'Empresa, Història de l'Art, Història del Món Contemporani, Literatura Universal.

Usuarios que se interesaron por este curso también se han interesado por...
Ver más cursos similares