GRAU D'ECONOMIA

UB - Universitat de Barcelona. Graus.
En Barcelona

Precio a consultar
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Información importante

  • Título propio
  • Barcelona
  • Cuándo:
    A elegir
  • Créditos: 240
Descripción

Proporcionar una formació científica adequada en els aspectes fonamentals de l'economia (tant teòrics com aplicats) i en les tècniques de l'anàlisi econòmica. Capacitar per adaptar-se ràpidament als forts canvis que es produeixen en el món econòmic i social, i adquirir la manera de raonar típica de la professió, per desenvolupar aptituds creatives, per identificar problemes i per oferir solucions.

Información importante Instalaciones y fechas

Dónde se imparte y en qué fechas

Inicio Ubicación
A elegir
Barcelona
Avda. de la Diagonal, 696, 08034, Barcelona, España
Ver mapa

Preguntas Frecuentes

· Requisitos

Segons els estudis previs hi ha diferents vies per accedir als ensenyaments de grau de la UB. Pots consultar-les a Admissions a ensenyaments de grau. En el cas que hi accedeixis des de les proves d'accés a la universitat (PAU) o des d'un cicle formatiu de grau superior (CFGS), et recomanem que també visitis les pàgines següents de la Generalitat de Catalunya (Departament d'Economia i Coneixement, Universitats i Recerca), on trobaràs, permanentment actualitzades, les especificitats per a l'accés.

Opiniones

No hay opiniones de este curso todavía
Pregunta a los Antiguos Alumnos qué les pareció.

Su experiencia te será de mucha ayuda para decidirte.

¿Qué aprendes en este curso?

Economía
Economía abierta

Temario

La totalidad de los Grados propuestos por la Universitat de Barcelona (UB) contienen asignaturas de Formación básica (FB), Formación Obligatoria (OB), Formación Optativa (OT), además de prácticas externas obligatorias y un trabajo de final de grado de carácter, también, obligatorio.

Para conocer más información sobre el itinerario formativo, menciones, distribución y fechas de las asignaturas, podéis consultar en los PDFs anexos en cada página de grado:

Logros de este Centro

Información adicional

Interès per l'economia i el món de l'empresa i inquietuds pel que fa a qüestions polítiques i socials. Facilitat per a les matemàtiques, la comptabilitat i l'estadística. Predisposició per la reflexió crítica, i iniciativa. Coneixement d'idiomes, principalment de l'anglès. Facilitat per utilitzar les eines informàtiques. Capacitat d'abstracció i crítica, capacitat d'anàlisi i síntesi. Bona expressió verbal i escrita.