GRAU DE DRET

UB - Universitat de Barcelona. Graus.
En Barcelona

Precio a consultar
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Información importante

  • Título propio
  • Barcelona
  • Cuándo:
    A elegir
  • Créditos: 240
Descripción

Obtenir coneixement de l'estructura general i dels conceptes fonamentals de diverses disciplines jurídiques i capacitar per analitzar problemes i tractar-los adequadament. Adquirir una formació sòlida i flexible, com correspon a un àmbit mudable i de complexitat creixent. Preparar amb vista a interpretar la realitat, valorar la informació, distingir fets rellevants, distingir casos diferents, localitzar material pertinent, qualificar jurídicament els fets, prendre decisions, negociar, persuadir, fer-se entendre a tot tipus de persones, definir estratègies i aconsellar; tot això sense perjudici de l'especialització posterior requerida per a l'exercici de diverses professions jurídiques, com ara l'advocacia, la funció pública o la feina en organitzacions empresarials o institucionals. Assegurar una bona formació professional per al desenvolupament de diferents professions jurídiques.

Información importante
Instalaciones y fechas

Dónde se imparte y en qué fechas

Inicio Ubicación
A elegir
Barcelona
Avda. de la Diagonal, 696, 08034, Barcelona, España
Ver mapa

Preguntas Frecuentes

· Requisitos

Segons els estudis previs hi ha diferents vies per accedir als ensenyaments de grau de la UB. Pots consultar-les a Admissions a ensenyaments de grau. En el cas que hi accedeixis des de les proves d'accés a la universitat (PAU) o des d'un cicle formatiu de grau superior (CFGS), et recomanem que també visitis les pàgines següents de la Generalitat de Catalunya (Departament d'Economia i Coneixement, Universitats i Recerca), on trobaràs, permanentment actualitzades, les especificitats per a l'accés.

Opiniones

No hay opiniones de este curso todavía
Pregunta a los Antiguos Alumnos qué les pareció.

Su experiencia te será de mucha ayuda para decidirte.

¿Qué aprendes en este curso?

Derecho
X

Temario

La totalidad de los Grados propuestos por la Universitat de Barcelona (UB) contienen asignaturas de Formación básica (FB), Formación Obligatoria (OB), Formación Optativa (OT), además de prácticas externas obligatorias y un trabajo de final de grado de carácter, también, obligatorio.

Para conocer más información sobre el itinerario formativo, menciones, distribución y fechas de las asignaturas, podéis consultar en los PDFs anexos en cada página de grado:

Logros de este Centro

Información adicional

Atenció a la realitat i capacitat per analitzar els problemes, escoltar els altres, posar-se en el seu lloc, ponderar els interessos subjacents i prendre decisions factibles, sensates i responsables. Actitud sensible davant els problemes humans i sentit comú, curiositat, esperit crític, ment ordenada, capacitat per discriminar situacions diferents, imaginació i memòria. Interès per l'actualitat, dots comunicatives, domini de llengües i afició pel cinema o el teatre. No és imprescindible una formació estrictament humanística, tot i que disposar de coneixements d'història, de filosofia i d'economia, com també d'una bona cultura, pot ser de gran ajuda.