GRAU DE FILOLOGIA CATALANA

UB - Universitat de Barcelona. Graus.
En Barcelona

Precio a consultar
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?
Compara este curso con otros similares
Ver más cursos similares

Información importante

  • Título propio
  • Barcelona
  • Cuándo:
    A elegir
  • Créditos: 240
Descripción

Formar professionals amb coneixements amplis de llengua i literatura catalanes, afavorint l'especialització en alguna branca científica d'aquests estudis. Els professionals han de poder relacionar els fenòmens específics de la seva cultura amb els que caracteritzen altres àrees culturals lingüístiques i literàries afins. Facilitar habilitats i competències necessàries per a l'exercici de la professió. Promoure actituds que estimulin: la capacitat d'informar-se sobre el que no es coneix i d'aprofundir el que no es domina, accedint críticament a les fonts d'informació; la responsabilitat social que s'adquireix com a professional de la llengua i de la literatura catalanes; la cultura de l'esforç i de la superació; el treball en equip i la comunicació amb experts d'altres àrees, i la capacitat crítica i autocrítica.

Información importante
Instalaciones y fechas

Dónde se imparte y en qué fechas

Inicio Ubicación
A elegir
Barcelona
Avda. de la Diagonal, 696, 08034, Barcelona, España
Ver mapa

Preguntas Frecuentes

· Requisitos

Segons els estudis previs hi ha diferents vies per accedir als ensenyaments de grau de la UB. Pots consultar-les a Admissions a ensenyaments de grau. En el cas que hi accedeixis des de les proves d'accés a la universitat (PAU) o des d'un cicle formatiu de grau superior (CFGS), et recomanem que també visitis les pàgines següents de la Generalitat de Catalunya (Departament d'Economia i Coneixement, Universitats i Recerca), on trobaràs, permanentment actualitzades, les especificitats per a l'accés.

Opiniones

No hay opiniones de este curso todavía
Pregunta a los Antiguos Alumnos qué les pareció.

Su experiencia te será de mucha ayuda para decidirte.

¿Qué aprendes en este curso?

Filología
Filología catalana

Temario

La totalidad de los Grados propuestos por la Universitat de Barcelona (UB) contienen asignaturas de Formación básica (FB), Formación Obligatoria (OB), Formación Optativa (OT), además de prácticas externas obligatorias y un trabajo de final de grado de carácter, también, obligatorio.

Para conocer más información sobre el itinerario formativo, menciones, distribución y fechas de las asignaturas, podéis consultar en los PDFs anexos en cada página de grado:

Logros de este Centro

Información adicional

Capacitat de comprensió i expressió orals i escrites. Capacitat de treball. Capacitat crítica i de raonament lògic, de relació de conceptes, de síntesi i d'anàlisi. Memòria, bon hàbit de lectura i curiositat intel·lectual. Interès i curiositat per les llengües i les literatures. Coneixements de la llengua i la literatura d'especialització, com també d'altres llengües estrangeres i instruments d'informàtica bàsica.

Compara este curso con otros similares
Ver más cursos similares