GRAU DE PODOLOGIA

UB - Universitat de Barcelona. Graus.
En Barcelona

Precio a consultar
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Información importante

Tipología Título propio
Lugar Barcelona
Inicio Fechas a elegir
Créditos 240
  • Título propio
  • Barcelona
  • Inicio:
    Fechas a elegir
  • Créditos: 240
Descripción

Formar graduats en podologia o podiatria que compleixin els objectius següents: Coneixement i aplicació dels fonaments de la podologia i la podiatria. Coneixement i comprensió de les ciències bàsiques de la salut, el mètode científic i la mesura de funcions biològiques. Autoaprenentatge continu per progressar i innovar professionalment. Coneixement de l'estructura i la funció del cos humà, especialment l'extremitat inferior, relacionant la patologia general amb la patologia del peu. Capacitat per diagnosticar, prescriure, indicar, dur a terme o avaluar tractaments sobre la base de l'historial clínic. Adquisició d'experiència clínica en centres acreditats per a la formació universitària, fomentant la relació amb l'equip multidisciplinari i la comunicació eficaç amb els pacients.

Información importante

Documentos

Instalaciones y fechas

Dónde se imparte y en qué fechas

Inicio Ubicación
Fechas a elegir
Barcelona
Avda. de la Diagonal, 696, 08034, Barcelona, España
Ver mapa
Inicio Fechas a elegir
Ubicación
Barcelona
Avda. de la Diagonal, 696, 08034, Barcelona, España
Ver mapa

Preguntas Frecuentes

· Requisitos

Segons els estudis previs hi ha diferents vies per accedir als ensenyaments de grau de la UB. Pots consultar-les a Admissions a ensenyaments de grau. En el cas que hi accedeixis des de les proves d'accés a la universitat (PAU) o des d'un cicle formatiu de grau superior (CFGS), et recomanem que també visitis les pàgines següents de la Generalitat de Catalunya (Departament d'Economia i Coneixement, Universitats i Recerca), on trobaràs, permanentment actualitzades, les especificitats per a l'accés.

Opiniones

No hay opiniones de este curso todavía
Pregunta a los Antiguos Alumnos qué les pareció.

Su experiencia te será de mucha ayuda para decidirte.

¿Qué aprendes en este curso?

Podología
X

Temario

La totalidad de los Grados propuestos por la Universitat de Barcelona (UB) contienen asignaturas de Formación básica (FB), Formación Obligatoria (OB), Formación Optativa (OT), además de prácticas externas obligatorias y un trabajo de final de grado de carácter, también, obligatorio.

Para conocer más información sobre el itinerario formativo, menciones, distribución y fechas de las asignaturas, podéis consultar en los PDFs anexos en cada página de grado:

Información adicional

Coneixements previs de biologia, física i química. Capacitat d'anàlisi i de síntesi, de gestió de la informació, de presa de decisions, de resolució de problemes i de treball en equip. Es recomana que l'alumnat que ingressa a través de cicles formatius de grau superior o de formació professional hagi cursat branques sanitàries.

Usuarios que se interesaron por este curso también se han interesado por...
Ver más cursos similares