GRAU DE PODOLOGIA

UB - Universitat de Barcelona. Graus.
En Barcelona

Precio a consultar
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?
Usuarios que se interesaron por este curso también se han interesado por...
Ver más cursos similares

Información importante

  • Título propio
  • Barcelona
  • Cuándo:
    A elegir
  • Créditos: 240
Descripción

Formar graduats en podologia o podiatria que compleixin els objectius següents: Coneixement i aplicació dels fonaments de la podologia i la podiatria. Coneixement i comprensió de les ciències bàsiques de la salut, el mètode científic i la mesura de funcions biològiques. Autoaprenentatge continu per progressar i innovar professionalment. Coneixement de l'estructura i la funció del cos humà, especialment l'extremitat inferior, relacionant la patologia general amb la patologia del peu. Capacitat per diagnosticar, prescriure, indicar, dur a terme o avaluar tractaments sobre la base de l'historial clínic. Adquisició d'experiència clínica en centres acreditats per a la formació universitària, fomentant la relació amb l'equip multidisciplinari i la comunicació eficaç amb els pacients.

Información importante

Documentos

Instalaciones y fechas

Dónde se imparte y en qué fechas

Inicio Ubicación
A elegir
Barcelona
Avda. de la Diagonal, 696, 08034, Barcelona, España
Ver mapa

Preguntas Frecuentes

· Requisitos

Segons els estudis previs hi ha diferents vies per accedir als ensenyaments de grau de la UB. Pots consultar-les a Admissions a ensenyaments de grau. En el cas que hi accedeixis des de les proves d'accés a la universitat (PAU) o des d'un cicle formatiu de grau superior (CFGS), et recomanem que també visitis les pàgines següents de la Generalitat de Catalunya (Departament d'Economia i Coneixement, Universitats i Recerca), on trobaràs, permanentment actualitzades, les especificitats per a l'accés.

Opiniones

No hay opiniones de este curso todavía
Pregunta a los Antiguos Alumnos qué les pareció.

Su experiencia te será de mucha ayuda para decidirte.

¿Qué aprendes en este curso?

Podología
X

Temario

La totalidad de los Grados propuestos por la Universitat de Barcelona (UB) contienen asignaturas de Formación básica (FB), Formación Obligatoria (OB), Formación Optativa (OT), además de prácticas externas obligatorias y un trabajo de final de grado de carácter, también, obligatorio.

Para conocer más información sobre el itinerario formativo, menciones, distribución y fechas de las asignaturas, podéis consultar en los PDFs anexos en cada página de grado:

Logros de este Centro

Información adicional

Coneixements previs de biologia, física i química. Capacitat d'anàlisi i de síntesi, de gestió de la informació, de presa de decisions, de resolució de problemes i de treball en equip. Es recomana que l'alumnat que ingressa a través de cicles formatius de grau superior o de formació professional hagi cursat branques sanitàries.

Usuarios que se interesaron por este curso también se han interesado por...
Ver más cursos similares