Holos Salut íntegra

Holos Salut íntegra

Sobre el centro

Holos Salut íntegra

El centre de salut Holos es dedica al servei i la investigació de la salut física, mental, energètica i espiritual. La formació que ofereixen es basa en una teoria demostrada de manera pràctica i l’aplicació d’aquesta teoria entre els alumnes, raó per la qual aquests adquireixen un coneixement complet. Imparteixen formació en Kinesiologia en diferents nivells i àmbits, en Reiki, en PNL(Programació Neurolingüística) en nivell Practitioner, que és el primer nivell d’aprenentatge, en Teràpia Gestalt, la qual es centra en el present, i en Narrativa Terapèutica, on els alumnes aprenen a veure la seva vida com si fossin els narradors de la mateixa.

Holos Salut íntegra va començar la seva activitat l’any 1979 a Tarragona amb un grup de persones preocupades per la salut des d’un punt de vida global que consideren el ser humà com una unitat (Holos) i utilitzen diverses eines per treballar: medicina, homeopatia, pedagogia, kinesiologia, ciències orientals i tècniques modernes entre altres. El principal objectiu del centre és ajudar a desenvolupar el potencial de cada persona que acudeixi, i amb els seus cursos de formació ensenyar als alumnes els seus coneixements.

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Cursos destacados

...Transformar les teves limitacions en oportunitats - Unir el cor i la ment, desenvolupant la intuïció - Aprendràs a ser el teu propi guia... Aprende sobre: Creixement personal... Ver más

  • Curso
  • Tarragona
  • 6 Días (36 horas lectivas)
Añadir al comparador
Ver más

470 
IVA inc.

Profesores

Jordi Mauri
Jordi Mauri
Psicòleg. Director centre Holos

Rosa Figueres
Rosa Figueres
Metge i homeòpata. Directora centre Holos