L'apunt

L'apunt

Sobre el centro

L’apunt i L’eina ofereixen una gran varietat de classes de reforç classes o extra-escolars a Sabadell, de mode presencial, dirigides a nens, nenes i adolescents. Aquestes activitats tenen com a costum realitzar-se al migdia, durant el descans que tenen els estudiants, però a vegades tenen lloc després de la jornada escolar. Tot el programa d’activitats que realitzen aquests dos centres són: dibuix i pintura, idiomes, escultura, cuina sense foc, reforç escolar i tècniques d’estudi o lectura. Els alumnes també podran aprendre màgia, teatre o escacs, així com tenir un primer contacte amb el periodisme o la ciència.

L’apunt, com a centre de reforç escolar, i L’eina, com a centre d’activitats extraescolars, van unir-se ara ja fa 18 anys per elaborar un programa conjunt. Disposen d’un departament pedagògic, que és el que planifica els mètodes didàctics de cada activitat. Aquests mètodes solen tenir un caràcter pràctic i divertit, i prenen especial atenció a l’aprenentatge individual de cadascun dels alumnes. Ambdós centres es troben situats a Sabadell, on es desenvolupen la majoria d’activitats.

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Cursos destacados

...Algunos de los temas que trataremos vienen detallados a continuación: História Breve de la fotografia La cámara fotográfica Objetivos Sensibilidad Diafragma... Aprende sobre: Utilización de una "reflex"... Ver más

  • Curso
  • Nivel básico
  • Sabadell
  • 3 Meses (14 horas lectivas)
  • A elegir
Añadir al comparador
Ver más

90 
IVA inc.