Quality Seal Emagister EMAGISTER CUM LAUDE

Màster en Economia Quantitativa

QEM - Màster Erasmus Mundus en Models i Mètodes d'Economia Quantitativa

UAB - Universitat Autònoma de Barcelona.
En Cerdanyola Del Valles

6.000 
IVA inc.
¿O prefieres llamar ahora al centro?
Llamar ahora

Información importante

 • Master oficial
 • Cerdanyola del valles
 • Duración:
  2 Años
 • Cuándo:
  Septiembre
 • Créditos: 120
Descripción

Emagister.com t'ofereix el Màster Erasmus Mundus QEM en Models i Mètodes d'Economia Quantitativa, una formació organitzada per 4 universitats europees entre les quals es troba la Universitat Autònoma de Barcelona. Aquest Màster pretén dotar a l'alumne d'una formació avançada en anàlisi econòmica i de mercat i en el domini de les tècniques estadístiques per poder dur a terme funcions de gestió financera.

Información importante

Orientación académica y profesional

Instalaciones y fechas

Dónde se imparte y en qué fechas

Inicio Ubicación
Septiembre
Cerdanyola Del Valles
Campus Universitat Autònoma, S/N, 08193, Barcelona, España
Ver mapa

Preguntas Frecuentes

· ¿Cuáles son los objetivos de este curso?

El Màster et formarà en les diferents disciplines econòmiques com micro i macroeconomia, en les diferents especialitats de les matemàtiques, en finances, en economia internacional, experimental o en economia política. L'objectiu del Màster és que l'alumne adquireixi habilitats en l'anàlisi dels canvis i els fenòmens econòmics en una societat i pugui dissenyar estratègies resolutives enfront dels possibles problemes econòmics. Desenvoluparàs les teves habilitats d'anàlisis, raonament científic i estaràs capacitat per realitzar tasques d'analista dins del sector bancari, financer o treballar en l'àmbit de la investigació econòmica.

· ¿A quién va dirigido?

És un Màster destinat a persones amb titulacions universitàries afins al sector econòmic, financer o en administració. El Màster es realitza de manera presencial i al llarg d'un any. L'alumne haurà de comptar amb un bon nivell d'anglès ja que el Màster s'imparteix íntegrament en aquest idioma. Comptaràs amb un material didàctic de qualitat, les millors eines docents, així com la impartició d'un professorat d'àmplia experiència en el sector.

· Requisitos

L’admissió està basada en l’excel·lència acadèmica. Els postulants han de tenir un títol de grau o una qualificació equivalent del mateix nivell (180 ECTS de crèdits en el sistema de Bolonya). També es valoren títols addicionals com un segon títol de grau, un Màster i algun altre estudi de grau. Preferiblement, els postulants han d’haver cursat assignatures com matemàtica, matemàtica aplicada, economia quantitativa o finances. També són benvinguts els candidats amb altres antecedents acadèmics. El domini de l’anglès és indispensable.

Opiniones

D

01/09/2011
Lo mejor QEM m’ha ofert diverses eines en les metodologies i models avançats d’economia, i la possibilitat de connectar les idees de models financers, la teoria de jocs i l’econometria per modelar situacions de la vida real. Aquestes experiències m’han inculcat l’interès per la investigació i l’estudi. A través de QEM, ara estic familiaritzat amb algunes cultures i llengües europees.

A mejorar Res

¿Recomendarías este curso? Sí.
¿Te ha ayudado esta opinión? (0)
Pregunta a los Antiguos Alumnos qué les pareció.

Su experiencia te será de mucha ayuda para decidirte.

¿Qué aprendes en este curso?

Finanzas públicas
Política
Microeconomía
Macroeconomía
Economía internacional
Finances
Econometria
Teoria del Joc
Economia del comportament
Economía experimental
Finances públiques
Economía Matemática
Economía política
Economía pública
Anàlisi econòmic

Temario

El primer any s’enfoca a assignatures principals com Microeconomia, Macroeconomia, Econometria i Matemàtica (Probabilitat, Estadístiques i Optimització).

L’enfoc dels segon any és d’especialització i s’impartirà en una de les quatre universitats que formen el consorci. S’ofereixen nombroses àrees d’especialització:

 • Microeconomia
 • Macroeconomia
 • Economia Internacional
 • Finances
 • Econometria
 • Economia Matemàtica
 • Teoria del Joc
 • Economia del comportament
 • Economia experimental
 • Economia Pública
 • Economia Política

Considerant que aquestes són àrees emergents, d’evolució ràpida i amb un impacte que va augmentant en la societat, hi ha molta demanda per competències especialitzades en aquests camps. Aquesta llista està subjecta a modificacions.


Compara este curso con otros similares
Ver más cursos similares