• Comença la teva carrera professional com a personal en institucions europees

Integració europea

UAB - Universitat Autònoma de Barcelona. Màsters Oficials
 • UAB - Universitat Autònoma de Barcelona. Màsters Oficials
Beca

2.760 
IVA inc.

Una formació avançada i especialitzada com a estudi de posgrau d'alt nivell sobre la integració europea, amb orientació acadèmica i professional.

LA OPINIÓN DE Gregorio Garzón, Coordinador
¿O prefieres llamar ahora al centro?

Información importante

 • Master oficial
 • Bellaterra
 • Duración:
  1 Año
 • Cuándo:
  Octubre
Descripción

Si vols especialitzar-te en les relacions europees i aconseguir una formació global sobre el funcionament de les institucions i la Unió Europea, Emagister.com et presenta el Màster Universitari en Integració Europea. Es tracta d'una formació presencial dissenyada i impartida per la Universitat Autònoma de Barcelona que et permetrà adquirir competències per a l'estudi dels fenòmens europeus.

Información importante
¿Qué objetivos tiene esta formación?

El Màster té com a objectiu dotar a l'alumne d'una visió analítica sobre els processos a Europa en disciplines com la política, l'economia o les polítiques socials. El pla d'estudis et permetrà especialitzar-te en integració jurídica i principis fonamentals d'ordenament jurídic, en integració econòmica i instruments de coordinació en matèria d'economia. Podràs especialitzar-te també en les dimensions de l'Acció Exterior i finalment en matèria de Gobernança Multinivell i relacions polítiques. Adquiriràs la capacitat d'analitzar els processos d’interactuació i fomentar les relacions entre països.

¿Esta formación es para mí?

El Màster es dirigeix a titulats o professionals que vulguin començar la seva carrera professional al servei d'institucions o empreses a nivell europeu. La formació es realitza al llarg d'un any, de manera presencial i a temps complet. L'alumne haurà de poder acreditar un nivell mínim de B1 d'anglès ja que part del màster es cursa en aquest idioma.

Beca: Consulteu les beques pròpies de la UAB i les generals aplicables a estudis oficials de posgrau: Fundació Catalunya-La Pedrera, entre d'altres.

Requisitos: Cal acreditar la titulació de grau o equivalencia homologada en qualsevol d'aquestes disciplines: ciències jurídiques, ciències econòmiques, ciències polítiques, sociologia, història, ciències de la comunicació, traducció i interpretació, ciències ambientals o relacions internacionals. Castellà i anglés mínim nivell B1.

Titulación oficial: Màster oficial universitari - Ministerio de Educación

Ambas orientaciones

Créditos: 60

Instalaciones y fechas

Dónde se imparte y en qué fechas

Inicio Ubicación
Octubre
Bellaterra
Campus de la UAB - Bellaterra, 08193, Barcelona, España
Ver mapa

Opiniones


26/09/2013
Lo mejor Una formació avançada i especialitzada com a estudi de posgrau d'alt nivell sobre la integració europea, amb orientació acadèmica i professional.

Curso realizado: Septiembre 2012 | ¿Recomendarías este curso? Sí.
¿Te ha ayudado esta opinión? (0)

¿Qué aprendes en este curso?

Espai jurídic comú
Principis d'ordenament jurídic
Gobernança multinivell
Acció exterior
Economia de la integració europea
Instruments de coordinació

Profesores

Gregorio Garzón Clariana
Gregorio Garzón Clariana
Coordinador

Catedrático de Derecho Internacional Público de la Universidad Autónoma de Barcelona. Càtedra Jean Monnet ad personam de la disciplina "Estudios jurídicos de la Unión Europea". Jurisconsulto del parlamento europeo.

Temario

Podeu consultar el díptic del màster adjunt a aquesta informació.

Dels 60 crèdits que conté el màster, 15 corresponen a mòduls obligatoris, 35 a mòduls optatius i 10 al treball de fi de màster. Això configura l'alt nivell d'adaptabilitat que permet aquest postgrau.

Consta de 4 especialitats:
 • Integració`jurídica: principis de l'ordenament jurídic de la Unió Europea.
 • Integració econòmica: anàlisi del funionament de la Unió econòmica i monetària
 • Acció exterior: instruments i principis que defineixen l'acció exterior
 • Gobernament multinivell: relacions entre els actors polítics.