• Converteix-te en un líder en el camp del Màrqueting amb la UAB

Màrqueting

UAB - Universitat Autònoma de Barcelona. Màsters Oficials
 • UAB - Universitat Autònoma de Barcelona. Màsters Oficials

2.760 
IVA inc.

Les instal·lacions són fenomenals. A més a més les assignatures han estat molt ben escollides i la majoria del professorat molt ben formats. Donaven classes de forma amena i participativa.

LA OPINIÓN DE Teresa Peinado Barrero
También puedes llamarnos al

Información importante

 • Master oficial
 • Cerdanyola del valles
 • Duración:
  1 Año
 • Cuándo:
  Octubre
Descripción

Si vols ampliar els teus coneixements en l'àmbit del màrqueting i convertir-te en un especialista en estratègies comercials, Emagister.com publica aquest Màster Oficial en Màrqueting, una formació dissenyada i impartida per la Universitat Autònoma de Barcelona. Aquest pla formatiu respon a la creixent demanda de professionals que disposin d'una alta qualificació específica en màrqueting i en recerca de mercats.

Información importante
¿Qué objetivos tiene esta formación?

Existeix actualment una gran demanda de professionals en el sector que tinguin una visió analítica del comportament del mercat i els consumidors i sàpiguen dissenyar estratègies comercials efectives i enfocades al consumidor. El Màster et formarà en tres mòduls específics: màrqueting sociopolític, comunicació comercial i un mòdul de pràctiques professionals. Estaràs capacitat per analitzar l'entorn dels mercats i les seves necessitats i desenvolupar un pla de màrqueting amb estratègies innovadores.

¿Esta formación es para mí?

El Màster està destinat a professionals del sector del màrqueting, el sector comercial o empresarial que vulguin adquirir noves competències professionals. La formació és de modalitat presencial i té un any de durada. Les classes seran impartides en català i castellà per un equip de docents amb àmplia experiència en el sector.

Requisitos: Es requereix el títol oficial de grau d'una titulació de temàtica propera a la del màster. Es valorarà l'expedient acadèmic i el nivell d'anglés (mínim B1). També l'experiència professional assolida.

Orientación profesional

Créditos: 60

Instalaciones y fechas

Dónde se imparte y en qué fechas

Inicio Ubicación
Octubre
Cerdanyola Del Valles
Campus Universitat Autònoma, S/N, 08193, Barcelona, España
Ver mapa

Opiniones


23/09/2013
Lo mejor Les instal·lacions són fenomenals. A més a més les assignatures han estat molt ben escollides i la majoria del professorat molt ben formats. Donaven classes de forma amena i participativa.

A mejorar Proposaria més classes pràctiques i menys teòriques. A més a més eliminaria una part que tots vam coincidir en no haver après res: la part estadística de l'assignatura de Recerca de Mercats.

Curso realizado: Septiembre 2011 | ¿Recomendarías este curso? Sí.
¿Te ha ayudado esta opinión? (0)

¿Qué aprendes en este curso?

Comportament del consumidor
Marketing avançat
Marketing emergent
Investigació avançada
Comunicació comercial
Marketing sociopolític
Estratègies de màrqueting
Habilitats d'anàlisi
Ibvestigació de mercats
Pla de màrqueting
Innovació estratègica

Profesores

Pilar López
Pilar López
Coordinadora

Coordinadora de estudios de la licenciatura de investigación y técnicas de mercado. Universidad Autónoma de Barcelona | Coordinadora d'estudis de la llicenciatura d'investigació i tècniques de mercat. Universitat Autònoma de Barcelona.

Temario

Aquest màster d'orientació profesional consta de 60 crédits ECTS que poden estudiar-se en dos semestres d'un curs acadèmic. 50 ECTS són obligatoris i 10 són optatius. Podeu consultar la llista completa d'assignatures en el document adjunt a aquesta informació de curs.

L'orferta d'assignatures optatives es concreta en tres mòduls:
 • Màrqueting sociopolític
 • Comunicació comercial
 • Pràctiques profesionals

Información adicional

El preu del màster per a no residents, provinents de països externs a la Unió Europea és de 6780 €. Curs 2013-2014