• Aquest màster en anglès és l'empenta que necessita el teu talent per dur-te al més alt!

MSc in management

UPF - Universitat Pompeu Fabra. Màsters Oficials
 • UPF - Universitat Pompeu Fabra. Màsters Oficials

13.940 
IVA inc.

Estudiar a la Barcelona School of Management va ser una de les millors experiències de la meva vida. Abans havia estudiat a Noruega, USA i Austràlia, però Barcelona és la més gran i més excitant ciutat on he viscut mai. La ubicació de la universitat ...

LA OPINIÓN DE Carl Engh
¿O prefieres llamar ahora al centro?
Llamar ahora

Información importante

 • Master oficial
 • Barcelona
 • Duración:
  1 Año
 • Cuándo:
  Octubre 2015
Descripción

La Universitat Pompeu Fabra amplía su oferta formativa con este máster en MSc in management. Está dirigido a todas aquellas personas que busquen una especialización en el mundo de la empresa. No exige experiencia previa, pero sí una buena base matemática. Otro de los requisitos para formar parte de este proyecto, es un buen nivel de inglés, ya que todo el máster se desarrolla en inglés.

Tiene una modalidad presencial, lo que te permitirá participar en las clases dinámicas y prácticas preparadas para esta formación, además de poder debatir e interactuar tanto con el personal docente como con tus compañeros. La duración del máster es de un año académico.

Empezarás por estudiar las herramientas analíticas, así como la estadística aplicada, la contabilidad de gestión y las finanzas corporativas. El siguiente punto a trabajar será la teoría de la empresa, estudiando materias como marketing y comportamiento organizacional. Una vez cursado esta parte del máster, pasarás a realizar las asignaturas optativas, entre las que podrás escoger entre materias de estrategia, de gestión de operaciones y de marketing.

Si te interesa esta formación, no dudes en pedir más información en Emagister.com.

Información importante

Requisitos: Titulació universitària oficial de grau europeu (o títol de llicenciat, d'enginyer, d'arquitecte, diplomat, enginyer o arquitecte tècnic). En cas de titulacions estrangeres: títol equivalent otorgat per una institució d'ensenyament superior acreditada i expedient acadèmic de la formació oficial acreditada amb la nota mitja de la universitat d'origen. Anglès mínim C1.

Titulación: Màster oficial universitari

Ambas orientaciones

Créditos: 60

Prácticas en empresa

Instalaciones y fechas

Dónde se imparte y en qué fechas

Inicio Ubicación
Oct-2015
Barcelona
Plaça de la Mercè, 10-12, 8002, Barcelona, España
Ver mapa

Opiniones


24/07/2013
Lo mejor Estudiar a la Barcelona School of Management va ser una de les millors experiències de la meva vida. Abans havia estudiat a Noruega, USA i Austràlia, però Barcelona és la més gran i més excitant ciutat on he viscut mai. La ubicació de la universitat es la millor de Barcelona, al bell mig entre la platja i el centre de la ciutat. El primer dia estava sorprés de quants països diferents tenien representació a classe. Crec que de 20 de nosaltres, 15 erem de països diferents. Crec fermament que l'intercultural management és una habilitat crucial s'aprendre en el món globalitzat on vivim, on les empreses treballen a través de les fronteres. L'unica manera d'aprendre això es viure-ho en primera persona. Com els grups són petits, els debats a classe es fomenten molt més i es ben fàcil aconseguir el suport acadèmic. No hi ha millor manera d'aprendre que amb reconeguts professors que tenen tant el bagatge teòric com l'experiència pràctica en els seus camps professionals. També m'ha agradat que es treballa molt en grup i existeixen responsabilitats al llarg del semestre que puntuen a la nota final, fugint així de la dependència de la nota final. Diria que he après més del que hagués après continuant a Noruega en el format auditorium-style.

A mejorar Només hi ha una cosa que em fa penedir. És tan dur marxar de Barcelona quan s'han acabat els estudis!

Curso realizado: Septiembre 2011 | ¿Recomendarías este curso? Sí.
¿Te ha ayudado esta opinión? (0)

¿Qué aprendes en este curso?

MSc Management
Herramientas analíticas
Estadística aplicada
Contabilidad de gestión
Finanzas corporativas
Teoría de la empresa
Nociones de marketing
Comportamiento organizacional
Materias de estrategia
Gestión de operaciones

Profesores

Daniel Serra
Daniel Serra
Director

PhD Johns Hopkins University. Professor of management at the Department of Economics and Business and at the Barcelona School of Management, Universitat Pompeu Fabra. Head of the Business Analytics Research Group at UPF.

Temario

Cursos troncals
 1. Eines analítiques: estadística aplicada, comptabilitat de gestió, finances corporatives
 2. Teoria de l'empresa: màrqueting, comportament organitzacional
 3. Tutoria del projecte final I-II
Assginatures optatives
Les matèries optatives estan subjectes a variació en función de la demanda.