Alta Demanda Laboral

Màster Universitari en Anàlisi de Dades Òmiques

UVIC - Universidad de Vic. Estudis Oficials

5.180 
IVA inc.

Información importante

 • Master oficial
 • Vic
 • Duración:
  1 Cuatrimestre
 • Cuándo:
  28/10/2014
Descripción

¿Vols millorar els teus coneixements en l’àmbit del anàlisi de dades òmiques? ¿Es un factor important en el teu sector professional? Ara tens la oportunitat de formar-te en l’anàlisi de dades òmiques gràcies a aquest màster presencial que t’ofereix UVIC – Universitat de Vic. Estudis Oficials a través de emagister.com. Aquesta formació te una duració de 4 mesos.

El contingut del curs es divideix en 7 unitats formatives que tracten els aspectes mes rellevants relacionats amb l’anàlisi de dades òmiques. Gràcies a aquesta formació adquiriràs coneixements sobre conceptes com la genòmica, la epigenòmica i la transcriptòmica, entre molts altres aspectes. Profunditzaràs també en els conceptes de proteòmica i la interactòmica.

Al final del període formatiu podràs realitzar un treball de final de màster. Gràcies a la metodologia de formació presencial podràs estar en contacte directe amb l’equip formatiu, aquest fet millorarà la qualitat del aprenentatge y adquiriràs una formació més personalitzada. Tindràs tot el material didàctic necessari al inici del màster, fet que t’ajudarà a progressar més còmodament.

Información importante

Requisitos: Per accedir a un màster universitari cal comptar amb un d'aquests requeriments: titulació universitària oficial espanyola; titulació d'una institució d'educació superior d'un altre estat de la UE o titulació d'un estat no membre que permeti estudiar posgraus.

Titulación oficial: Màster Oficial - Ministerio de Educación

Ambas orientaciones

Créditos: 60

Instalaciones y fechas

Dónde se imparte y en qué fechas

Inicio Ubicación
28 de octubre de 2014
Vic
Miramarges, 4, 8500, Barcelona, España
Ver mapa

Opiniones


10/10/2013
Lo mejor Analitzar informació és essencial en els nostres dies per entendre el càncer, per exemple. Aquest màster proporciona l'oportunitat a recent llicenciats en biociències de fer pràctiques en empreses en empreses líders del sector.

A mejorar Tot m'ha agradat.

Curso realizado: Octubre 2012 | ¿Recomendarías este curso? Sí.
¿Te ha ayudado esta opinión? (0)

¿Qué aprendes en este curso?

Genómica
Epigenómica
Transcriptómica
Proteómica
Interactómica
Obtenció de dades òmiques
Tractament de dades òmiques
Aplicacions
Anàlisi de dades
Dades òmiques

Profesores

Malu Calle
Malu Calle
Coordinadora

Temario

CONTENIDOS:
 1. Genòmica
 2. Epigenòmica
 3. Transcriptòmica
 4. Proteòmica
 5. Interactòmica
 6. Aplicacions
 7. Treball de fi de màster

Información adicional

El màster en anàlisi de dades òmiques forma professionals especialistes en l'anàlisi de dades necessari a moltes aplicacions biomèdiques i de la indústria farmacèutica i biotecnològica on hi ha una gran demanda professional per cobrir aquestes responsabilitats d'anàlisi. Està adreçat especialment a titulats universitaris en biotecnologia, bioquímica, biologia, genètica, microbiologia o biomedicina.

Compara este curso con otros similares
Ver más cursos similares