• Amplia els teus coneixements en la recerca i l'obtenció de dades òmiques.

Màster Universitari en Anàlisi de Dades Òmiques

UVIC - Universidad de Vic. Estudis Oficials
  • UVIC - Universidad de Vic. Estudis Oficials

5.180 
IVA inc.

"Un dels punts forts del Màster són els professors, la major part són importants investigadors. Això ens permet adquirir, al finalitzar el màster, uns coneixements actualitzats sobre com tractar tots els tipus de dades òmiques. És un Màster ...

LA OPINIÓN DE Guillem Ylla
También puedes llamarnos al

Información importante

  • Master oficial
  • Vic
  • Duración:
    1 Cuatrimestre
  • Cuándo:
    Octubre
Descripción

Si et dediques a la recerca biomèdica o la investigació i vols millorar els teus coneixements en l’àmbit de l’anàlisi de dades òmiques, Emagister.com t’ofereix el Màster Universitari en Anàlisi de Dades Òmiques, una formació presencial impartida per la Universitat de Vic. Tindràs l’oportunitat de conèixer noves tècniques per l’obtenció de dades i millorar les teves competències en l’àmbit de la recerca.

Información importante
¿Qué objetivos tiene esta formación?

El contingut del curs es divideix en 7 unitats formatives que tracten els aspectes mes rellevants relacionats amb l’anàlisi de dades òmiques. Gràcies a aquesta formació adquiriràs coneixements sobre conceptes com la genòmica, la epigenòmica i la transcriptòmica, entre molts altres aspectes. Profunditzaràs també en els conceptes de proteòmica i la interactòmica. El Màster et permetrà conèixer les tècniques d’alt rendiment que requereix l’anàlisi de dades òmiques i estaràs preparat per dur a terme tasques de recerca, ja sigui en empreses privades, centre de recerca o universitats.

¿Esta formación es para mí?

El Màster està dirigit a professional del sector de les ciències i la recerca que vulguin ampliar els seus coneixements. La formació es durà a terme de manera presencial o bé es podrà escollir la metodologia online. Serà necessari comptar amb un bon nivell d’anglès ja que la formació s’imparteix en aquest idioma.

Requisitos: Per accedir a un màster universitari cal comptar amb un d'aquests requeriments: titulació universitària oficial espanyola; titulació d'una institució d'educació superior d'un altre estat de la UE o titulació d'un estat no membre que permeti estudiar posgraus.

Titulación oficial: Màster Oficial - Ministerio de Educación

Ambas orientaciones

Créditos: 60

Instalaciones y fechas

Dónde se imparte y en qué fechas

Inicio Ubicación
Octubre
Vic
Miramarges, 4, 8500, Barcelona, España
Ver mapa

Opiniones


25/11/2014
Lo mejor "Un dels punts forts del Màster són els professors, la major part són importants investigadors. Això ens permet adquirir, al finalitzar el màster, uns coneixements actualitzats sobre com tractar tots els tipus de dades òmiques. És un Màster que cobreix les necessitats del món acadèmic i professional, i molts dels alumnes acaben amb pràctiques professionals o un contracte laboral"

A mejorar .

Curso realizado: Septiembre 2013 | ¿Recomendarías este curso? Sí.
¿Te ha ayudado esta opinión? (0)

¿Qué aprendes en este curso?

Genómica
Epigenómica
Transcriptómica
Proteómica
Interactómica
Obtenció de dades òmiques
Tractament de dades òmiques
Aplicacions
Anàlisi de dades
Dades òmiques

Profesores

Malu Calle
Malu Calle
Coordinadora

Temario

CONTINGUTS:

1.Genòmica
1.1 Bioinformàtica del Genoma1.2 Anàlisi d’estudis d'associació de malalties complexes

2.Epigenòmica

3. Transcriptòmica
3.1 Anàlisi de dades de microarrays d'expressió gènica3.2 Anàlisi de dades de seqüenciació de nova generació (“Next generation sequence analysis”)
4.
Proteòmica
4.1 Proteòmica
4.2
Metabolòmica

5.
Interactòmica
5.1 Interactòmica : Biologia de Sistemes
5.2
Genòmica Integrativa

6.
Bioinformàtica
6.1 Programació i gestió de bases de dades per a la bioinformàtica
6.2
Mètodes estadístics i de mineria de dades per a l'anàlisi de dades òmiques

7. Aplicacions

Treball Fi de Màster

Información adicional

El màster en anàlisi de dades òmiques forma professionals especialistes en l'anàlisi de dades necessari a moltes aplicacions biomèdiques i de la indústria farmacèutica i biotecnològica on hi ha una gran demanda professional per cobrir aquestes responsabilitats d'anàlisi. Està adreçat especialment a titulats universitaris en biotecnologia, bioquímica, biologia, genètica, microbiologia o biomedicina.