Máster Universitario en Gestión Cultural

UIB - Facultad de Educación
Online

1.549 
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Información importante

Tipología Master oficial
Metodología Online
Lugar Palma de mallorca
Duración 1 Año
Créditos 60
prácticas en empresa
  • Master oficial
  • Online
  • Palma de mallorca
  • Duración:
    1 Año
  • Créditos: 60
  • prácticas en empresa
Descripción


Dirigido a: Llicenciats i graduats interessats en l'àmbit de la gestió cultural i direcció d'organitzacions, institucions i esdeveniments culturals. Tècnics en gestió cultural. Tècnics de serveis culturals, educatius, turístics o tècnics d'ús públic d'espais naturals i culturals protegits. Educadors en les matèries de la cultura i la gestió cultural o en les matèries de patrimoni i medi ambient. Investigadors i docents en l'àmbit de la gestió cultural.

Instalaciones y fechas

Dónde se imparte y en qué fechas

Inicio Ubicación
Consultar
Palma de Mallorca
Valdemossa, 07071, Islas Baleares, España
Ver mapa
Inicio Consultar
Ubicación
Palma de Mallorca
Valdemossa, 07071, Islas Baleares, España
Ver mapa

Preguntas Frecuentes

· Requisitos

Título universitario oficial español u otro expedido por una institución de educación superior del EEES. Así mismo, podrán acceder los titulados de sistemas educativos ajenos al EEES sin necesidad de homologar sus títulos, previa comprobación por parte de la universidad que acreditan un nivel de formación equivalente a los correspondientes títulos universitarios oficiales.

Opiniones

No hay opiniones de este curso todavía
Pregunta a los Antiguos Alumnos qué les pareció.

Su experiencia te será de mucha ayuda para decidirte.

¿Qué aprendes en este curso?

Editoriales
Cultura audiovisual
Gestión y administración pública
Industrias culturales
Gestión pública
Patrimonio cultural
Medios audiovisuales
Subvenciones
Plástico
Gestión editorial

Temario

La capacitació de professionals en gestió cultural és una demanda dels agents socials, l'Administració pública, el sector privat i la societat civil per a donar resposta a unes necessitats noves que sorgeixen de l'evolució i complexitat del sector cultural contemporani. Aquesta necessitat s'està expressant tant localment com internacionalment, on les interaccions entre diferents realitats són un fenomen de la societat global que té una gran repercussió en el món de la cultura.
La gestió cultural ha experimentat un notable creixement a causa del nou rol de la cultura en una societat global i de la necessitat de capital humà capacitat per a assolir els reptes d'un sector tradicional que reclama més competències per assumir la complexitat tècnica actual.
L'accés al treball professional en el sector cultural no té una regulació específica i els aspirants procedeixen de formacions de grau en diferents disciplines i estudis. Per aquesta raó, hi ha una demanda de formació de postgrau especialitzada que permeti adquirir els coneixements per a la pràctica professional, i un itinerari de capacitació investigadora orientada a l'elaboració de tesis doctorals.
La característica d'una formació a distància i de qualitat permet a un ampli sector de persones especialitzarse en aquest camp sense els requisits d'una formació presencial i amb la pràctica de la virtualitat, cosa que obre el camp d'acció a una dimensió internacional, principalment, en el context iberoamericà per afinitat lingüística.

Información adicional

Observaciones: El Màster Interuniversitari en Gestió Cultural és un màster oficial programat per a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), la Universitat de Girona (UdG) i la Universitat de les Illes Balears (UIB) amb la col·laboració de la Càtedra UNESCO de Polítiques Culturals de la UdG.
Prácticas en empresa: Sí, obligatorias, en el itinerario profesional (4 ECTS).

Usuarios que se interesaron por este curso también se han interesado por...
Ver más cursos similares