Máster Universitario en Nutrición Humana y Calidad de los Alimentos

UIB - Facultad de Ciencias
En Palma de Mallorca

1.775 
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Información importante

Tipología Master oficial
Lugar Palma de mallorca
Duración 1 Año
Créditos 60
prácticas en empresa
  • Master oficial
  • Palma de mallorca
  • Duración:
    1 Año
  • Créditos: 60
  • prácticas en empresa
Descripción

Instalaciones y fechas

Dónde se imparte y en qué fechas

Inicio Ubicación
Consultar
Palma de Mallorca
Ctra. Valdemossa km. 7,500, 07071, Islas Baleares, España
Ver mapa
Inicio Consultar
Ubicación
Palma de Mallorca
Ctra. Valdemossa km. 7,500, 07071, Islas Baleares, España
Ver mapa

Preguntas Frecuentes

· Requisitos

Título universitario oficial español u otro expedido por una institución de educación superior del EEES. Así mismo, podrán acceder los titulados de sistemas educativos ajenos al EEES sin necesidad de homologar sus títulos, previa comprobación por parte de la universidad que acreditan un nivel de formación equivalente a los correspondientes títulos universitarios oficiales.

Opiniones

L
Lala Abbasova
01/09/2012
Lo mejor Bien en general. El material esta bien, es un máster interesante. Lo he hecho a distancia. Es oficial.

A mejorar Creo que podrían mejorar muchas cosas. Las practicas, la organización, etc.

¿Recomendarías este curso? Sí.
¿Te ha ayudado esta opinión? (0)
Pregunta a los Antiguos Alumnos qué les pareció.

Su experiencia te será de mucha ayuda para decidirte.

¿Qué aprendes en este curso?

Embarazo

Temario

Màster Universitari en Nutrició Humana i Qualitat dels Aliments L'interès en la creació i realització del màster proposat rau en els seus objectius, és a dir:
(1) Facilitar als alumnes de postgrau els coneixements bàsics i, alhora, aplicats, de tècniques i recursos materials, com també l'accés a la informació actualitzada en matèria d'alimentació i nutrició.
(2) Desenvolupar en els alumnes de postgrau la capacitat d'observació i d'anàlisi, tant de l'estat de les matèries primeres o aliments, com de l'art de la seva transformació i presentació.
(3) A partir dels coneixements i habilitats anteriors, facilitar la intervenció dels alumnes en els centres educatius, sanitaris i, en general, d'alimentació col·lectiva.
(4) Atorgar eines als alumnes de postgrau que generin i transmetin coneixements i incrementin la formació de les col·lectivitats en matèria d'alimentació i nutrició.
(5) Satisfer les expectatives socials de demanda d'informació en matèria d'alimentació i nutrició.
(6) Posar les bases formatives imprescindibles per desenvolupar la investigació que ampliï els coneixements d'aquestes matèries en el futur.
(7) Que tota aquesta formació contribueixi a augmentar positivament el nivell de la salut pública de la nostra societat.
(8) Dotar als alumnes de postgrau de capacitat per cobrir llocs de responsabilitat tècnica en empreses hoteleres, de restauració, d'alimentació, de confecció d'aliments, precuinats, servei d'àpats i, en general, totes aquelles empreses i institucions que ofereixin menjadors col·lectius i, fins i tot, poder crear consultories d'assessoria nutricional i alimentària a les empreses esmentades anteriorment.

En conseqüència, la connexió amb les institucions i empreses del sector serà una realitat que anirà paral·lela a la marxa normal del màster, que repercutirà obrint possibilitats laborals evidents als alumnes del màster.
a) Interès i rellevància acadèmica: El Màster Universitari en Nutrició Humana i Qualitat dels Aliments reportarà a l'alumne un increment en la seva formació, en els seus coneixements en nutrició i alimentació humana, nutrició clínica, tecnologia i qualitat dels aliments, com també en els models d'alimentació aplicada al turisme, primera indústria de les Illes Balears.
b) Interès i rellevància científica: El Màster Universitari en Nutrició Humana i Qualitat dels Aliments prepararà per seguir un doctorat en qualsevol de les matèries associades als estudis dissenyats. Amb aquesta finalitat, aquests estudis de màster es continuaran en un doctorat ja aprovat per la Comissió de Postgrau de la UIB.
c) Interès i rellevància professional: Es tracta d'un sector en auge, amb demanda creixent de professionals formats adequadament en el camp de la nutrició humana i la qualitat dels aliments, tant en el seu vessant relacionat amb la nutrició bàsica, com en l'aplicat a la clínica i al sector serveis, com és el cas de la indústria turística. Els professionals que sorgeixin d'aquest màster podran incorporar-se tant al sector primari d'alimentació, com al sector serveis, especialment d'hostaleria i restauració i contribuir d'aquesta manera a l'anàlisi i avaluació dels riscs evidents que per a la salut tingui el model alimentari seguit per les empreses.

Información adicional

Prácticas en empresa: Sí, obligatorias (15 ECTS).

Usuarios que se interesaron por este curso también se han interesado por...
Ver más cursos similares