Món Educa't

Món Educa't

Sobre el centro

El centre d’estudis de reforç escolar Món Educa’t disposa d’una oferta acadèmica dirigida a tots els estudiants que necessitin classes extraescolar des del nivell de primària fins a secundària i Batxillerat. L’acompanyament escolar que es duu a terme és de totes les matèries impartides a l’escola i es fa en grups de màxim tres persones, per rebre una atenció més personalitzada. La matrícula per aquestes classes de reforç és gratuïta, els horaris són flexibles i els preus varien depenent de les hores que es vulguin fer. Tanmateix, la institució disposa de classes de reforç escolar per a grups d’amics, amb un màxim de quatre alumnes per classe. Com a l’anterior, la matrícula es gratuïta, els preus assequibles en funció de les hores i els horaris flexibles. Si més no, el centre d’estudis també ofereix formació per adults, per a que puguin aconseguir el graduat en Educació Secundaria Obligatòria, per a superar les provés d’accés que organitza la Generalitat i per a estudiants que varen fer el Batxillerat, però no van superar la Selectivitat i volen fer-ho. Per últim ofereix un taller de Tècniques d’Estudi i Organització, per a nens i nenes d’entre 7 i 12 anys per només 8 euros i un taller per a pares denominat Educar sense Càstigs, per un preu de 15 euros per parelles o 10 euros, si només assisteix un dels pares.


L’entitat Món Educat és una acadèmia d’estudis no lucrativa, que té com a objectiu donar un cop de mà a les famílies amb els estudis i aprenentatge dels seus fills. El centre compta amb la participació de col•laboradors, que ajuden a millorar i a assolir els objectius del centre. La filosofia que duu a terme Món Educa’t és la de l’educació amb respecte.

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Cursos destacados

...La prueba consta de dos fases: fase general (obligatoria) y fase específica (voluntaria). La fase general constará de los siguientes ejercicios... Aprende sobre: Preparación en matemáticas, Comprensión lectora, asignaturas específicas... Ver más

  • Curso
  • Sabadell
  • 2 Meses
  • A elegir
Añadir al comparador
Ver más

100 
IVA inc.