Nironet Oposicions

Nironet Oposicions

Sobre el centro

Nironet Oposicions és un centre de formació que està especialitzat en la preparació d’oposicions, l’aprenentatge d’idiomes i la millora de coneixements informàtics. La preparació d’oposicions inclou tècniques d’estudi, temari general i temari específic de cadascuna. Els alumnes tenen un servei de tutories durant tot el procés d’aprenentatge. D’altra banda el centre ofereix formació en idiomes com: anglès, alemany, francès, japonès, xinès, rus, etc. A més aquesta acadèmia realitza cursos d’informàtica en diferents nivells, per aprendre a utilitzar eines com: Word, Excel, Photoshop, etc. Nironet també ofereix classes de repàs per estudiants, així com cursos de preparació per a proves d’accés o activitats formatives dissenyades per a empreses de diferents sectors.

Nironet Oposicions és una empresa, amb més de 13 anys d’experiència, que es dedica a la formació presencial i online. El seu centre d’estudis es troba a la ciutat de Vilanova i la Geltrú, i té diverses aules equipades amb els materials necessaris per a les classes. A més aquesta escola posseeix una metodologia d’aprenentatge amb més d’un 95% d’èxit.

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Cursos destacados

Mosso D'esquadra Nironet Oposicions

...Objetivo del curso: Protecció de les persones, els béns i el manteniment de l'ordre públic. L'auxili de jutges, tribunals i fiscals en la investigació de delictes... Aprende sobre: Policía judicial... Ver más

  • Preparación de oposiciones
  • Barcelona
Añadir al comparador
Ver más

990 
IVA inc.
Policía Local Nironet Oposicions

...Entitats que comprèn. Principis constitucionals i regulació jurídica. El Municipi. El terme municipal. La població i l'empadronament. Organització municipal... Ver más

  • Preparación de oposiciones
  • Vilanova I La Geltrú
Añadir al comparador
Ver más

990 
IVA inc.

...El terme municipal. La població i l'empadronament. Competències. Règims municipals en l'àmbit de la Comunitat Autònoma de Catalunya TEMA 11... Ver más

  • Preparación de oposiciones
  • Vilanova I La Geltrú
Añadir al comparador
Ver más

990 
IVA inc.
Cuerpo de Auxilio Judicial Nironet Oposicions

...El Ministerio Fiscal: Organización y funciones. Tema 7 Organización y competencia del Tribunal Supremo, de la Audiencia Nacional, de los Tribunales Superiores... Aprende sobre: Menores 18 anos, Trabajo menores 18 anos... Ver más

  • Preparación de oposiciones
  • Vilanova I La Geltrú
Añadir al comparador
Ver más

990 
IVA inc.

Historia

Desde el año 2000 nuestro centro se ha caracterizado por tener un MÉTODO DE TRABAJO PROPIA. que ha permitido a nuestros alumnos obtener los resultados esperados.
No es casualidad que el grado de éxito sea mayor al 95% y que mantenerse de forma constante y que se mejora con la experiencia.
A cada persona que llega al centro (alumnos o tutor) se le indican los pasos a seguir para que sus resultados sean los máximos, de una manera natural y sencilla, aunque con seguimiento y constancia.
Nuestros profesores son titulados en sus materias correspondientes y tienen un elevado nivel pedagógico, manteniendo un contacto seguido y continuado de cada alumno.

Ventajas de estudiar aquí

En Nironet Oposiciones te preparamos con las mejores técnicas de estudio para conseguir tu plaza como funcionario, es decir, trabajo fijo y estable.
Con nuestro método de enseñanza te proporcionaremos el material y ayuda necesarios para superar las diferentes pruebas de tu Oposición:

Clases presenciales en grupos reducidos:
• Tècnicas de Estudio
• Temario General Común
• Temario Específico
• Pruebas Psicotécnicas
• Entrevista Personal
• Ofimática
• Tutorias individualizadas

En Nironet te preparamos para conseguir obtener una plaza en la Administración Pública. Con nuestros MÉTODOS DE FORMACIÓN PERSONALIZADOS y PROFESIONALES DEL SECTOR, te ayudamos a aprobar tu Oposición.

Temáticas en las que se especializa

Auxiliar Administratiu Local, Cuerpo de Auxilio Judicial, Mosso d'Esquadra, Policia Local