Oliva Esperanto-klub'

Oliva Esperanto-klub'

Sobre el centro

L’Oliva Esperanto Klub ofereix cursos per a l’aprenentatge del idioma esperanto. Aquests tallers varien segons el nivell i aptituds que tingui l’alumne per a l’aprenentatge i es pot trobar des del curset bàsic d’esperanto, en que el preu és gratuït fins al curs adaptable i variat d’esperanto, per una tarifa de 24 euros l’any, el curs de la llengua internacional d’esperanto o el curs de perfeccionament d’esperanto, els dos últims s’imparteixen per un cost cero. El centre aposta per una metodologia presencial, però també disposa de cursos online adaptats a les necessitats dels estudiants, com les classes en grup o individuals d’esperanto per Internet. Els horaris dels cursos varien en funció del professor i és per això que des de la institució es recomana que l’alumne es posi en contacte amb l’educador.


L’Oliva Esperanto Klub o l’Associació Valenciana d’Esperanto va néixer legalment al 2013 de la mà d’un grup de joves amb la intenció i l’objectiu d’aportar el seu gra de sorra per a la transformació de la societat. Els principis i objectius de l’associació tenen a veure amb la pluralitat dins d’un marc de respecte, la participació de la ciutadania i la promoció i difusió del idioma esperanto, per a no perdre els valors culturals del País Valencià.

excelente 5/5
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Cursos destacados

Club de Esperanto de Oliva
5.0 2 opiniones
Oliva Esperanto-klub'
  • Curso
  • Oliva

...Aprender a hablar esperanto desde cualquier nivel, entrar en contacto con la cultura esperantista y utilizar el idioma, porque es muchísimo más útil de lo que muchos... Aprende sobre: Hablar en esperanto, Formar parte del movimiento esperantista... Ver más


Gratis
Añadir al comparador

Opiniones (2)

Club de Esperanto de Oliva

J
Juan Vicente Mengual Narvaez
01/09/2012
Lo mejor Lo mejor? Hablar una lengua que sirva como puente para poder comnunicarnos todas las personas del mundo, sin tener que hablar una lengua de un pais en concreto

A mejorar Lo que menos? Que somos poca gente y espero que cada día seamos mas

¿Recomendarías este curso? Sí.
¿Te ha ayudado esta opinión? (0)

Club de Esperanto de Oliva

G
Guillermo Molina
01/04/2012
Lo mejor He conocido a mucha gente, me divierto mucho y además el nivel de esperanto del profesor es excelente y se aprende el idioma rápidamente.

A mejorar Nada

¿Recomendarías este curso? Sí.
¿Te ha ayudado esta opinión? (0)
Pregunta a los Antiguos Alumnos qué les pareció.

Su experiencia te será de mucha ayuda para decidirte.

Profesores

Enric Baltasar
Enric Baltasar
Presidente de Oliva Esperanto-Klub'