• Investiga la complexa relació entre societat i territori

Planificació territorial i gestió ambiental

UB - Universitat de Barcelona. Màsters Oficials
 • UB - Universitat de Barcelona. Màsters Oficials

2.760 
IVA inc.

Un dels seus punts forts són les sortides de camp: et donen una formació sòlida i àmplia en els àmbits de la planificació territorial i la gestió ambiental.

LA OPINIÓN DE Jaume Font, Coordinador
También puedes llamarnos al

Información importante

 • Master oficial
 • Barcelona
 • Duración:
  1 Año
 • Cuándo:
  Octubre
Descripción

Estàs interessat a ampliar els teus coneixements sobre desenvolupament i gestió territorial amb la finalitat de trobar formes de creixement respectuoses amb el medi ambient? Si és així, Emagister.com et presenta el Màster Oficial en Planificació Territorial i Gestió Ambiental, una formació dissenyada i impartida per la Universitat de Barcelona. Podràs dissenyar plans urbanístics gestionant alhora els recursos i espais naturals.

Información importante
¿Qué objetivos tiene esta formación?

L'objectiu d'aquesta formació és que l'alumne adquireixi coneixements sobre la relació entre societat i territori i adquireixi una consciència mediambiental per poder garantir un creixement sostenible. Et formaràs en els fonaments de la planificació territorial i la gestió ambiental, et formaràs en planificació del desenvolupament local i regional, en avaluació del territori, del medi ambient i del paisatge i en polítiques de conservació del mitjà. Podràs dur a terme plans urbanístics d'expansió i creixement que siguin sostenibles i respectuosos amb l'entorn natural i la diversitat. Podràs treballar com a tècnic d'ordenació del territori o en sectors com la gestió del desenvolupament i els espais naturals.

¿Esta formación es para mí?

El Màster va dirigit a titulats universitaris que vulguin orientar-se a la recerca territorial i la gestió del medi. La formació té una metodologia d'estudi a distància, d'aquesta manera podràs organitzar el teu temps de formació de manera flexible. Disposaràs d'un material didàctic de qualitat, amb temaris totalment actualitzats, i amb el suport d'un professorat amb àmplia experiència en el sector.

Requisitos: Títol de grau europeu o equivalent, homologat si s'ha obtingut fora de la UE. Podeu accedir a aquest màster amb qualsevol especialitat.

Titulación: Màster oficial universitari

Ambas orientaciones

Créditos: 60

Instalaciones y fechas

Dónde se imparte y en qué fechas

Inicio Ubicación
Octubre
Barcelona
c / Montalegre, 6, 08001, Barcelona, España
Ver mapa

Opiniones


23/09/2013
Lo mejor Un dels seus punts forts són les sortides de camp: et donen una formació sòlida i àmplia en els àmbits de la planificació territorial i la gestió ambiental.

Curso realizado: Septiembre 2012 | ¿Recomendarías este curso? Sí.
¿Te ha ayudado esta opinión? (0)

¿Qué aprendes en este curso?

Sostenibilitat
Equitat social i territorial
Planificació i gestió territorial
Estructures i dinàmiques socials i territorials
Marc legal i polític-institucional de la gestió territorial
Tècniques d'informació territorial
Instruments bàsics d'anàlisi
Dictàmens sobre plans territorials

Profesores

Jaume Font i Garolera
Jaume Font i Garolera
Coordinador

Licenciado y doctor en Geografía por la Universidad de Barcelona, premio extraordinario de licenciatura y doctorado. Profesor titular de la Universidad de Barcelona. Investigador en el campo del ordenamiento territorial.

Montserrat Salvà Catarineu
Montserrat Salvà Catarineu
Professora

Profesora titular de la Facultad de Geografía e Historia de la Universidad de Barcelona. Departamento de geografía física y análisis geográfico regional. Investigación en biodiversidad y evolución de plantas vasculares.

Temario

Matèries obligatòries comunes
 • Fonaments de planificació territorial i gestió ambiental. 15 ECTS
Matèries optatives
 • Planificació del desenvolupament local i regional
 • Evaluació, gestió ambiental i paisatge
 • Dinàmiques urbanes i planificació urbana
 • Treball de camp
 • Pràctiques externes
Treball de fi de màster

Información adicional

El preu del màster per a estudiants estrangers no residents a Espanya, que no siguin nacionals d'estats membres de la UE, Islàndia, Noruega, Liechtenstein, Suïssa o Andorra és de 82 € per crèdit ECTS. Curs 2013-2014.