Postgrau en Gestió de la Informació

DMKM - Màster Erasmus Mundus en Mineria de Dades i Gestió del Coneixement

Universitat Politècnica de Catalunya. Masters Erasmus Mundus
En Barcelona

8.000 
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Información importante

Tipología Master oficial
Lugar Barcelona
Duración 2 Años
Inicio Octubre
Créditos 120
 • Master oficial
 • Barcelona
 • Duración:
  2 Años
 • Inicio:
  Octubre
 • Créditos: 120
Descripción

Si vols adquirir uns coneixements de qualitat pel que fa a la recerca en anàlisi de la informació i l'anàlisi de dades per a empreses dedicades a la mineria de dades, aquesta formació és per a tu. Emagister.com posa a la teva disposició el Màster Erasmus Mundus en Mineria de Dades i Gestió del Coneixement (DMKM), una formació superior impartida entre 6 universitats europees entre les quals es troba la Universitat Politècnica de Catalunya.

Información importante

Orientación académica y profesional

Instalaciones y fechas

Dónde se imparte y en qué fechas

Inicio Ubicación
Octubre
Barcelona
Barcelona, España
Ver mapa
Inicio Octubre
Ubicación
Barcelona
Barcelona, España
Ver mapa

Preguntas Frecuentes

· ¿Cuáles son los objetivos de este curso?

El Màster té l'objectiu de formar professionals capaços d'aplicar els coneixements informàtics i estadístics en el tractament de la informació, i que adquireixin la capacitat de gestionar grans bases de dades. Adquiriràs una formació comuna i general durant el primer semestre d'estudi, posteriorment podràs especialitzar-te en ciència electrònica, mineria de dades i aplicació en ciència social, en modelització estadística i mineria de dades relacional o en xarxa semàntica. Podràs desenvolupar tasques de recerca o treballar com a analista de dades i en extracció de coneixements per millorar la presa de decisions.

· ¿A quién va dirigido?

El Màster està destinat a titulats i professionals provinents d'àmbits com les enginyeries. La formació es cursarà al llarg de dos anys i de manera presencial, en almenys dues de les universitats participants del Màster Erasmus Mundus. És necessari aportar un nivell alt d'anglès ja que les classes s'impartiran íntegrament en aquest idioma.

· Requisitos

Títol de grau (un mínim de 3 anys d’estudis universitaris, equivalent a 180 crèdits ECTS) en el camp de la Ciència de la Computació, Matemàtica o Estadística. Anglès equivalent a 550 TOEFL.

· Titulación

Máster Oficial

Opiniones

A
Alexey Grigorev
01/09/2012
Lo mejor Com a graduat universitari vaig aplicar al programa Erasmus Mundus en Mineria de dades i gestió del coneixement (DMKM) fonamentalment per a l'estudi de la mineria de dades i aspectes relacionats com l'anàlisi de dades, intel·ligència artificial i modelat estadístic. No només m'era atractiu el programa, sinó també en general la idea d'intercanvi cultural que promouen els màsters Erasmus Mundus. Acabat el programa, em plantejo seguir amb el doctorat i combinar activitats professionals i de docència. Les qualificacions obtingudes amb els estudis fàcilment em permetran accedir a un programa de doctorat, entre els quals especialment m'interessen els de l'Universitat Lliure de Bruseles i la Universitat Tecnològica de Poznán. La docència és important per a mi perquè a més de construir la meva carrera, m'apasiona compartir la meva experiència i coneixements amb els altres.

¿Recomendarías este curso? Sí.
¿Te ha ayudado esta opinión? (0)
Pregunta a los Antiguos Alumnos qué les pareció.

Su experiencia te será de mucha ayuda para decidirte.

¿Qué aprendes en este curso?

Minería
E-business
Estadística
Presos
Web
E-Ciència
Modelatge de sistemes complexos
Decisió i coneixement
Modelatge estadístic
Mineria de dades relacional
Complex sistema de modelatge
Coneixement i presa de decisions
Semàntica del Web
Mineria de dades

Profesores

José Luis Balcázar Navarro
José Luis Balcázar Navarro
Professor

Full professor, specialist in computational learning theory, support vector machines and data mining algorithms; member of LARCA group;

Lluís A Belanche Muñoz
Lluís A Belanche Muñoz
Professor

Specialist in neural networks, support vector machines and feature selection algorithms; member of SOCO group.

Tomàs Aluja-Banet
Tomàs Aluja-Banet
Professor

Associate Professor, specialist in multivariate descriptive analysis, clustering, decision trees, data fusion and consumer satisfaction indexes; coordinator of LIAM group; Representative of the UPC in the consortium.

Temario

Assignatures comunes: consten de 10 assignatures: 6 en el primer semestre, 2 en el segon i 2 en el tercer. La seva finalitat és dotar els alumnes d’experiència teòrica i metodològica per a les especialitats. Es garanteix que totes les assignatures comunes s’ubiquin en diferents universitats associades a través de vídeo-conferències. Es poden impartir per un sol professor o per un grup de professors. Els professors estaran disponibles per a tots els alumnes amb independència del país on visquin. En aquest sentit, tots els estudiants compartiran una mateixa experiència (mateix contingut pedagògic, mateixos professors i mateix llenguatge en un espai virtual). A més, per a cada curs s’impartiran 15 hores de tutoria local a cada universitat.

Assignatures d’Especialitat: Els Semestres 2 i 3 es dedicaran a l’adquisició de 2 especialitats per part dels alumnes, impartides pels socis d’acord amb la mobilitat que es detalla més avall. Cada soci atorga una capacitació específica relacionada amb la seva pròpia especialització, seguint l’objectiu global del programa. Per evitar assignatures duplicades, a cada semestre s’ofereixen un total de 6 especialitzacions que inclouen quatre assignatures cadascuna que no s’imparteixen per vídeo-conferència.

El Segon Semestre està associat a les següents especialitats:

1. Ciència Electrònica – Universitat de París 6 (UPMC, França)

2. Mineria de Dades i Modelatge de sistemes complexos, aplicació en ciència social - Universitat de Lyon 2 (ULY2, França)

3. Coneixement i Presa de Decisions - Polytech Nantes (EPUN, França)

El Tercer Semestre està associat a les següents especialitats:

1. Modelització Estadística i Mineria de Dades - Universitat Politècnica de Cataluña (UPC, España)

2. Mineria de Dades Relacional - Universitat de Piedmont (UPO, Itàlia)

3. Xarxa Semàntica - Universitat de Bucarest (UPB, Romania)

En resum:

 • Totes les assignatures comunes es transmetran por vídeo-conferència
 • Totes les assignatures s’impartiran en anglès
 • Tots els materials d’estudi estaran en anglès
 • Totes les classes comunes es gravaran i estaran disponibles perquè els estudiants les puguin descarregar
Aquest curs consisteix de 40 hores més 15 hores de tutories individuals i de recolzament col·lectiu a nivell local. Aquesta ajuda serà d’acompanyament pedagògic o científic.

Información adicional

Sol·licituds per a Beques de Categoria A: 15 de Gener
Sol·licituds per a Beques de Categoria B: 15 de Gener
Reunió de selecció: Gener
Notificació de la llista de pre-selecció: 15 de Febrer
Decisió final del EACEA: 30 d'Abril
Sol·licituds sense beca: 30 d'Abril
Començament del curs: Octubre

Usuarios que se interesaron por este curso también se han interesado por...
Ver más cursos similares