Psicocat Orientació

Psicocat Orientació

Sobre el centro

Número Registre Sanitari: E08593262

Som una associació sense ànim de lucre amb una vocació de servei social que volem fer accessible l’atenció psicològica i l’educació en el lleure, reservant una atenció especial a famílies sense recursos.

Les finalitats de la nostra associació contemplades als estatuts són les següents:

L’assessorament, atenció psicològica, psicopedagògica i reforç escolar a alumnes amb dificultats en el seu desenvolupament així com atenció a les famílies. Amb especial atenció als alumnes amb situació socioeconòmica desafavorida.
La investigació en l’àmbit del desenvolupament adolescent, infantil i familiar.
La promoció, intercanvi i difusió d’informació i formació relativa a l’àmbit del desenvolupament adolescent i infantil.
Comptem amb un equip multidisciplinar de professionals provinents de diferents àmbits de la psicologia, la psicopedagogia, logopèdia, teràpia ocupacional i neuropsicologia.

Oferim atenció i assessorament familiar.

A banda comptem amb professorat qualificat per a oferir suport extraescolar i activitats d’anglès, música, reforç d’assignatures i tallers creatius tant per primària, la ESO com per a Batxillerat.

Són activitats dissenyades com a part de l’educació no formal. És una intervenció educativa en el temps lliure dels infants i joves complementària a l’ensenyament reglat i l’àmbit familiar que afavoreix el seu desenvolupament social i personal.

La seva funció educativa és la transmissió de valors individuals i col·lectius, tot contribuint a l’educació integral d’infants i joves, utilitzant els recursos que ofereixen les activitats lúdiques, creatives i formadores.

Tanmateix oferim formació per a professionals de l’educació, la psicologia i les dificultats d’aprenentatge i en general per a tota la comunitat educativa sobre temes d’interès relacionats amb les dificultats del desenvolupament, la superació personal i reptes educatius entre d’altres.

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Cursos destacados

...dels pacients TPLEls pares dels pacients TPLAvaluació de la personalitat (aspectes estructurals i aspectes funcionals)Abordatge terapèutic:Modalitats.1-Farmacològica2-Psicoteràpia... Aprende sobre: Consulta psicologica... Ver más

  • Curso
  • Nivel avanzado
  • Martorell
  • 1 Día (5 horas lectivas)
Añadir al comparador
Ver más

50 
IVA inc.

Profesores

Pere Barbosa i Colomer
Pere Barbosa i Colomer
Professor de l’Institut Universitari en Salut Mental de la FVB-URL

Psicòleg especialista en psicologia clínica, Llicenciat en Ciències de l’Educació, Diplomat en Psicologia Escolar. Membre fundador de l’SCRIMP i de la SERYMP. Membre fundador i didacta de l’ACPP i l’AEPP. Membre de l’EFPP i de la FEAP.