Quality Seal Emagister EMAGISTER CUM LAUDE
Màster oficial en investigació econòmica

Recerca aplicada en economia i empresa

UAB - Universitat Autònoma de Barcelona.
En Cerdanyola Del Valles

2001-3000
También puedes llamarnos al

Información importante

 • Master oficial
 • Cerdanyola del valles
 • Duración:
  1 Año
 • Cuándo:
  Octubre 2016
 • Créditos: 60
Descripción

Si vols ampliar els teus coneixements en recerca econòmica i en estratègies econòmiques per a la gestió i creació de Pimes, Emagister.com publica el Màster Oficial de Recerca Aplicada en Economia i Empresa (Applied Research in Economics and Business), dissenyat i impartit per la Universitat Autonònoma de Barcelona. Una formació que compta amb l'aval de qualitat docent (International Master’s Programme – IMP) expedit per la Generalitat de Catalunya.

Información importante
Instalaciones y fechas

Dónde se imparte y en qué fechas

Inicio Ubicación
Oct-2016
Cerdanyola Del Valles
Campus Universitat Autònoma, S/N, 08193, Barcelona, España
Ver mapa

Preguntas Frecuentes

· ¿Cuáles son los objetivos de este curso?

Aquest màster ha obtingut la nova distinció International Master's Programme (IMP) atorgada per la Generalitat de Catalunya. El màster en Recerca Aplicada en Economia i Empresa / Applied Research in Economics andBusiness té com a objectiu central proporcionar una formació avançada, conceptual i metodològica. Aquesta formació està adreçada als estudiants que tinguin un interès acadèmic, professional i fonamentalment investigador en l'àmbit de la creació i la gestió d'empreses, especialment petites i mitjanes empreses (pimes), i en l'economia aplicada. Les persones que vulguin cursar aquest màster poden beneficiar-se d'una de les beques que concedeixLa Fundació Catalunya-La Pedrera destinades a la realització de màsters oficials. Per aquest màster es concedeix un ajut dotat amb 5.000 euros. Per accedir-hi, cal tenir un expedient acadèmic excel•lent i la nacionalitat espanyola, i cal cursar el màster a dedicació completa. Igualment, hi ha una beca de matrícula dels grups de recerca de l'IDEM, per a un estudiant de qualsevol nacionalitat. Per optar a qualsevol d'aquestes beques és necessari realitzar la sol•licitud d'admissió al master abans del 9 de juliol de 2014. Amb aquest màster els estudiants estaran capacitats per analitzar, investigar i comprendre la complexa realitat empresarial i el funcionament de l'economia en general. A més, podran desenvolupar les habilitats analítiques i metodològiques adquirides al màster, principalment en l'àmbit de la recercaacadèmica així com en activitats professionals d'estudi, anàlisi i recerca aplicada en l'àmbit econòmic, empresarial (creació, gestió i direcció d'empreses), de l'Administració Pública (política econòmica) i d'altres institucions. El màster es cursa en un any i s'imparteix, en la seva totalitat, en llengua anglesa.

· ¿A quién va dirigido?

El perfil ideal és el d'un estudiant amb un bon coneixement de la llengua anglesa (nivell B1 del Marc Europeu Comú de referència per a les llengües del Consell d'Europa), amb formació prèvia en Ciències Socials, preferentment en Economia i Empresa, o en alguna enginyeria, que mostri vocació per la investigació aplicada en economia de l'empresa o economia de les polítiques públiques. Aquesta persona ha d'estar interessada en l'obtenció d'una formació avançada en la recerca en creació i gestió d'empreses i / o en economia aplicada, com a element per millorar les seves expectatives laborals i personals, i disposada a dedicar intensament a l'estudi durant un any.

· Requisitos

1. Els estudiants hauran d'estar en possessió d'una titulació oficial de llicenciatura / grau en algun dels àmbits següents: - Economia (Economia, Administració i Direcció d'Empreses, Empresa i Tecnologia, Comptabilitat i Finances o equivalents) - Altres Ciències Socials (Ciències Polítiques i Sociologia, Comunicació, Ciències del Treball, Relacions Laborals, Dret, Psicologia Social o equivalents) - Ciències (Estadística Aplicada, Matemàtiques o similars) - Enginyeria (Enginyeria Industrial, Enginyeria Informàtica o similars) 2. Coneixement de la llengua anglesa a nivell avançat B1

Opiniones

F

01/09/2012
Lo mejor Un màster avançat metodològicament i conceptual, amb l'objectiu primer d'analitzar i comprendre la complexa realitat econòmica i empresarial.

¿Recomendarías este curso? Sí.
¿Te ha ayudado esta opinión? (0)
Pregunta a los Antiguos Alumnos qué les pareció.

Su experiencia te será de mucha ayuda para decidirte.

¿Qué aprendes en este curso?

Creación de empresas
Gestión de pymes
Economía aplicada
Creatividad empresarial
Captación de fondos
Desarrollo estratégico
Emprendedores
Evaluación de proyectos
Ideas de negocio
Plan de empresa

Profesores

Francesc Trillas Jané
Francesc Trillas Jané
Coordinador

Doctor en economía por el European University Institute en el 2000. Departamento de economía e historia económica. Universidad autónoma de Barcelona, UAB. Profesor agregado (UAB) e investigador asociado (IEB)

Temario

El màster oficial d'investigació aplicada en economia i empresa compta amb 60 crèdits ECTS, dels quals 30 corresponen a matèries obligatòries, 15 a optatives i 15 al treball de fi de màster.

Ofereix dues especialitats:

Especialitat de Recerca en Creació i Gestió d'Empreses / Research in Entrepreneurship and Management

Denominació del mòdul
 • Economia Aplicada i Empresa
 • Mètodes Quantitatius de Recerca Aplicada en Economia i Empresa
 • Treball de Fi de Màster
 • Temes Avançats en Creació d'Empreses i Gestió de Pimes
 • * Obligatori d'Especialitat

Especialitat de Recerca en Economia Aplicada / Research in Applied Economics

Denominació del mòdul
 • Economia Aplicada i Empresa
 • Mètodes Quantitatius de Recerca Aplicada en Economia i Empresa
 • Treball de Fi de Màster
 • Temes Avançats en Economia Aplicada

* Obligatori d'Especialitat

Información adicional

El preu del màster per a no residents, provinents de països externs a la Unió Europea és de 6780 €. Curs 2013-2014

Beques: Si vols accedir a més informació sobre les beques de la UAB, pots consultar l'enllaç de la web del Màster.