• Economia per a analistes del sector públic i l'empresa

Recerca aplicada en economia i empresa

UAB - Universitat Autònoma de Barcelona. Màsters Oficials
 • UAB - Universitat Autònoma de Barcelona. Màsters Oficials
Beca

2.760 
IVA inc.

Un màster avançat metodològicament i conceptual, amb l'objectiu primer d'analitzar i comprendre la complexa realitat econòmica i empresarial.

LA OPINIÓN DE Francesc Trillas, Coordinador
¿O prefieres llamar ahora al centro?

Información importante

 • Master oficial
 • Bellaterra
 • Duración:
  1 Año
 • Cuándo:
  Octubre
Descripción

Si vols ampliar els teus coneixements en recerca econòmica i en estratègies econòmiques per a la gestió i creació de Pimes, Emagister.com publica el Màster Oficial de Recerca Aplicada en Economia i Empresa (Applied Research in Economics and Business), dissenyat i impartit per la Universitat Autonònoma de Barcelona. Una formació que compta amb l'aval de qualitat docent (International Master’s Programme – IMP) expedit per la Generalitat de Catalunya.

Información importante
¿Qué objetivos tiene esta formación?

El Màster t'ofereix un pla formatiu que es recolza en l'anàlisi, recerca i comprensió de l'economia com a element cabdal en la nostra societat. Aquesta formació presenta dues especialitats formatives; d'una banda et podràs formar en recerca en tècniques de creació i gestió d'empreses i pimes. De l'altra, et podràs formar en recerca en economia aplicada. Rebràs una formació global sobre les metodologies d'anàlisis i recerca amb la finalitat d'aplicar els resultats a millorar les estratègies de gestió empresarial i a millorar les polítiques d'empresa.

¿Esta formación es para mí?

El Màster està dirigit a estudiants i professionals del sector econòmic, financer o empresarial. La formació es realitzarà de manera presencial i al llarg d'un any lectiu. Serà necessari tenir un bon domini de l'anglès ja que les classes s'imparteixen íntegrament en aquest idioma. Comptaràs amb un professorat amb àmplia experiència en el sector i amb materials didàctics de qualitat.

Beca: Consulteu les beques pròpies de la UAB i les generals aplicables a estudis oficials de posgrau: Fundació Catalunya-La Pedrera, entre d'altres.

Requisitos: És requisit comptar amb una titulació de grau europea en algun dels àmbits de l'economia o ciències socials, ciències o enginyeria. Coneixement de l'anglès, mínim B1 del marc europeu.

Titulación oficial: Màster oficial universitari - Ministerio de Educación

Orientación académica

Créditos: 60

Instalaciones y fechas

Dónde se imparte y en qué fechas

Inicio Ubicación
Octubre
Bellaterra
Campus de la UAB - Bellaterra, 08193, Barcelona, España
Ver mapa

Opiniones


26/09/2013
Lo mejor Un màster avançat metodològicament i conceptual, amb l'objectiu primer d'analitzar i comprendre la complexa realitat econòmica i empresarial.

Curso realizado: Septiembre 2012 | ¿Recomendarías este curso? Sí.
¿Te ha ayudado esta opinión? (0)

¿Qué aprendes en este curso?

Economia aplicada i empresa
Mètodes quantitatius d'investigació
Creació d'empreses
Gestió de PIMES
Temes avançats d'economia aplicada

Profesores

Francesc Trillas Jané
Francesc Trillas Jané
Coordinador

Doctor en economía por el European University Institute en el 2000. Departamento de economía e historia económica. Universidad autónoma de Barcelona, UAB. Profesor agregado (UAB) e investigador asociado (IEB)

Temario

El màster oficial d'investigació aplicada en economia i empresa compta amb 60 crèdits ECTS, dels quals 30 corresponen a matèries obligatòries, 15 a optatives i 15 al treball de fi de màster.

Ofereix dues especialitats:
 • Investigació en creació i gestió d'empreses: amb l'optativa de "Temes avançats en creació d'empreses i gestió de pimes"
 • Investigació en economia aplicada: amb l'optativa de "temes avançats en economia aplicada"

Información adicional

El preu del màster per a no residents, provinents de països externs a la Unió Europea és de 6780 €. Curs 2013-2014