• Una recerca objectiva sobre el paper del periodisme i la comunicació

Recerca en comunicació i periodisme

UAB - Universitat Autònoma de Barcelona. Màsters Oficials
 • UAB - Universitat Autònoma de Barcelona. Màsters Oficials

2.760 
IVA inc.

El que més m'ha agradat ha estat la possibilitat de contactar amb un grup de recerca d'avantguarda i el desenvolupament de la meva tesi de màster, que va comptar amb una tutoria magnífica. A més a més la universitat ofereix totes les condicions ...

LA OPINIÓN DE Geisel García Graña
También puedes llamarnos al

Información importante

 • Master oficial
 • Cerdanyola del valles
 • Duración:
  1 Año
 • Cuándo:
  Octubre
Descripción

Si vols aprofundir en l'anàlisi dels processos de comunicació i ampliar els teus coneixements en les metodologies aplicades a la recerca en periodisme, Emagister.com posa a la teva disposició el Màster Oficial en Recerca en Comunicació i Periodisme, una formació impartida per la Universitat de Barcelona.

Información importante
¿Qué objetivos tiene esta formación?

El Màster et formarà en metodologies per dur a terme projectes de recerca en el camp de la comunicació i el periodisme, estaràs capacitat per analitzar els entorns socials, polítics i els canvis en la societat per poder realitzar tasques de recerca. Et formaràs en estructura i polítiques de comunicació, en comunicació estratègica i cooperació per al desenvolupament d'un projecte, en anàlisi de la comunicació de masses i en societats del coneixement. Coneixeràs a més les metodologies del ciberperiodisme i et formaràs en noves tecnologies aplicades als llenguatges comunicatius.

¿Esta formación es para mí?

El Màster està destinat a persones amb titulació universitària relacionada amb les ciències socials o de la informació interessats al món de la recerca i la comunicació. El Màster es realitza de manera presencial i al llarg d'un any lectiu, les classes s'impartiran en català, castellà i anglès per docents especialitzats en la matèria i amb una àmplia trajectòria en la docència.

Requisitos: Llicenciatura o grau universitari en ciències de la comunicació, alias de la informació o comunicació social o en altres llicenciatures en ciències socials. Els estudiants de camps científics poden sol.licitar l'accés perquè sigui evaluada la seva sol.licitud. Anglès nivell B2.

Titulación: Màster oficial universitari

Orientación académica

Créditos: 60


Documentos

Instalaciones y fechas

Dónde se imparte y en qué fechas

Inicio Ubicación
Octubre
Cerdanyola Del Valles
Campus Universitat Autònoma, S/N, 08193, Barcelona, España
Ver mapa

Opiniones


25/09/2013
Lo mejor El que més m'ha agradat ha estat la possibilitat de contactar amb un grup de recerca d'avantguarda i el desenvolupament de la meva tesi de màster, que va comptar amb una tutoria magnífica. A més a més la universitat ofereix totes les condicions per a un desenvolupament òptim dels estudis: la biblioteca és excel·lent i té moltíssims materials, posats al dia, que poden ser consultats amb facilitat. Per últim, la coordinació del màster és accesible i poden fer-se recomanacions i consultes.

A mejorar Fer el màster en un any (el programa es pot estudiar en un o dos anys) és molt just per rebre els mòduls i fer la tesina. Per als estudiants que estudiïn el màster en un any, es precís tenir més control i seguiment de la tesina, manera sistèmica, durant el curs.

Curso realizado: Septiembre 2012 | ¿Recomendarías este curso? Sí.
¿Te ha ayudado esta opinión? (0)

¿Qué aprendes en este curso?

Investigació en mitjans de comunicació
Anàlisi dels processos de mitjans de comunicació
Polítiques de comunicació
Comunicació Estratègica
Comunicació i cooperació al desenvolupament
Opinió pública
Ciberperiodisme
Gèneres i formats en TV
Societat del coneixement

Profesores

Rosario Lacalle
Rosario Lacalle
Coordinadora

Catedrática de periodismo de la Universidad Autónoma de Barcelona. Lectora de lengua española en la Universidad de Bolonia en Italia. Doctora en ciencias de la comunicación por la Universidad Autónoma de Barcelona.

Temario

El màster universitari en investigació en comunicació i periodisme es divideix en un bloc d'assignatures obligatòries de 15 ECTS, un altre mòdul optatiu que depèn de l'especialitat de 30 ECTS i finalment el treball de fi de màster de 15 ECTS.

El màster compta amb 3 possibles linees d'investigació:
 • Especialitat en estructura i polítiques de comunicació
 • Especialitat en ciències dee comunicació i societat del coneixement
 • Especialitat en ciberperiodisme, tecnologia i llenguatges
Pots consultar la relació d'assignatures a la documentació adjunta a aquesta informació del curs.

Información adicional

El preu del màster per a no residents, provinents de països externs a la Unió Europea és de 6780 €. Curs 2013-2014