Reforç Escolar ESO Estiu 2015

Acadèmia Accés
Precio Emagister

55 € 52 
IVA inc.
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Información importante

 • Curso intensivo
 • Barcelona
 • Duración:
  1 Mes
 • Cuándo:
  A elegir
Descripción

Si estudies a l’ESO i vols aprofitar l’estiu per reforçar aquelles assignatures que més et costen i obtenir ajuda per fer els deures d’estiu, l’Acadèmia Accés posa a la teva disposició aquest curs de Reforç Escolar per a estudiants d’ESO amb el que podràs aconseguir els teus objectius.

Emagister.com incorpora a la seva oferta formativa aquest curs presencial, que dividirà els alumnes en grups de 10, amb el que podràs aprofitar l’estiu de forma eficient i preparar-te per al proper curs.
El centre posa a disposició dels alumnes la possibilitat de coordinar-se amb la seva escola per realitzar el seguiment del reforç i dels deures.

Durant el curs, els alumnes podran reforçar matèries com matemàtiques i tecnologia. Per altra banda, els estudiants rebran classes per reforçar l’àrea de llengües, pel que s’abordaran les principals qüestions en llengua catalana i castellana com sintaxis, gramàtica o redacció. El programa metodològic també oferirà ajuda a aquells alumnes que vulguin reforçar els seus coneixements en ciències com la física, la química o les naturals.

Si vols aprofitar el teu estiu i reforçar aquelles matèries que més et costen, no dubtis en realitzar aquest curs que et presenta emagister.com, impartit per l’Acadèmia Accés, i preparat de forma òptima pel proper curs, a la vegada que obtens ajuda per realitzar els deures que hauràs d’entregar a l’acabar l’estiu.

Información importante

Precio a usuarios Emagister: El preu de 55€ és per setmana. El centre farà el 5% de descompte pels alumnes que s’inscriguin 4 setmanes o més, pel 2on o 3er germà i pels alumnes actuals de l’Acadèmia Accés; i el 10 % de descompte pels alumnes que s’inscriguin abans del 30 de maig de 2014.

Instalaciones y fechas

Dónde se imparte y en qué fechas

Inicio Ubicación
A elegir
BARCELONA
LOPE DE VEGA, 100, 08005, Barcelona, España
Ver mapa

Preguntas Frecuentes

· Requisitos

Si eres alumno de ESO y quieres aprovechar el mes de julio para reforzar los contenidos básicos de las principales asignaturas o para preparar los exámenes de recuperación de septiembre y además hacer los deberes y trabajos de verano, este es tu curso

· Titulación

Certificado de asistencia otorgado por Acadèmia Accés

Opiniones

No hay opiniones de este curso todavía
Pregunta a los Antiguos Alumnos qué les pareció.

Su experiencia te será de mucha ayuda para decidirte.

¿Qué aprendes en este curso?

Matemàtiques
Català
Castellà
Física
Química
Naturals
Tecnología
Sintaxis
Anglès
Comprensió escrita amb anglès

Profesores

Titulados y con experiencia.
Titulados y con experiencia.
...

Temario

 • Matemàtiques.


 • Àrea de llengües catalana i castellanes.


 • Anglès.


 • Física

 • Química

 • Naturals

 • Tecnología


*Les famílies que ho desitgin i que s’inscriguin al curs abans del 10 de juny podran sol·licitar que L’Acadèmia Accés contacti amb l’escola de l’alumne per tal de coordinar el seguiment i les feines d’estiu. Sense cost addicional.

Información adicional

-Classes de 9h a 14h.
-Opció a classes particulars.
-Inici: Del 29 de juny al 31 de juliol  i del 17 d'agost al 28 d'agost (possibilitat  d'inscriure's per setmanes)
-Coordinació amb les escoles: Les famílies que ho desitgin i que s'inscriguin al curs abans del 10 de juny podran sol.licitat que l'Acadèmia Accés contacti amb l'escola de l'alumne per tal de coordinar el seguiment i les feines d'estiu. Aquest servei no tindrà cap cost adicional.

Compara este curso con otros similares
Ver más cursos similares