GRUPOS REDUCIDOS!!!

Selectivitat Intensiu Estiu 2017 (Alumnes de Batxillerat)

Acadèmia Accés
En BARCELONA

151-300
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Información importante

Tipología Curso intensivo
Inicio Barcelona
Duración 2 Meses
Inicio clases A elegir
 • Curso intensivo
 • Barcelona
 • Duración:
  2 Meses
 • Inicio clases:
  A elegir
Descripción

Si has acabat el Batxillerat i vols preparar de forma eficient les Proves d’Accés a la Universitat, l’Acadèmia Accés posa a la teva disposició aquest curs de Selectivitat Intensiu Estiu 2014 (alumnes procedents de Batxillerat) amb el que podràs arribar als teus objectius.

Emagister.com incorpora a la seva oferta formativa aquest curs presencial, de dos mesos de duració, amb el que podràs preparar les proves de forma eficient.

L’examen consta de cinc exercissis: quatre proves sobre les matèries generals i una prova d’una matèria de la modalitat de Batxillerat que desitgi l’alumne. A més, els estudiants poden examinar-se de fins a tres matèries de modalitat per pujar la nota. Acadèmia Accés posa a la teva disposició una preparació precisa, impartida per experts professors. Al llarg de l’estiu podràs preparar els exàmens de llengua i literatura catalana i castellana, de llengua estrangera i d’història i filosofia. Per una altra banda, l’alumnat podrà formar-se en les matèries específiques del seu Batxillerat (economia, llatí, tecnologia, dibuix tècnic, grec, història de l’art, química, biologia...)

Si vols anar a la universitat i necessites una petita ajuda per passar les proves, no dubtis en realitzar aquest curs que posa a la teva disposició l’Acadèmia Accés, publicat per emagister.com, i estudia allò que sempre has volgut.

Información importante

Earlybird: 30% de descompte si t'inscrius abans del 16 de juny en el import de la matrícula. Cost de la matrícula 100 €

Instalaciones y fechas

Dónde se imparte y en qué fechas

Inicio Ubicación
A elegir
BARCELONA
LOPE DE VEGA, 100, 08005, Barcelona, España
Ver mapa
Inicio A elegir
Ubicación
BARCELONA
LOPE DE VEGA, 100, 08005, Barcelona, España
Ver mapa

Preguntas Frecuentes

· ¿Cuáles son los objetivos de este curso?

Curso intensivo de verano para preparar la Selectividad convocatória de septiembre.Grupos reducidos lo que permite una atención personalizada y con materiales didácticos elaborados por los propios profesores que refuerzan el contenido de las clases, prepararados para trabajar exclusivamente temarios de examen.

· ¿A quién va dirigido?

Curso dirigidos a todos aquellos alumnos procedentes de bachillerato que quieran presentarse a la Selectividad en septiembre para prepararl la Fase General y/o Fase específica, ya bien sea para subir nota y presentarse por primera vez.

· Requisitos

Alumnes procedents de Batxillerat que vulguin preparar els exàmens de les PAU

· ¿Qué distingue a este curso de los demás?

Grupos reducidos, profesores titulados y con experiencia.Temarios preparados por los propios profesores constantemente actualizados. Nos encargamos de todos los trámites de inscripción al examen oficial.

· ¿Qué pasará tras pedir información?

Seguimiento de cada uno de los alumnos de forma personalizada.Nos encargaremos de gestionar toda la documentación y los trámites de inscripción al examen oficial.

· Cuantos alumnos hay por clase?

Todos nuestros grupos son reducidos, nuestro principal objetivo es ofrecer una formación de calidad, la relación con el alumno es totalmente personalizada

· Quien se encarga de todo el trámite de inscripción al examen oficial?

Academia Accés se encargará de todo el proceso de inscripción al examen oficial. El alumno en el momento que se le requiera tendrá que abonar el importe de las tasas que se indiquen, rellene y firme la documentación correspondiente y nosotros nos encargamos de todo el trámite.

· El curso incluye todo el material necesario?

El alumno inscrito al curso recibirá todo el material didáctico necesario, tanto teórico como práctico, adaptado y renovado anualmente que refuerzan las explicaciones de las clases, los cuales le ayudarán al máximo a la superación o mejora de las notas de estas pruebas.

· Puedo preparar solo Fase general o asignaturas específicas?

El alumno podrá preparar solo la Fase general (obligatoria) y si lo precisa las asignaturas de la fase específica o a la inversa.

· Tendré asesoramiento durante el curso?

Cada alumno durante el curso tendrá un tutor personal a su disposición, el cual realizará el seguimiento académico y ofrecerá orientación y asesoramiento. Una vez finalizado el curso, el tutor también orientará y ayudará si se requiere en el proceso de inscripción universitaria.

Opiniones

No hay opiniones de este curso todavía
Pregunta a los Antiguos Alumnos qué les pareció.

Su experiencia te será de mucha ayuda para decidirte.

¿Qué aprendes en este curso?

Llengua catalana i literatura
Llengua castellana i literatura
Llengua estrangera
Història o Història de la Filosofia
Anàlisi musical
Economia de l’empresa
Literatura castellana
Biología
Electrotecnia
Llatí
Ciències de la terra i del medi
Física
Matemàtiques aplicades
Cultura audiovisual
Geografía
Matemàtiques
Dibuix artístic
Grec
Química
Dibuix tècnic

Profesores

Titulados y con experiencia.
Titulados y con experiencia.
...

Temario

Amb aquest curs podràs estudiar aquestes matèries:

1. Llengua catalana i literatura

2. Llengua castellana i literatura

3. Llengua estrangera

4. Història o Història de la Filosofia

5. Una matèria de modalitat de batxillerat triada per l'estudiant:

 • Matèries de la fase específica:
 • Anàlisi musical
 • Economia de l’empresa
 • Literatura castellana
 • Biologia
 • Electrotècnia
 • Llatí
 • Ciències de la terra i del medi
 • Física
 • Matemàtiques aplicades
 • Cultura audiovisual
 • Geografia
 • Matemàtiques
 • Dibuix artístic
 • Grec
 • Química
 • Dibuix tècnic
 • Història de l’Art
 • Tecnologia industrial
 • Disseny
 • Literatura catalana

El nostre principal objectiu del nostre curs es oferir una formació de qualitat. Per aconseguir-ho, la relació amb els alumnes es totalment individualitzada, els grups son reduïts i els professors són professionals especialitzats i amb una llarga experiència impartint cursos per a adults.

A més, realitzarem constantment pràctica d'exàmens per tal que l'alumne prengui conciència de la seva situació, i guanyi seguretat de cara a l'examen oficial.

Nosaltres ens encarreguem de tot el procés d'inscripció a l'examen. Només caldrà que l'alumne aboni l'import de les taxes quan s'indiqui.

Logros de este Centro

2016

Información adicional

Nosaltres ens encarreguem de tot el procés d’inscripció a l’examen. Només caldrà que l’alumne aboni l’import de les taxes quan s’indiqui i ompli i signi la documentació corresponent. Serà imprescindible, però, que l’alumne estigui al corrent de pagament.  Un cop acabat el curs, el tutor també s’encarregarà d’orientar i ajudar als alumnes en el procés de pre-inscripció universitària. 

CALENDARI I HORARIS DEL CURS El curs de preparació a la selectivitat començarà el 3 de juliol de 2016 i finalitzarà el 1 de setembre de 2017. Del 31de juliol al 20 d’agost, l’Acadèmia estarà tancada per vacances. Per tant, aquests dies no hi haurà classes.  L’horari de classes es farà dins la franja horària de dilluns a divendres de 9 a 14 h. L’Acadèmia Accés es reserva el dret de cancel·lar aquells grups en els que no hi hagi un mínim d’alumnes inscrits.

Usuarios que se interesaron por este curso también se han interesado por...
Ver más cursos similares