Viure-Bé Tallers Autoayuda i Psicologia Clínica

Viure-Bé Tallers Autoayuda i Psicologia Clínica

Sobre el centro

Viure-Bé es un centre d'auto-ajuda i psicologia clínica de Girona que ofereix cursos, tallers i teràpies alternatives en matèries com: Tècniques per Tenir Somnis Lúcids, Mantres, Introducció al I Ching, Intel·ligència Emocional, Gestió de la Ràbia, EFT Tapping, Reequilibri Psicològic Intensiu, Cartes Astrals i Sinastries, etc.

El centre ofereix els seus cursos de forma presencial al seu centre a Girona, sempre en grups reduïts i d'una manera molt pràctica. Els cursos estan impartits pels especialistes del centre o bé per professionals convidats, que aporten els seus coneixements en les matèries específiques que dominen. Tots els coneixements adquirits en aquests cursos son practicables i es poden posar a la pràctica des del mateix dia del curs.

El centre és pioner en aquesta matèria a Girona i ofereix múltiples recursos d'autoajuda, teràpies alternatives, psicologia clínica i biològic a professionals del sector però també a particulars interessats en aquestes disciplines.

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Cursos destacados

El Secreto, como aplicar la Ley de la Atracción Viure-Bé Tallers Autoayuda i Psicologia Clínica

...20.15 a 20.30 cierre Preparación para llevar al seminario · Llevar una cartulina grande · Llevar como mínimo unas 10 revistas (cuerpo y mente... Aprende sobre: Superación personal, Ley de la atracción, Actitud positiva... Ver más

  • Curso
  • Girona
  • 1 Día
Añadir al comparador
Ver más