PUE

70740 - Instal·lació, emmagatzematge i càlcul amb Windows Server 2016

4.0 1 opinión
PUE
En Barcelona
  • PUE

Curso gratis
subvencionado por el Estado
CURSO PREMIUM
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Información importante

Tipología Subvencionado
Lugar Barcelona
Horas lectivas 50h
Duración 2 Meses
Inicio Fechas a elegir
  • Subvencionado
  • Barcelona
  • 50h
  • Duración:
    2 Meses
  • Inicio:
    Fechas a elegir
Descripción

Emagister et presenta aquest Curs d’Instal·lació, Emmagatzematge i Càlcul amb Windows Server 2016, impartit pel PUE, amb el qual aprendràs a realitzar totes les tasques d’emmagatzematge amb Windows Server 2016.

Així doncs, aquest curs està dissenyat principalment per a professionals de TI que tenen certa experiència amb Windows Server i que s’encarregaran d’administrar l’emmagatzematge i el càlcul mitjançant Windows Server 2016 i que necessiten comprendre els escenaris, els requisits i les opcions d’emmagatzematge i càlcul disponibles i aplicables a Windows Server 2016.

Fes clic al botó de "demanar informació" per conèixer tots els detalls sobre la formació. No deixis escapar aquesta oportunitat!

Instalaciones (1) y fechas
Dónde se imparte y en qué fechas

Ubicación

Inicio

Barcelona
Ver mapa
Avda. Diagonal, 98-100

Inicio

Fechas a elegirMatrícula abierta

A tener en cuenta

· ¿Cuáles son los objetivos de este curso?

Al finalitzar aquest curs, els estudiants seran capaços de: Preparar i instal·lar nano server, una instal·lació Server Core i planificar una estratègia d’actualització i migració de servidors. Descriure les diverses opcions d’emmagatzematge, inclosos els formats de la taula de participacions, els discs bàsics i dinàmics, els sistemes d’arxiu, els discs durs virtuals i el hardware de la unitat i explicar com administrar els discs i els volums. Descriure les solucions d’emmagatzematge de l’empresa i seleccionar la solució adequada per a una situació determinada. Implementar i administrar espais d’emmagatzematge i Data Deduplication. Instal·lar i configurar Microsoft Hyper-V. Implementar, configurar i administrar els contenidors de Windows i Hyper-V. Descriure les tecnologies de l’alta disponibilitat i recuperació de desastres a Windows Server 2016. Planificar, crear i administrar un clúster de commutació per error. Implementar el clúster de commutació per error per a màquines virtuals de Hyper-V. Configurar un clúster de balanceig de càrrega de xarxa (NLB) i planificar una implementació NLB. Crear i administrar imatges d’implementació. Administrar, supervisar i mantenir instal·lacions de màquines virtuals.

· ¿A quién va dirigido?

Aquest curs està dirigit a professionals de TI que tenen experiència treballant amb Windows Server i que estan buscant un curs que cobreixi les tecnologies d’emmagatzematge i computació a Windows Server 2016. Aquest curs els ajudarà a actualitzar els coneixements i habilitats relacionades amb l’Emmagatzematge i el càlcul per Windows Server 2016. Els candidats adequats per aquest curs serien: Administradors de Windows Server relativament nous en l’administració de Windows Server i tecnologies relacionades i que desitgin obtenir més informació sobre les funcions d’emmagatzematge i càlcul a Windows Server 2016. Els professionals de TI amb coneixements generals de TI, que busquen obtenir coneixements sobre Windows Server, especialment al voltant de l’emmagatzematge i les tecnologies de computació a Windows Server 2016.

· Requisitos

Un cop t’hagis preinscrit al curs, hauràs de fer la corresponent prova de selecció, que té com objectiu seleccionar aquelles persones candidates que puguin aprofitar més el curs, en base als seus coneixements previs i experiència professional. El dia de la prova de selecció, hauràs de portar la següent documentació: Currículum Vitae actualitzat. Fotocòpia del DNI. Fotocòpia de la capçalera de la darrera nòmina, en cas d’estar treballant. Fotocòpia de la demanda d’ocupació (DARDO), en cas d’estar desocupat.

· Titulación

Aquest curs oficial és el recomanat per Microsoft per a la preparació del següent examen de certificació: 70-740: Installation, Storage, and Compute with Windows Server 2016 Aquest examen de certificació és un dels necessaris per obtenir la certificació Microsoft MCSA: Windows Server 2016 (Microsoft Certified Solutions Associate). *Examen oficial de certificació inclòs a la subvenció del curs per als membres del programa PUE Alumni que finalitzin el curs amb aprofitament.

· ¿Qué distingue a este curso de los demás?

PUE és Training Partner oficial de Microsoft autoritzat per aquesta multinacional per impartir formació oficial en les seves tecnologies.

Preguntas & Respuestas

Plantea tus dudas y otros usuarios podrán responderte

¿Quién quieres que te responda?

Sólo publicaremos tu nombre y pregunta

Opiniones

4.0
Valoración del curso
100%
Lo recomiendan
4.7
excelente
Valoración del Centro

Opiniones sobre este curso

S
Sonia Manrique
Opinión verificada
4.0 09/04/2019
Sobre el curso: Estoy muy contenta con los contenidos, pienso que son completos y que incluyen todo lo necesario para adquirir los conocimientos importantes al completo.
¿Recomendarías este curso?:
¿Te ha ayudado esta opinión? (0)
* Opiniones recogidas por Emagister & iAgora

¿Qué aprendes en este curso?

Windows Server
Bases de datos
Sistemas de telecomunicación
Sistemas informáticos y de comunicación industrial
Data mining
SQL
Informática básica
Informática empresarial
Informática de sistemas
Telecomunicaciones de emergencias

Profesores

Equipo Docente
Equipo Docente
Profesorado

Temario

Mòdul 1: Instal·lació, actualització i migració de servidors i càrregues de treball

Mòdul 2: Configuració d’emmagatzematge local

Mòdul 3: Implementació de solucions d’emmagatzematge empresarial

Mòdul 4: Implementació d’espais d’emmagatzematge i duplicació de dades

Mòdul 5: Instal·lació i configuració de màquines virtuals i Hyper-V

Mòdul 6: Implementació i administració de contenidors Windows i Hyper-V

Mòdul 7: Visió general de l’alta disponibilitat i recuperació davant desastres

Mòdul 8: Implementació de clustering de failover

Mòdul 9: Implementació de clustering de failover amb Windows Server 2016 Hyper-V

Mòdul 10: Implementació de balanceig de càrrega de xarxa

Mòdul 11: Creació i administració d’imatges d’implementació

Mòdul 12: Administrar, supervisar i mantenir instal·lacions de màquines virtuals