Academia Manacor

Academia Manacor

Sobre el centro

Acadèmia Manacor i Acadèmia Portocristo estan situades al municipi mallorquí de Manacor i ofereixen diversos tipus de formació.
En un primer pla, s'imparteixen classes de reforç per a totes les assignatures tant de Primària com Secundària.
En un segon pla s'ofereixen cursos d'idiomes, informàtica i cicles formatius. A més s'ofereixen cursos subvencionats com per exemple: cursos d'Anglès i alemany per atenció al Públic, Rus per a la gestió comercial, Docència per a la formació professional per l'ocupació, direcció i Coordinació d'activitats de lleure,
Els idiomes que s'imparteixen són el rus, l'alemany i l'anglès, en tots els nivells i per a grans i petits.

L'Acadèmia Manacor també organitza programes de nadal com la Christmas School, destinat als més petits on aprendràn la llengua anglesa mentre desenvolupen la seva imaginació i creativitat.
Per als més grans, s'ofereixen cursos d'informàtica per Sènior, on es repassen els elements més bàsics de la informàtica, per a que tothom hi pugui tenir accés.

Acadèmia Manacor i Acadèmia Portocristo són dues acadèmies mallorquines que ofereixen formació subvencionada amb el programa de la Fundació Tripartita, col·laboren amb el Servei d'Ocupació de les Illes Balears i amb el Govern de les Illes Balears.

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Cursos destacados

Auxiliar Administrativo
Academia Manacor
  • Oposiciones
  • Manacor

...con una amplia lista de empresas que nos dan su confianza tanto del sector de la hostelería como del comercio y cada año somos más: Asociación Hotelera de Calas de Mallorca... Aprende sobre: Funcionario público, Auxiliar administrativo, Función pública... Ver más


Precio a consultar
Añadir al comparador
Ver todos