Adobe Illustrator

Curso subvencionado desempleados y trabajadores

Online

Curso gratis
subvencionado por el Estado

Más información

¿Necesitas un coach de formación?

Te ayudará a comparar y elegir el mejor curso para ti y a financiar tu matrícula en cómodos plazos.

900 49 49 40

Llamada gratuita. Lunes a Viernes de 9h a 20h.

Descripción

  • Tipología

    Subvencionado

  • Metodología

    Online

  • Duración

    4 Meses

  • Inicio

    Fechas a elegir

Amb l’Adobe Illustrator adquiriràs les habilitats, coneixements i destreses necessaris per crear gràfics escalables (dibuix vectorial) a través del programa Adobe Illustrator. Aprendràs la diferència entre una imatge vectorial d’una que no ho és, a preparar la maquetació de material per enviar a impremta, a ser precís en el disseny d’imatges i formes vectorials i organitzar documents en espais de treball.

Instalaciones y fechas

Ubicación

Inicio

Online

Inicio

Fechas a elegirMatrícula abierta

A tener en cuenta

Realitzar, modificar i retocar imatges a través de l'última versió de photoshop. Adquirir habilitats, coneixements i destreses necessaris per a la correcta utilització de l’illustrator. Utilitzar eines de maquetació vectorial. Preparar el document per exportar a PDF o publicació digital. Crear efectes especials sobre imatges / formes. Aprendre a gestionar llibres de color i altres llibreries personalitzades.

Aquest curs està dirigit principalment a professionals de les arts gràfiques (dissenyadors gràfics, fotògrafs, periodistes, editors, impressors, filmadors), de la publicitat o del màrqueting. També s’adreça a qualsevol usuari final que vulgui realitzar modificacions a les seves imatges. A estudiants i professionals de les arts grafiques, de la publicitat o del màrqueting que vulguin introduïr-se en el món de la il·lustració vectorial. Enfocat especialment pels següents perfils professionals: responsables de comunicació, gerents i empresaris, professionals del màrqueting online, periodistes, directius i coordinadors, dissenyadors, community managers, mitjans socials Managers, entre altres.

Sense requisits

Preguntas & Respuestas

Añade tu pregunta

Nuestros asesores y otros usuarios podrán responderte

¿Quién quieres que te responda?

Déjanos tus datos para recibir respuesta

Sólo publicaremos tu nombre y pregunta

Opiniones

Materias

  • Illustrator
  • Photoshop
  • Adobe illustrator
  • Imatge digital
  • Dibuix
  • Maquetació vectorial
  • Disseny gràfic
  • Tics
  • 100% subvencionat
  • Autònoms
  • Treballadors

Profesores

Equipo  Docente

Equipo Docente

Profesorado

Temario

1. Introducció Adobe Illustrator II. 1.1. Àrea de treball / personalitzar entorn 2. Traçats 2.1. Ploma i dreceres 3. Transformació d'objectes 3.1. Deformar / escalar / esbiaixar / escapolir / Rotar / reflectir 4. Treballar amb textos 4.1. Formats i estils 4.2. Paràgrafs 5. Colors 5.1. Llibreries de colors 6. Capes 6.1. Capes guia 6.2. Grups 7. Aparença, estil i efectes 8. Exporta 9. Imprimir. Adobe Illustrator II. 1. Introducció 1.1. Àrea de treball / personalitzar entorn. 2. Traçats 2.1. Ploma i dreceres. 3. Transformació d’objectes 3.1. Deformar / escalar / esbiaixar / escapolir / Rotar / reflectir. 4. Treballar amb textos 4.1. Formats i estils. 4.2. Paràgrafs. 5. Colors 5.1. Llibreries de colors. 6. Capes 6.1. Capes guía. 6.2. Grups. 7. Aparença, estil i efectes 8. Exportar 9. Imprimir"

Información adicional

Horari dilluns, dimarts i dimecres de 18:00 a 20:00. Curs 100% subvencionat, inclou la formació en aula virtual i el material didàctic. Certificat d'aprofitament i opció a certificat oficial del fabricant en acabar l'itinerari.

Más información

¿Necesitas un coach de formación?

Te ayudará a comparar y elegir el mejor curso para ti y a financiar tu matrícula en cómodos plazos.

900 49 49 40

Llamada gratuita. Lunes a Viernes de 9h a 20h.

Adobe Illustrator

Curso gratis
subvencionado por el Estado