All That Jazz - Escuela de doblaje

All That Jazz - Escuela de doblaje

Sobre el centro

All That Jazz ofereix formació professional per a persones de totes les edats que vulguin dedicar-se al doblatge cinematogràfic. La oferta formativa del centre inclou cursos anuals de doblatges on l’alumne aprendrà a treballar la veu de forma personalitzada, guiant als aprenents mitjançant la pràctica i tenint en compte els tempos de cadascú. Tanmateix, s’imparteixen tallers d’iniciació, tallers temàtics enfocats a diferents tipus de cinema, tallers intensius que inclouen un passeig per la història del doblatge, tallers musicals, així cursos teòrics de tècnic de so, de logopèdia i d’elocució i dicció.

All That Jazz és una escola especialitzada en l’art del doblatge en cinema situada al centre de Badalona, al costat de Barcelona. El centre compta amb un professorat professional amb experiencia de mínim 25 anys en el doblatge. El seu objectiu inicial era el de prefeccionar la técnica de dobladors en actiu, però avui en dia també es dedica a formar principiants que tinguin curiositat i ganes d’aprendre més sobre l’art del doblatge.

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Cursos destacados

Doblaje
All That Jazz - Escuela de doblaje
  • Curso
  • Badalona
  • 11 Meses

...Actores de imagen que quieren aprender la técnica del doblaje para ampliar sus oportunidades profesionales. Actores de doblaje que deseen perfeccionar sus habilidades... Aprende sobre: Actor de doblaje... Ver más


1001-2000 €
Añadir al comparador