Curso actualmente no disponible
SAM Claret

ANGLÈS TÈCNIC SANITARI

SAM Claret
En BARCELONA ()

160 
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Información importante

Tipología Curso
Horas lectivas 51h
Duración 17 Días
  • Curso
  • 51h
  • Duración:
    17 Días
Descripción

Si ets un professional de l’àmbit sanitari, ara tens l’oportunitat d’ampliar els teus coneixements en llengua anglesa aplicada al llenguatge tècnic sanitari. A Emagister.com posem a la teva disposició el Curs en Anglès Tècnic Sanitari, una formació de caràcter presencial impartida pel centre SAM Claret que te permetrà millorar les teves competències professionals.

Preguntas Frecuentes

· ¿Cuáles son los objetivos de este curso?

L’objectiu del curs és capacitar als alumnes per poder entendre i treballar amb documentació sanitària en anglès, podent oferir així la millor atenció possible a pacients de fora o poder treballar a l’estranger. El temari et permetrà treballar la gramàtica anglesa, et permetrà conèixer i millorar els teus coneixements en vocabulari sanitari, en vocabulari destinat a l’instrumental mèdic, a la història clínica dels pacients, a les patologies i als procediments sanitaris. La metodologia pràctica del curs et permetrà també millorar les teves competències en comprensió escrita i redacció i en comprensió oral i redacció.

· ¿A quién va dirigido?

La formació està pensada per a tots aquells professionals de l’àmbit sanitari que desitgin millorar les seves habilitats en l’anglès mèdic per tal de poder treballar a l’estranger o atendre pacients en aquest idioma. El curs té una càrrega lectiva de 51 hores que es repartiran en 17 dies de classe i segueix una metodologia presencial que et permetrà posar en pràctica els coneixements apresos.

· ¿Qué distingue a este curso de los demás?

Més de 20 anys 'experiencia avalen l'eficacia dels nostres processos d'aprenentatge i ensenyament. Comptem amb formadors experts en cada sector professional.

· ¿Qué pasará tras pedir información?

I després de demanar informació contactarem per correu electrònic i per telèfon en 24 hores. DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA DNI.

Opiniones

0.0
No valorado
Valoración del curso
100%
Lo recomiendan
4.2
fantástico
Valoración del Centro

Opiniones sobre este curso

No hay opiniones de este curso todavía
Pregunta a los Antiguos Alumnos qué les pareció.

Su experiencia te será de mucha ayuda para decidirte.

* Opiniones recogidas por Emagister & iAgora

¿Qué aprendes en este curso?

Llengua anglesa
Anglès en l'àmbit sanitari
Competècnies lingüístiques
Comprensió escrita
Comprensió oral
Vocabulari anglès tècnic
Història clínica en anglès
Gramàtica anglesa
Procediments sanitaris en anglès
Patologíes en anglès
Instrumental mèdic en anglès

Profesores

Gemma SAIZ
Gemma SAIZ
COMUNICACIÓ

Temario

Mitjançant un procés d’ensenyament dinàmic i pràctic es treballaran diferents competències de la llengua anglesa: gramàtica, comprensió i expressió oral i escrita.

Es seguirà el mètode de Cambridge especialitzat en anglès tècnic sanitari; així, totes les activitats versaran sobre aquest àmbit professional. A més, es treballarà amb especial atenció el vocabulari del Regne Unit: instrumental, procediments sanitaris, patologia, medicació, història clínica.

Els continguts de gramàtica que es treballaran són: present simple and continuous, prepositions, past simple and continuous, instructions, comparisons, question form.
Usuarios que se interesaron por este curso también se han interesado por...
Ver más cursos similares