Diploma d'Especialització en Art contemporani

Diploma de Especialización

Online

3.030 € IVA inc.

Llama al centro

¿Necesitas un coach de formación?

Te ayudará a comparar y elegir el mejor curso para ti y a financiar tu matrícula en cómodos plazos.

900 49 49 40

Llamada gratuita. Lunes a Viernes de 9h a 20h.

Descripción

  • Tipología

    Diploma de Especialización

  • Metodología

    Online

  • Idiomas

    Castellano, Català

  • Créditos

    30

  • Clases virtuales

Titulación Propia

Des d'un enfocament interdisciplinari intenta explicar el paper de les arts com a representació del món contemporani, i al mateix temps, explica com els valors i significats simbòlics que aquestes porten són decisius en la construcció d'aquest món.

L'enfocament del postgrau combina els coneixements específicament artístics amb la història cultural, el pensament contemporani, i les modernes aproximacions de les ciències socials als fenòmens culturals, prestant especial atenció a les noves formes de subjectivitat emergides en les darreres dècades del segle XX. Al mateix temps fa incís en les relacions, sovint ambigües, entre modernitat i tradició, espai i cultura, i en el pluralisme característic del nostre temps.

L'estudiant, per mitjà de l'anàlisi d'obres, autors, corrents, i gèneres, així com de les condicions sociohistòriques de la producció literària, adquireix una mirada crítica i profunda sobre la cultura contemporània i el paper de les arts en aquesta.

Instalaciones y fechas

Ubicación

Inicio

Online

Inicio

OctubreMatrícula cerrada

A tener en cuenta

Comprendre i situar el paper de l'art en la configuració del món contemporani.
Conèixer les diverses disciplines artístiques del segle XX des d'una perspectiva interdisciplinària.
Comprendre la naturalesa de l'art com a representació del món, i a la vegada reconèixer-lo com un element central en la cultura contemporània que contribueix a la construcció d'aquesta cultura i aquest món.
Entendre la naturalesa central de l'art i les avantguardes en les cultures modernes.
Analitzar l'art com a element constructor d'identitats.
Entendre el paper de l'art com a elaboració crítica en el pensament del segle XX.

Graduats, llicenciats o diplomats en qualsevol branca de les Ciències Humanes o Socials, així com persones amb interès i formació bàsica en el món artístic.
Llicenciats o graduats en Belles Arts, Història de l'Art, Arts Escèniques o Música.
Persones que per raons personals sentin fascinació pel món de l'art i que disposant de coneixements bàsics, vulguin adquirir un coneixement més aprofundIt de l'art contemporani.
Professors d'art d'ensenyament obligatori, secundari o d'escoles artístiques.
Llicenciats o graduats en Escoles artístiques.
Programadors de centres culturals públics i privats.
Responsables de sales d'exposicions.
Professionals del sector de la comunicació.
Professionals del món de les institucions culturals que vulguin aprofundir els seus coneixements en aquest àmbit.

Per cursar Formació de Postgrau no cal tenir titulació oficial universitària. Si acredites una titulació universitària oficial reconeguda rebràs, segons el curs superat, un diploma de màster o un diploma de postgrau. Si no l'acredites, rebràs un diploma d'extensió universitària. Superant especialització o curs rebràs, independentment dels estudis previs, un certificat d'especialització o un certificat de superació de curs. En especialitzacions o cursos no cal acreditar estudi previ.

Diploma de Posgrado en Arte contemporáneo

Preguntas & Respuestas

Añade tu pregunta

Nuestros asesores y otros usuarios podrán responderte

Déjanos tus datos para recibir respuesta

Sólo publicaremos tu nombre y pregunta

Opiniones

Logros de este Centro

2021

Todos los cursos están actualizados

La valoración media es superior a 3,7

Más de 50 opiniones en los últimos 12 meses

Este centro lleva 3 años en Emagister.

Materias

  • Filosofia contemporània
  • Arts plàstiques
  • Arts en pantalla
  • Arts escèniques
  • Cultura i subjectivita

Temario

1r semestre

Filosofia contemporània (5 crèdits ECTS)
La història de la filosofia és la història per trobar la manera correcta de viure. "Com s'ha de viure?" és, des de Sòcrates, la recerca que ha marcat un dels camins principals del pensament filosòfic. Una pregunta que vol saber què és allò que més ens convé fer des de la nostra condició humana com individu, que lluita per la seva singularitat i, com a ser social, que cerca la integració en el grup. [més informació]

Arts plàstiques (5 crèdits ECTS)
Aquesta matèria aborda els tres grans gèneres de l'art escènic: el teatre, l'òpera i la dansa. S'estudiarà la singularitat de cada un d'ells a partir d'algunes de les obres o creadors més rellevants del segle XX des d'una perspectiva diacrònica que permeti entendre la seva evolució, tenint en compte de manera transversal qüestions com la relació entre literatura i escena, la centralitat del llenguatge corporal, i la imbricació entre text, cos i música.

Arts en pantalla (5 crèdits ECTS)
Aquesta assignatura pretén donar eines per comprendre les principals transformacions succeïdes en el camp del cinema durant els anys seixanta i setanta del segle XX. El curs s'articula vers la crisi de la representació que suposa la modernitat cinematogràfica i les principals contribucions des de les pràctiques documentals, experimentals i la ficció en el cinema mundial a partir de la II Guerra Mundial. [més informació]

2n semestre

Arts escèniques (5 crèdits ECTS)
Aquesta matèria aborda els tres grans gèneres de l'art escènic: el teatre, l'òpera i la dansa. S'estudiarà la singularitat de cada un d'ells a partir d'algunes de les obres o creadors més rellevants del segle XX.

Cultura i subjectivitat (5 crèdits ECTS)
La matèria estudia com diverses formes de producció cultural representen i són part activa dels processos de construcció de la subjectivitat. Es posa èmfasi especial en l'anàlisi entre el fet social i el fet psíquic i es reflexiona sobre els problemes epistemològics i ètics que planteja la construcció del subjecte, la relació del jo amb el seu entorn i la seva capacitat d'autoreflexió, la relació entre el subjecte i la materialitat social i cultural, el desig, la regulació dels plaers i la transgressió, la relació entre subjectivitat i estètica. Es posa especial atenció a qüestions de gènere i sexualitat.

Treball final de postgrau (5 crèdits ECTS)
En aquest treball l'estudiant ha d'elaborar un estudi original (en forma d'assaig, estat de la qüestió, anàlisi comparada, etc.), entorn d'una obra, un autor, una producció, un corrent artístic, o altres problemes associats a la temàtica del postgrau. Per a fer-ho comptarà amb la direcció d'un especialista que el guiarà en la seva recerca.

Llama al centro

¿Necesitas un coach de formación?

Te ayudará a comparar y elegir el mejor curso para ti y a financiar tu matrícula en cómodos plazos.

900 49 49 40

Llamada gratuita. Lunes a Viernes de 9h a 20h.

Diploma d'Especialització en Art contemporani

3.030 € IVA inc.