C.M.D Attack Cat

C.M.D Attack Cat

Sobre el centro

L’ASSOCIACIÓ C.M.D ATTACK CAT
Som l’Associació C.M.D Attack Cat. Tot i ser una entitat de nova creació, la nostra intenció és ser una referència cultural i social, ja que les arts escèniques, la dansa i la música són eines socials molt importants i valuoses per la integració social i cultural.
En primer lloc, som un punt d’informació, no només sobre les activitats que desenvoluparem sinó també sobre altres aspectes relacionats amb el districte on ens ubiquem o, fins i tot amb la ciutat de Barcelona i els seus voltants.
En segon lloc som una porta oberta a les propostes culturals concretes provinents de la ciutadania. Desenvolupant també un important paper formatiu amb tallers, cursos i altres activitats.
Així mateix, fomentarem la creació i la canalització dels corrents del pensament actual, potenciant els continguts relacionats amb les ciències, les noves tendències artístiques o l’espectacle.
Potenciant el desenvolupament de la creativitat dels que resideixen en els seus barris. Donant suport ja sigui de forma individual com col•lectiva.
En resum, som una entitat de proximitat que orientada al desenvolupament cultural i social promocionant la vida associativa.

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Cursos destacados

  • Curso
  • Vilassar De Dalt
  • Nivel básico
  • Fechas a elegir
  • 25h - 3 Semanas

...En aquest curs es treballaran normes i conceptes, coneixements dels aparells i els seus usos, conceptes bàsics de la sonorització escènica en espectacles... Aprende sobre: Técnico de sonido, Sonido directo, Sonido digital... Ver más


130 
IVA inc.
Añadir al comparador
Ver todos

Profesores

David Hoyos
David Hoyos
Profesor iluminación

Jordi Agut Martínez
Jordi Agut Martínez
Profesor sonido

Sara Villa
Sara Villa
Profesora devestuari escenic